16.10.22

Προκαλεί ο Τούρκος υφ. Εσωτερικών για τους 92 γυμνούς μετανάστες: Έλληνες να είστε λίγο πολιτισμένοι

Ζητούν και τα ...ρέστα οι ανώμαλοι ηδονοβλεψίες!!!
Juan

 Με μια προκλητική ανάρτηση στο twitter o Τούρκος υφυπουργός Εσωτερικών και εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου, Ισμαήλ Τσατακλί κατηγορεί την Ελλάδα για το περιστατικό με τους 92 γυμνούς μετανάστες στον Εβρο.

Η προκλητική ανάρτηση του υφυπουργού Εσωτερικών της Τουρκίας έχει ως εξής:

«Καθώς δεν μπορέσατε να βρείτε ούτε μία περίπτωση παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από την Τουρκία, επιδιώκετε να καλύψετε την εικόνα της σκληρότητας που έχετε προκαλέσει, σαν να την έχει προκαλέσει η Τουρκία! Αφιερώστε τον χρόνο σας για να σεβαστείτε τα ανθρώπινα δικαιώματα και όχι σε χειραγωγήσεις και ανεντιμότητα! Ελάτε, δεν είναι τόσο δύσκολο. Απλώς να είστε λίγο πολιτισμένοι!».

Μηταράκης για τους 92 μετανάστες: Ντροπή για τον πολιτισμό η συμπεριφορά της Τουρκίας

Υπενθυμίζεται ότι, με ανάρτηση του στο Twitter ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, είχε σχολιάσει το περιστατικό με τους 92 γυμνούς μετανάστες που άφησαν οι τουρκικές Αρχές στην όχθη του Έβρου για περάσουν στην Ελλάδα.

Όπως είχε αναφέρει ο Έλληνας υπουργός, η συμπεριφορά της Τουρκίας είναι ντροπή για τον πολιτισμό. Επίσης, ο κ. Μηταράκης είχε επισημάνει πως «αναμένουμε από την Άγκυρα να διερευνήσει το περιστατικό και να προστατεύσει επιτέλους τα σύνορα της με την ΕΕ».