14.10.22

ΑΤ Ομόνοιας: Ανατριχίλα! Η 19χρονη αιμορραγούσε και οι δύο ΔΙ.ΑΣ. τη βίαζαν

Επαναλαμβάνω ότι ο βαθμός των πανελληνίων εξετάσεων δεν 
μπορεί να αποτελεί αποκλειστικό  κριτήριο για την είσοδο στις
 Αστυνομικές ή Στρατιωτικές Σχολές των υποψηφίων.
Juan

 Αποτροπιασμό και οργή προκαλεί η υπόθεση του ομαδικού βιασμού της 19χρονης από αστυνομικούς, μέσα στο αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας.

Μάλιστα τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας προκαλούν σοκ, καθώς οι αστυνομικοί συνέχιζαν τις αποτρόπαιες πράξεις τους παρόλο που η κοπέλα ήταν τραυματισμένη.

Μάλιστα τραβούσαν σε βίντεο τον βιασμό από κάμερα της στολής τους !

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο βιασμός συνέβη στις 11 Οκτωβρίου από τις 23.30 έως τις 00.15 μέσα στο Α.Τ. Ομονοίας.

Όπως αναφέρει η «Καθημερινή», η νεαρή γυναίκα γνώρισε τους άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ κοντά στο σταθμό του ΗΣΑΠ στο Θησείο κι αφού τους έκανε ορισμένες ερωτήσεις, της ζήτησαν να τους βρει στο Τμήμα.

Στις 23.30 πράγματι πήγε στο Α.Τ. και μετά από ένα σύντομο διάλογο, ακολούθησε τρεις από τους τέσσερις αστυνομικούς στο εσωτερικό του Τμήματος.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι την πήγαν στο 2ο όροφο και όταν εκείνη ζήτησε να πάει στην τουαλέτα, την κατέβασαν στο υπόγειο σε σημείο δίπλα από δωμάτιο που χρησιμοποιείται ως χώρος αποδυτηρίων από αστυνομικούς.

Εκεί βιάστηκε – ο ένας από τους αστυνομικούς την τραυμάτισε, η 19χρονη είχε αιμορραγία και στο πλαίσιο της έρευνας βρέθηκαν ίχνη αίματος, που χρησιμοποιήθηκαν ως αποδεικτικό υλικό.

Στη διάρκεια της ειδεχθούς πράξης, η 19χρονη βρισκόταν σε καθεστώς πανικού, είχε παραλύσει από το φόβο της μη μπορώντας να αντιδράσει.

Ακολούθησε ο βιασμός και από 2ο αστυνομικό. Στις 00.13, οι αστυνομικοί της είπαν να φύγει από το Α.Τ. όπως κι έκανε.

Ακόμα πιο ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες του news247.gr καθώς όπως αναφέρει, παρόλο που η κοπέλα αιμορραγούσε, οι αστυνομικοί συνέχιζαν την φρικτή τους πράξη.

Μάλιστα ο ένας από τους αστυνομικούς τραβούσε με τη κάμερα της στολής του.

Αίσθηση και πολλά ερωτήματα προκαλεί το γεγονός ότι η κάμερα ασφαλείας στο αστυνομικό τμήμα ήταν απενεργοποιημένη, με την είσοδο και την αποχώρηση της 19χρονης να καταγράφεται από κάμερα ξενοδοχείου.

Η εισαγγελία εξετάζεται αν θα σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος και των άλλων δύο αστυνομικών, οι οποίοι μετέβησαν αυτοβούλως και συμμετείχαν στην έρευνα της υπηρεσίας, λέγοντας την ίδια ιστορία, όπως και οι δύο συλληφθέντες.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθησαν απογευματινές ώρες χθες, Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022, σε περιοχή της Αττικής, δύο αστυνομικοί κατηγορούμενοι για βιασμό.

»Προηγήθηκε καταγγελία 19χρονης ημεδαπής σύμφωνα με την οποία από βραδινές ώρες της (11-10-2022), έως τις πρώτες πρωϊνές ώρες της (12-10-2022) οι δύο αστυνομικοί προέβησαν σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της εντός Αστυνομικού Τμήματος σε περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

»Πειστήρια, βιολογικό υλικό και ρουχισμός της παθούσας απεστάλησαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση.

»Η παθούσα αναγνώρισε ανεπιφύλακτα τους δύο αστυνομικούς ως τους δράστες της σε βάρος της πράξης, ενώ παράλληλα εξετάστηκε από ιατροδικαστή και από ψυχολόγο πραγματογνώμονα της Ελληνικής Αστυνομίας».

https://www.tribune.gr