13.12.22

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Aν είναι δυνατόν: Η Δικαιοσύνη αποφάσισε να ερευνήσει σπίτια & εταιρείες… 9 μήνες μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου των υποκλοπών

 

Αφού υπήρξε άπλετος χρόνος για να εξαφανιστούν στοιχεία

Εννέα μήνες μετά και αφού το σκάνδαλο των υποκλοπών έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις και έχει διασύρει τη χώρα σε διεθνές επίπεδο, σήμερα ξεκίνησαν έρευνες σε σπίτια και εταιρείες που σχετίζονται με το κακόβουλο λογισμικό του Predator.

Το απλοϊκό ερώτημα που προκύπτει φυσικά είναι τι περιμένουν να βρουν μετά από τόσους μήνες;

Εννέα μήνες μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου είναι αφελές να περιμένει κανείς ότι θα βρεθούν στοιχεία στα σπίτια ή στις εγκαταστάσεις των εταιρειών που εμπλέκονται στο σκάνδαλο.

Υπήρχε άπλετος χρόνος για να εξαφανιστούν τα όποια ίχνη.

Η παρέμβαση αυτή μοιάζει περισσότερο με μεταχρονολογημένο σόου κυριολεκτικά για τα μάτια του κόσμου, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς και την συσκότιση που επέβαλε με το απόρρητο η κυβέρνηση Μητσοτάκη στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής και συνεχίζει να την επιβάλει.

Η εντολή προς την αστυνομία για τις έρευνες σύμφωνα με την ίδια πηγή, δόθηκε από την εισαγγελία πρωτοδικών, που χειρίζεται την υπόθεση των παρακολουθήσεων.

Υπενθυμίζεται ότι από τον Απρίλιο είχε αποκαλυφθεί ότι το κινητό του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη είχε τεθεί υπό παρακολούθηση από το παράνομο και κακόβουλο λογισμικό του Predator.

To pronews.gr είχε από την αρχή επισημάνει πως το κυριότερο χαρακτηριστικό της δυσώδους αυτής υπόθεσης είναι η πλήρης απροθυμία της Δικαιοσύνης η οποία κατά τα άλλα είναι ανεξάρτητη να διερευνήσει τα αυτονόητα:

Ούτε όταν αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο δε διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση ενώ αντίθετα διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση για να διακριβωθεί πώς διέρρευσαν οι παρακολουθήσεις!

Ακόμα και για την λίστα Βαξεβάνη  αντί να διαταχθεί η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προς την κατεύθυνση της ανακάλυψης των ενόχων του κακουργήματος των υποκλοπών διατάχθηκε έρευνα για να διακριβωθεί πως η λίστα περιήλθε στα χέρια της εφημερίδας (Documento) και του δημοσιογράφου τον οποίο καλούν να φέρει αποδείξεις ότι αυτά που δημοσιοποίησε είναι αλήθεια!

https://www.pronews.gr/

Επιμέλεια αναερτήσεως : Μιχάλης Τσολάκης