21.1.23

"Τέμνεται η κεφαλή και η χειρ η δεξιά" εκάστου ιατρού εκφέροντος αντίθετον επιστημονικήν γνώμην! Εύγε !!!




ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΙΑΤΡΩΝ ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ & ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ! Η ΠΑΓΩΝΗ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ) ΠΑΥΕΙ ΓΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗ ΓΙΑΤΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΤΗΣ!


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ… ΜΕΣΑΙΩΝΑ!

Κι όμως, φαίνεται πως οι μέθοδοι της Ιεράς Εξέτασης λειτουργούν και σήμερα. Η ελεύθερη επιστημονική άποψη διώκεται και μάλιστα επιπίπτει επί των κεφαλών όσων θεωρούν ότι είναι ελεύθεροι να την εκφράζουν, με βαριές συνέπειες. Αυτό συνέβη με την ιατρό Εύη Κιαγιά της οποιας την άδεια πήρε το Ανώτατο Πειθαρχικό Συμβούλιο Ιατρών, με πρόεδρο την γνωστή σε όλους μας κ. Παγώνη.

Ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου κ. Βλάσιος Πυργάκης και τα άλλα μέλη αποφάσισαν την…καρατόμηση της κ. Κιαγιά επειδή εξέφρασε την επιστημονική άποψη ότι τα εμβόλια για τον κόβιντ δεν αναστέλλουν την εξάπλωσή του, αλλά αντιθέτως, παρά τον εμβολιασμό του κόσμου, ο κορωνοϊός διαδίδεται και εξαπλώνεται.

Μάλιστα η γιατρός παρουσίασε την άποψή της με μελέτες επιστημονικές που την επιβεβαιώνουν. Η απόφαση όμως ελήφθη με συνοπτικές διαδικασίες-και ομόφωνα: την “καρατόμησαν” από το σύλλογο των ιατρών επί τριετία!

Δείτε πιο κάτω το σκεπτικό της απίστευτης απόφασης:


Προσέξτε την τελευταία γραμμή, με ποιο σκεπτικό καρατομούν την γιατρό: “…σύμφωνα με τα οποία (επιστημονικά δεδομένα) ο εμβολιασμός είναι ο αποτελεσματικότερος τρόπος ελέγχου εξάπλωσης του κορωνοϊού’!

Γράφουν αυτά, ενώ γνωρίζουμε άπαντες ότι από τότε που άρχισε ο μαζικός εμβολιασμός έγινε ο κακός χαμός με την περαιτέρω εξάπλωση του ιού και τη δημιουργία αλλεπάλληλων μεταλάξεων!

indobserver.gr

https://katohika.gr/


ΦΜ