29.11.22

7 ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ! ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ... "ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ"; (φωτο)- UPD-

UPD
Κράτος εν κράτει! Ξεφτίλισμα όλου του Ποινικού Κώδικα και όλων των ειδικών ποινικών νόμων, κάθε Αρχής, προφανώς με τη κάλυψη-ή ανοχή των ..."Δημοκρατικών κυβερνήσεων" που  ίσως τους ήθελαν σαν ομάδες κρούσεως.
Προφανώς εν όψει εκλογών αποφάσισαν να κάνουν το...μεγάλο βήμα: Να εκδιώξουν (μέχρι νεοτέρας) τους "νεαρούς" ειρηνιστές ( όπως φαίνεται από τους κλάδους  "ελαίας' που βρέθηκαν στη γιάφκα!)
Δεν μπορέσαμε να μη δώσουμε συγχαρητήρια για την ...άμεση δράση του κράτους   και επίσης για τον...τεράστιο αριθμό των συλληφθέντων: 8 !!! από τους οποίους εκρατήθησαν 4 !!!
Τα ανευρεθέντα υλικά δεν συνιστούν τουλάχιστον παράνομη οπλοκατοχή;
Επίσης γιατί η ΔΕΔΔΗΕ αφού γνώριζε ότι γίνεται ρευματοκλοπή δεν έκοβε το ρεύμα από τη κολώνα, αντί να το κόβει  (βγάζοντας μία ασφάλεια από τους μετρητές ;)
 Κανείς φορέας δεν διέπραξε παράβαση καθήκοντος;
Μπράβο να σας  χαιρόμαστε.
Α. ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ:

 Ολοκληρώθηκε επιχείρηση, παρουσία δικαστικού λειτουργού, σε κτήριο ιδιοκτησίας του Δήμου Θέρμης, που τελούσε υπό κατάληψη (Mundo Nuevo) από το 2015 στην οδό Σιατίστης στο κέντρο της πόλης.

Στην επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε πρωινές ώρες σήμερα (28-11-2022) και οργανώθηκε από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας και της Υποδιεύθυνσης Ειδικών Επιχειρησιακών Δυνάμεων της προαναφερόμενης Διεύθυνσης, της Υποδιεύθυνσης Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων Βορείου Ελλάδος, των Διευθύνσεων Αστυνομικών Επιχειρήσεων, Άμεσης Δράσης, Αστυνομίας, Αλλοδαπών και Τροχαίας Θεσσαλονίκης, της Ε.Κ.Α.Μ., της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος και την οποία συνέδραμαν κλιμάκια της Ε.Υ.Α.Θ. και της Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε., βρέθηκαν στους χώρους του κτηρίου και κατασχέθηκαν:


  • (96) κοντάρια,

  • (27) κράνη, 

  • (38) αντιασφυξιογόνες μάσκες και (22) φίλτρα, 

  • (44) πανό και έντυπο υλικό, καθώς και

  • πυρσός, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, κ.α.

Σημειώνεται ότι, παρά το γεγονός πως με μέριμνα του Δήμου Θέρμης είχε διακοπεί η παροχή ρεύματος και νερού στο εν λόγω κτίριο, διαπιστώθηκε ότι υπήρχε παράνομη ηλεκτροδότηση και υδροδότησή του.


Προσήχθησαν συνολικά 8 άτομα εκ των οποίων συνελήφθησαν 4 και σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, που διενεργεί την προανάκριση.










ΧΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ!!!

_________________

Τ. Θεοδωρικάκος: «Απελευθερώθηκε κτίριο του Δήμου Θέρμης που τελούσε υπό κατάληψη επί 7 χρόνια»

(Τώρα σειρά για απελευθέρωση έχει η...Κύπρος !!!)

Juan


Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος με ανάρτησή  του στα  social media δημοσιοποίησε τον τερματισμό ακόμα μιας πολύχρονης κατάληψης δημοσίου κτιρίου στη Θέρμη Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα ο Υπουργός έγραψε:  

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Άλλη μία κατάληψη απελευθερώθηκε, άλλος ένας χώρος αποδόθηκε στην κοινωνία σήμερα μετά από καλά οργανωμένη επιχείρηση της ΕΛΑΣ.

Πρόκειται για κτίριο του Δήμου Θέρμης στην Θεσσαλονίκη που τελούσε υπό κατάληψη επί επτά έτη. Συνεχίζουμε αποτελεσματικά για την ασφάλεια των πολιτών!