26.1.23

Απειλές της Ρωσίας για τα άρματα Abrams – Πράσινο φως ΗΠΑ για ουκρανική επίθεση στην Κριμαία



 Ρωσία: Θα καταστρέψουμε τα Abrams

Οι ΗΠΑ θέλουν τη στρατηγική ήττα της Ρωσίας υποστήριξε ο Anatoly Antonov, πρέσβης της Ρωσίας στις ΗΠΑ
Ο ρωσικός στρατός θα καταστρέψει τα αμερικανικά τανκ Abrams και όλο τον υπόλοιπο ΝΑΤΟικό στρατιωτικό εξοπλισμό που θα σταλεί στην Ουκρανία υποστήριξε ο Ρώσος πρέσβης στις ΗΠΑ, Anatoly Antonov, ο οποίος υπογράμμισε πως οι ΗΠΑ γνωρίζουν πως η ήττα της Ουκρανίας πλησιάζει.
«Καθ’όλη τη διάρκεια της ουκρανικής κρίσης, η αμερικανική κυβέρνηση χρησιμοποιεί επανειλημμένα την τεχνική της δημοσίευσης πληροφοριών στα μέσα ενημέρωσης την παραμονή σημαντικών παραδόσεων όπλων και εξοπλισμού στο καθεστώς του Κιέβου.
Μια ανάλυση ολόκληρης της σειράς των ενεργειών της Ουάσιγκτον δείχνει ότι οι Αμερικανοί σηκώνουν ολοένα και περισσότερο τη «μπάρα» της στρατιωτικής τους βοήθειας προς την κυβέρνηση – «μαριονέτα».
Είναι ξεκάθαρο ότι οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις επιτυγχάνουν νέες νίκες και απελευθερώνουν ρωσικό έδαφος από τη ναζιστική απειλή» υποστήριξε ο Antonov, αναφερόμενος στην επικείμενη αποστολή των αμερικανικών αρμάτων μάχης στην Ουκρανία.

Θα καταστραφούν

«Εάν ληφθεί απόφαση για αποστολή στο Κίεβο M1 Abrams, τα αμερικανικά τανκ χωρίς καμία αμφιβολία θα καταστραφούν όπως και όλος ο υπόλοιπος στρατιωτικός εξοπλισμός του ΝΑΤΟ.
Είναι προφανές ότι η Ουάσιγκτον προσπαθεί σκόπιμα να μας επιφέρει μια στρατηγική ήττα» υπογράμμισε ο Antonov, αναφέροντας πως η πιθανή παράδοση βαρέων αρμάτων μάχης από τις ΗΠΑ και συμμάχους τους στον στρατό της Ουκρανίας θα αποτελούσε «ακόμη μια κατάφωρη πρόκληση» σε βάρος της Ρωσίας.
«Αν οι ΗΠΑ αποφασίσουν να προμηθεύσουν άρματα μάχης, το να δικαιολογήσουν το βήμα αυτό με επιχειρήματα περί «αμυντικών όπλων» δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα.
Θα πρόκειται για ακόμη μια κατάφωρη πρόκληση εναντίον της Ρωσικής Ομοσπονδίας» είπε ο Ρώσος πρέσβης.

Δίνουν πράσινο φως για επίθεση στην Κριμαία

Μάλιστα ο Antonov υποστήριξε πως η κυβέρνηση των ΗΠΑ δίνει «πράσινο φως» για τη χρήση της αμερικανικής βοήθειας για επίθεση στην Κριμαία και «καλύπτει εγκλήματα που διαπράττονται από ακραίους κατά του πληθυσμού των περιοχών Donbass, Zaporozhye και Kherson».

www.bankingnews.gr

(Αναρτήθηκε από το Στρατηγό εα κ. Αθαν. Καραντζίκο)