22.11.22

Ο κ. Γκας Μπιλιράκης Επίτιμο Μέλος της Επιτροπής Ελληνισμού

 ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ





ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 20-11-2022

ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ.: 19


Ο κ. Γκας Μπιλιράκης Επίτιμο Μέλος της Επιτροπής Ελληνισμού

Ο Ελληνοαμερικανός Γκας (Κωνσταντίνος) Μπιλιράκης, δικηγόρος, πολιτικός, μέλος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος και Μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ ανακηρύχθηκε Επίτιμο Μέλος της Επιτροπής Ελληνισμού.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ελληνισμού κ. Ιωάννης Αμπατζόγλου στις 8 Νοεμβρίου 2022 συνάντησε τον κ. Γκας Μπιλιράκη σε πολιτική συγκέντρωση στην Τάμπα της Φλόριντα και ενώ ήταν σε εξέλιξη η καταμέτρηση των ψήφων των ενδιάμεσων εκλογών για τη Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ.

Εκεί, ο κ. Αμπατζόγλου επέδωσε το μετάλλιο της Επιτροπής Ελληνισμού στον κ. Μπιλιράκη και του πρότεινε να γίνει Επίτιμο Μέλος της Επιτροπής Ελληνισμού ως αναγνώριση του αγώνα που δίνει στο Κογκρέσο των ΗΠΑ για την Ελλάδα και τον ελληνισμό. Ο κ. Μπιλιράκης με μεγάλη χαρά δέχθηκε το μετάλλιο όπως επίσης να γίνει Επίτιμο Μέλος της Επιτροπής Ελληνισμού.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Γκας Μπιλιράκης εκείνη την ημέρα επανεκλέχθηκε στη Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ και συγκεκριμένα στην 12η Περιφέρεια της Φλόριντα με ποσοστό πάνω από 70%.

Το Δ.Σ. της Επιτροπής Ελληνισμού