27.10.22

ΕΥΧΕΣ για το Έπος του 40

 ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ    

(Με πυρήνα Στρατιωτικούς ε.α.  & Τεχνοκράτες)

          (Γνωστός ως κόμμα Αποστράτων)

                 www.syndesmosee.org

                                                                                 Αθήνα, 28 Οκτ. 2022

 

                                  

 

Αγαπητοί  φίλες, φίλοι

 

Ευχόμαστε σε εσάς, στα μέλη της οικογένειάς  σας, στις φίλες και στους φίλους μας, στους συναδέλφους όλων των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, στα στρατευμένα παιδιά της Πατρίδας μας, σε όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες στην Ελλάδα, στο εξωτερικό, στις αλησμόνητες πατρίδες  ΧΡΟΝΙΑ  ΠΟΛΛΑ για την Εθνική Επέτειο του Έπους του 40, με υγεία, ευτυχία, προκοπή, εκπλήρωση στόχων και προσδοκιών.      

Ο ηρωικός – αποτελεσματικός αγώνας των Ελλήνων  -ολίγων πάντα αριθμητικά-  απέναντι στις ισχυρότατες δυνάμεις του άξονα είμαστε βέβαιοι πως θα γίνει μήνυμα, στόχος δράσης και παράδειγμα  προς μίμηση για όλους μας.

Για τους μόνιμα απειλητικούς – προκλητικούς - εμμονικούς γείτονές μας:

  υπενθύμιση,  πως η μικρή Ελλάδα από την αρχαιότητα υπήρξε ο κυματοθραύστης των πολυπληθέστερων βαρβάρων, ο υπερασπιστής όχι μόνο της ιστορίας, του πολιτισμού, των ιερών και οσίων της Ελληνικής Φυλής, αλλά και της  ίδιας της υπόστασης της Ευρώπης.

            Δεν πτοούμεθα από τις απειλές σας,  την παραχάραξη της ιστορίας και τα ψεύδη, αλλά σχεδιάζουμε, δοκιμάζουμε, ενεργούμε  και είμαστε έτοιμοι με υψηλό ηθικό.  Να  θυμίσουμε όμως  κάτι που σκόπιμα ξεχνάτε, πως και κάποιος άλλος ισχυρότερος από εσάς  μας απειλούσε πριν 82 χρόνια  και είδατε τι έπαθε.

             Για την Ελλάδα μας γρήγορη έξοδο από  την φθοροποιό έξαρση του πληθωρισμού και την πανδημία, δυναμική ανάπτυξη σε όλα τα επίπεδα. Είμαστε ικανοί να κάνουμε το θαύμα στηριζόμενοι στις δικές μας μοναδικές, αστείρευτες, ξεχωριστές δυνάμεις. Μας αξίζουν νίκες για μια  περήφανη  Πατρίδα με χαμογελαστούς Έλληνες.

 

Μπορούμε!  Ναι μπορούμε!!

Με αισιοδοξία, θετική σκέψη,  ενωτικό κλίμα και δημιουργική δράση.                                                                                      

Με εκτίμηση και αγωνιστικό παλμό

Γιώργος  Τσακίρης

Β΄ αντιπρόεδρος(αναπληρωτής προέδρου) του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας   

Αξιωματικός ε.α.

Στέλεχος σε διεθνή όμιλο

πτυχίο στο χρηματοασφαλιστικό marketing(Connecticut USΑ)

MA στη διάρθρωση & διαχείριση χαρτοφυλακίων(Λονδίνο UK)