20.11.22

Πρώην ΥΕΘΑ Αποστολάκης: Προσπαθούν να μας εκθέσουν οι Τούρκοι- Στρατηγός Φράγκος: Αν μας άφηναν, θα είχαμε καταστρέψει το τουρκικό ναυτικό (Βίντεο)



 ''Τους περιμένουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, ακόμα και χθες''

Το δικό του σχόλιο για τις τουρκικές απειλές κατά της Ελλάδας έκανε ο πρώην αρχηγός ΓΕΕΘΑ και στρατηγός εν αποστρατεία Φραγκούλης Φράγκος.

«Τους περιμένουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, ακόμα και χθες» δήλωσε με νόημα ο κ. Φράγκος στον ΣΚΑΪ, σχολιάζοντας τις απειλές που διατυπώνει η τουρκική ηγεσία, ακόμη και ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ότι «θα έρθουν νύχτα» στη χώρα μας.



Μάλιστα, ο κ. Φράγκος εξέφρασε τη βεβαιότητά του για την αποτρεπτική δυνατότητα των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων, λέγοντας χαρακτηριστικά: «αν μας άφηναν, θα είχαμε καταστρέψει το τουρκικό ναυτικό».

Πρώην ΥΕΘΑ Ευάγγελος Αποστολάκης: Είμαστε μια χώρα που έχει μια απειλή δηλωμένη και συνεχή 

 

«Ήδη η συμφωνία με τη Λιβύη έχει κατά κάποιον τρόπο γίνει», είπε ο πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης, στο κανάλι του OPEN, και συνέχισε λέγοντας πως οι Τούρκοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να εκθέσουν την Ελλάδα. Τέλος, τόνισε πως τον ανησυχεί ότι δεν υπάρχει σοβαρός δίαυλος επικοινωνίας με την Τουρκία, ενώ συμπλήρωσε πως «δεν νομίζω ότι ο Ερντογάν θα κάνει μια πολεμική ενέργεια για να κερδίσει κάτι στις εκλογές».

 

Αλ. Δρίβας: H Τουρκία έχει σχεδιάσει το περίφημο δόγμα των δυόμιση πολέμων 

 

«Με την Αίγυπτο έχουμε μια κοινή απειλή που είναι η Τουρκία», δήλωσε ο διεθνολόγος Αλέξανδρος Δρίβας, στο κανάλι του OPEN, ενώ τόνισε πως η Τουρκία έχει σχεδιάσει το περίφημο δόγμα των δυόμιση πολέμων.

 https://www.pentapostagma.gr