13.12.22

ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΜΕΛΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τεσσάρων "ημεδαπών", σε βάρος των οποίων ασκήθηκε ποινική δίωξη για:

  • διακεκριμένη περίπτωση κλοπών, τετελεσμένων και σε απόπειρα, κατ’ εξακολούθηση και κατά συναυτουργία, που τελέστηκαν από περισσότερους από δύο που είχαν οργανωθεί με σκοπό την τέλεση κλοπών, κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένη και σε απόπειρα και κατ’ επάγγελμα και η συνολική αξία των αφαιρεθέντων αντικειμένων υπερβαίνει τις 120.000 ευρώ, 

  • ληστεία κατά συναυτουργία σε απόπειρα,

  • ληστρική κλοπή κατά συναυτουργία,

  • κλοπή κατ’ εξακολούθηση και

  • συμμορία,

πράξεις οι οποίες φέρεται να τελέσθηκαν στη Θεσσαλονίκη κατά το χρονικό διάστημα 28-10-2022 έως και 15-11-2022. (σχετ. η από 16-11-2022 παρουσίαση της υπόθεσης , από τον Δ/ντη Ασφάλειας Θεσσαλονίκης Ταξίαρχο Σταύρο ΚΕΣΕΛΙΔΗ και τον προϊστάμενο του Γραφείου Ενημέρωσης Δημοσιογράφων της Γ.Α.Δ.Θ. Αστυνόμο Β’ Χρήστο ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟ και το από 13-12-2022 Δελτίο Τύπου).


Πρόκειται για τους:

  1. (επ.) ΑΜΠΑΤΖΗ (ον.) Εμμανουήλ, α.π. και της Φωτεινής, γεν. 2004, στη Θεσσαλονίκη,

  1. (επ.) ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ (ον.) Μπάμπη, α.π. και της Μαρίας, γεν.2002, στις Σέρρες,

  1. (επ.) ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ (ον.) Ευάγγελο, α.π. και της Δέσποινας, γεν. 2003, στη Βέροια,

  1. (επ.) ΑΣΣΗΜΟΓΛΟΥ (ον.) Παντελή του Χρυσοβαλάντη και της Νικολέτας, γεν. 1998, στην Κατερίνη.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανήλικων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων. 

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2310-388328 και 2310-388320 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας. 

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι 22-05-2023, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων. 

_____________________

ΣΧΟΛΙΟ:

Φαίνεται έμειναν πολλές ώρες στον ήλιο χωρίς...αντηλιακό!!!

Juan