10.10.22

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Συνελήφθησαν 3 άτομα που ενέχονται σε περίπτωση κλοπής καλωδίων από εργοτάξιο κατασκευής του ΜΕΤΡΟ

Αυτός που πρέπει να βρεθεί είναι ο αγοραστής-κλεπταποδόχος
Juan


Συνελήφθησαν άμεσα έπειτα από αναζητήσεις αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου και του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στην ευρύτερη περιοχή της οδού Γιαννιτσών, τρία (3) άτομα που ενέχονται σε περίπτωση κλοπής καλωδίων χαλκού από εργοτάξιο κατασκευής του ΜΕΤΡΟ.


Πρόκειται για αλλοδαπούς ηλικίας 22, 18 και 17 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου για διακεκριμένη κλοπή.


Ειδικότερα, πρώτες πρωινές ώρες χθες (09-10-2022), οι παραπάνω έγιναν αντιληπτοί να αφαιρούν καλώδια χαλκού με τη χρήση κόφτη, από εργοτάξιο κατασκευής του ΜΕΤΡΟ στην οδό Μοναστηρίου, τα οποία απέρριψαν στο σημείο στη θέα των αστυνομικών.


Από την περαιτέρω έρευνα, προέκυψε ότι οι συλληφθέντες την περασμένη εβδομάδα αφαίρεσαν από τον ίδιο χώρο καλώδια χαλκού μήκους (900) μέτρων, η αξία των οποίων εκτιμάται ότι ανέρχεται σε (11.000) ευρώ περίπου, ενώ σε όχημα που επέβαιναν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) κουκούλες τύπου full face και ένας (1) κόφτης.


Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.