8.12.22

Κυριάκος Μητσοτάκης / Αδιανόητο - Σηκώθηκε και έφυγε από τη Βουλή !

  Ο δε (καίτοι  μη) διαλαθών, έφυγε !!!

Juan

 «Ό,τι είχατε να πείτε κύριε Τσίπρα, το είπατε, η συζήτηση λήγει» είπε προκλητικά κατά την τριτολογία του και αποχώρησε από την αίθουσα

Στα πόδια τα έβαλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Βουλή καθώς αποφάσισε με το έτσι θέλω να ανακοινώσει τη λήξη της συζήτησης για το νομοσχέδιο σχετικά με τις παρακολουθήσεις.

«Ό,τι είχατε να πείτε κύριε Τσίπρα, το είπατε, η συζήτηση λήγει» σημείωσε ο πρωθυπουργός κατά την τριτολογία του και σηκώθηκε και έφυγε.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Αλέξης Τσίπρας επανέλαβε το ερώτημά του αν «μπορείτε να μας διαβεβαιώσετε ότι η ΕΥΠ δεν παρακολουθούσε τον κ. Χατζηδάκη και τον κ. Φλώρο». Όπως σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ,  η απάντηση που δόθηκε είναι το ότι «δεν μπορεί να ξέρει ο πρωθυπουργός». Επέμεινε πολλές φορές στο ερώτημα: «Η απάντησή σας είναι «Όχι» ή «Δεν Ξέρω».

Στη συνέχεια ο Αλέξης Τσίπρας κατέβηκε από βήμα προκειμένου να δώσει την ευκαιρία στον πρωθυπουργό να απαντήσει. Ωστόσο τότε ξαφνικά έκανε παρέμβαση ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας ο οποίος θέλησε να βγάλει τον Μητσοτάκη από την δύσκολη θέση, λέγοντας ότι δε θα απαντήσει ο πρωθυπουργός.

https://www.avgi.gr/

Επιμέλεια αναρτήσεως: Μιχά΄λης Τσολάκης