10.12.22

Η Yeni Safak, εφημερίδα του Ερντογάν, στοχοποιεί τον Μιχάλη Ιγνατίου: Δεν της αρέσουν οι ερωτήσεις του στην Ουάσιγκτον [βίντεο]

Η ισλαμιστική εφημερίδα Γενί Σαφάκ δημοσιεύει αυτή τη φωτογραφία του Μιχάλη Ιγνατίου στο άθλιο κείμενο που δημοσίευσε εναντίον του. Η φωτογραφία είναι από βίντεο το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
 

Ευθεία επίθεση κατά του ιδρυτή και αρθρογράφου της Hellas Journal Μιχάλη Ιγνατίου εξαπολύει η καθεστωτική εφημερίδα Yeni Safak.

Με αφορμή ερωτήσεις του Έλληνα δημοσιογράφου στον εκπρόσωπο του State Department Νεντ Πράις η εφημερίδα κάνει υποτιμητικά σχόλια σε ένα κείμενο με τη φωτογραφία του και τίτλο:

Türkiye aleyhinde cevap almaya çalışan Yunan muhabir ABD Dışişleri Sözcüsü Ned Price’ı güldürdü – (Έλληνας ανταποκριτής που προσπαθούσε να πάρει απάντηση κατά της Τουρκίας έκανε τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Νεντ Πράις να γελάσει).

Η εφημερίδα επικαλούμενη έναν αστεϊσμό του Νεντ Πράις που είπε στον αρθρογράφο της Hellas Journal και στον Τούρκο ανταποκριτή του TRT, «πρέπει να σας αφήσω να τα τακτοποιήσετε μεταξύ σας», καθώς η ερώτηση του Μιχάλη Ιγνατίου του ζητούσε να σχολιάσει τη δήλωση του γερουσιαστή Μπομπ Μενέντεζ ότι δεν θα επιτρέψει στην Τουρκία να πάρει F-16 από τις ΗΠΑ εφόσον δεν αλλάξει η στάση και η συμπεριφορά της απέναντι στην Ελλάδα.

Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, ενοχλήθηκαν σφόδρα από τον διάλογο του Έλληνα ανταποκριτή με τον εκπρόσωπο του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, ο οποίος προς τιμή του προσπάθησε ανεπιτυχώς να απαντήσει στα ερωτήματα του Μιχάλη Ιγνατίου.

Τα τουρκικά ΜΜΕ, έκρυψαν τις δηλώσεις του κ. Πράις, ιδιαίτερα το σημείο που αφορά τους Κούρδους της Συρίας και το Αιγαίο. Ο εκπρόσωπος ήταν κατηγορηματικός ότι η Ουάσιγκτον δεν θα δεχθεί την τουρκική εισβολή και την επιχείρηση εναντίον των μαχητών του YPG.

Όπως είναι γνωστό στους αναγνώστες της Hellas Journal ο Μιχάλης Ιγνατίου, διαπιστευμένος τόσο στο State Department όσο και στον Λευκό Οίκο, στην καρδιά της διοίκησης των ΗΠΑ, καθημερινά τόσο με τη δράση του όσο και με την μαχητική του δημοσιογραφία αγωνίζεται για τα δίκαια της Ελλάδας και της Κύπρου, απέναντι στην προπαγάνδα της Τουρκίας και τους δεκάδες καλοπληρωμένους λομπίστες και δημοσιογράφους που χρηματοδοτούνται από το καθεστώς το ισλαμιστή προέδρου Ερντογάν.

https://hellasjournal.com