29.9.22

ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ «ΔΙΑΒΡΩΣH»;

 


Με περίπου 3% κομματική δύναμη και με το ψευδεπίγραφο «Πρώτη φορά Αριστερά» εξελέγη από τους «νοσταλγούς» της ιδεολογίας και με τη  «ΝΕΟΤΗΤΑ» της ηλικίας και της πολιτικής παρουσίας.. Με τέλεια «ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΙΑ» της κ.Μέρκελ και κ.Κλίντον ήταν πιο εύκολη η εξαπάτηση.. Μάλιστα χωρίς κανένα έστω απατηλό πρόγραμμα πολιτικής Εξωτερικής παρά μόνο τα οικονομικά προβλήματα της χώρας, ώστε αφελώς να πιστέψει το εκλογικό σώμα ότι: ΜΕ ΕΝΑ ΝΟΜΟ..κλπ. θα γίνει το «θαύμα»! Κανένας Έλληνας δε φαντάστηκε ότι μπορεί να γίνει τέτοια ΠΡΟΔΟΣΙΑ στο τόσο σοβαρό Εθνικό Πρόβλημα το ΣΚΟΠΙΑΝΟ της τρισκατάρατης «Συνθήκης των Πρεσπών»:

  • Όταν μάλιστα η άλλη πλευρά (Σκοπιανή) με αρχηγό τους τον Γκλιγκόρωφ που δήλωνε συνεχώς: «Εμείς είμαστε «ΣΛΑΒΟΙ» που ήρθαμε στη Μακεδονία οκτώ (8) αιώνες μετά τον θάνατο του Μ.Αλεξάνδρου..»

  • Όταν μάλιστα εκατομμύρια Ελλήνων σε δρόμους και πλατείες σε όλη την Ελλάδα και σε όλη την οικουμένη φώναζαν για την πατρίδα τους ότι: «Η γλυκιά ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ τους είναι ΜΙΑ και είναι Ελληνική..»

  • Όταν μάλιστα η προδοτική «Συμφωνία Πρεσπών» έσκασε σαν «βόμβα» σκοτώνοντας την ΨΥΧΗ και το ΠΝΕΥΜΑ εκατομμυρίων Ελλήνων με την πρωτοφανή ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ των ενόχων που ζητούν χλευαστικά να «οδηγηθούν» στο Ειδικό Δικαστήριο.

Σήμερα.. Σήμερα την τόσο τραγική στιγμή που ο Τούρκος πανέτοιμος απειλεί να έλθει μια νύχτα να αρπάξει ένα μέρος (νησί ή τη Θρακική μας γη) της πατρίδας μας (όπως στην Κύπρο και όμοια πρόσφατα στην τραγική Ουκρανία.!) Την απειλή την φωνάζει σε όλο τον κόσμο (ΟΗΕ)!

Την Ελλαδική όμορφη και ιστορική Θ Ρ Α Κ Η μας.. όπου το Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής χρόνια απεργάζεται τη «δ ι ά β ρ ω σ η» με τόσα βρωμερά ΨΕΥΔΗ με τη δήθεν ύπαρξη «Τουρκικής Μειονότητας» των Ελλήνων Μουσουλμανικής θρησκείας όπου ξεκάθαρα αναφέρεται στη Συνθήκη της Λωζάνης: Mousoulmanisme…«la minorité mousoulmane»! 

Κ Α Ι   Ο Χ Ι   Τ Ο Υ Ρ Κ Ι Κ Η   Μ Ε Ι Ο Ν Ο Τ Η Τ Α !


Μήπως η «εσωδιάβρωση» αυτή ξεκίνησε με ανάλογη αρθρογραφία, σε μεγάλη εφημερίδα των Αθηνών, από καθηγητή Παν/μίου που γράφει ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ (προς ικανοποίηση της ΕΧΘΡΟΥ της χώρας η οποία έχει έτοιμη τη «Στρατιά του Αιγαίου» να την εξαπολύσει ιδιαίτερα στη Θράκη μας) με τη δήθεν Τουρκική μειονότητα..;;

Η επιχειρηματολογία του «ακροβατεί» με επιχειρήματα παράλογα αγνοώντας την ΑΛΗΘΕΙΑ της ύπαρξης και των ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΜΑΚΩΝ Μουσουλμανικής Θρησκείας που φωνάζουν την Ελληνική καταγωγή τους και την πίκρα που το Ελλαδικό κράτος τους εγκαταλείπει στην αδηφαγία του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής, κυριότερα οι Ελληνίδες Πομάκες Μητέρες.. -όπως λέει η ΑΪΣΕ ΙΜΑΜ: «Εσείς όμως δεν ξέρετε πως είναι να βάζεις στο μπαλκόνι σου -στα Πομακοχώρια- την Ελληνική σημαία. Να είσαι ενάντια σ’ όλο το χωριό. Ενάντια στο Τουρκικό Προξενείο».

Ο Τουρκικός τύπος ακολουθώντας τη συνεχή λυσσαλέα επίθεση κατά της Ελλάδας των Τούρκων πολιτικών  υ μ ν ο λ ο γ ε ί  ιδιαίτερα την Ελλαδική Αξιωματική Αντιπολίτευση..

Στην ενορχηστρωμένη μεγάλη εχθρική, κατά της χώρας μας, επίθεση ήρθε περιέργως και η εκ των ΕΣΩ ΔΙΑΒΡΩΣΗ του εφιαλτίζοντος, και μάλιστα σήμερα, καθηγητού πανεπιστημίου μας.. 



     ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Δ. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ 

       ΠΟΛ. ΕΠΙΣΤ. - ΟΙΚΟΝ. ΑΠΘ

    Δ/ΝΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ


(Αναρτήθηκε από τον Στρατηγό εα

κ. Αθαν. Καραντζίκο)