18.9.22

ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΙΑΧΕΣ, ΚΙ ΕΜΕΙΣ;



   Ο Μέγας αιμοσταγής πολέμαρχος ΑΤΤΙΛΑΣ της κραταιής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας που έφτασε να απειλεί την κατάληψη της πρωτεύουσας Ρώμης, είχε χαρακτηριστεί για τις αγριότητες-ωμότητές του η «ΜΑΣΤΙΓΑ» της ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ. 

Ο Αττίλας ήταν ο οδηγός της Τουρκικής βαρβαρότητας και γι΄αυτό επελέγη. Κατά την κατάκτηση της Κύπρου ο «ΑΤΤΙΛΑΣ Ι»  στην Α΄ πολεμική φάση  κατέλαβε το 4,6% της Κυπριακής Δημοκρατίας και ενώ είχαν ξεκινήσει οι Ειρηνευτικές Διαπραγματεύσεις (μεσολάβηση και ΟΗΕ) προχώρησε βάρβαρα στη Β΄πολεμική φάση με τον «ΑΤΤΙΛΑ ΙΙ»! καταλαμβάνοντας το άλλο 32% περίπου (συνολικά 36% με πληθυσμό 18% των Τουρκοκυπρίων και την «ευλογία» των ΗΠΑ του Χ.ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ...)!

ΚΑΙ «ΕΜΕΙΣ» οι Έλληνες, «βγήκαμε» από το ΑΔΙΚΟ ΝΑΤΟ! με διαμαρτυρίες μας και στον ΟΗΕ..!

Ο «ΤουρκοΑττίλας» σήμερα με τον κ. Τ.Ερντογάν κρατάει το 40% της Κύπρου με 50.000 τουρκικό στρατό κατοχής. «Βιάζει» την πληθυσμιακή σχέση της Κύπρου προκαλώντας ακόμη και την ΤουρκοΚυπριακή κοινότητα.. Παραβιάζει εδώ και χρόνια τους κανόνες του Διεθνούς «Δικαίου», του Δικαίου της Θάλασσας κλπ. στο ΑΙΓΑΙΟ μας, στην Ανατολική Μεσόγειο κλπ. έχοντας από ΕΤΗ πολλά τη «Μεγάλη Πολεμική  Τουρκική Στρατιά του Αιγαίου» ως «ΑΤΤΙΛΑΣ ΙΙΙ» κατά νησιών μας και Θράκης.

ΨΕΥΔΟΛΟΓΕΙ με τεράστια προκλητικά ψέματα και ΣΤΡΕΒΛΩΣΕΙΣ γεγονότων, ιστορικών Συμφωνιών (Λωζάνης κλπ.) καταστάσεων-πράξεων κλπ. κοινοποιώντας τα θρασύτατα στον ΟΗΕ (Αμμόχωστος κλπ.) και ΝΑΤΟ (ΗΠΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ κλπ.) μάλιστα με προκλητικό «ΣΥΝΗΓΟΡΟ» του Γεν. Γρ. του ΝΑΤΟ Νορβηγό (μάλλον Τουρκίζοντα) κ. ΣΤΟΛΤΕΝΜΠΕΡΓΚ..!! 

ΚΑΙ «ΕΜΕΙΣ».. Εμείς με τ. πρωθυπουργικά χείλη είπαμε: «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΥΝΟΡΑ»..! ώστε ο Τούρκος να μας γεμίζει ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.. (που κάκιστα τους «αδειάζουμε» στα Βορειοανατολικά Ελληνικά μας σύνορα..!). Εμείς, με πολιτικούς μας να λένε «να μοιραστούμε τα Αιγαιατικά πετρέλαιά μας», να τα μοιραστούμε με τον κ. Ερντογάν ώστε δήθεν θα σταματήσει να φανατίζει τον Τουρκικό Λαό υποσχόμενος ότι: ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΟΡΜΗΞΟΥΜΕ ΣΑΝ ΛΥΚΟΙ (έχουν τους «Γκρίζους Λύκους») «ΩΣ ΑΤΤΙΛΑΣ ΙΙΙ» (νεοανθρωποφάγος).

ΕΜΕΙΣ. ΟΙ της Οικουμένης γνωστοί για το ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΜΑΣ το  Η Θ Ι Κ Ο  μας από το «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ» το ΟΧΙ του 40 κλπ. που σημερινός πρωθυπουργός ενδυναμώνει όχι μόνο τις ΑΡΙΣΤΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, αλλά το Ναυτικό μας, την Πολεμική Αεροπορία μας με σύγχρονο πολεμικό εξοπλισμό.. Με τους λόγους του «από στήθους» που δείχνουν γνώση, ικανότητα, πίστη στα λεγόμενα, και την εντυπωσιακή γλωσσομάθειά του στις ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ(..!) που τον αναγνωρίζουν περισσότερο στο εξωτερικό και ΟΧΙ η στο σύνολο αντιπολίτευση που συνεχώς ΜΟΝΟ έναν λόγο μια λέξη αναφέρουν όλοι, θαρρείς εν χορω:  ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ..ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.. 

Ευτυχώς στην άριστη γλωσσομάθειά του τώρα πρόσθεσε Τουρκικά για τις Τουρκικές απειλές «ΝΤΑΪΛΙΚΙΑ ΓΙΟΚ..!

Επιτέλους είναι πια η ΩΡΑ, η ΕΠΟΧΗ της πραγματοποίησης μιας εκπομπής   (ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗΣ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ, ΕΡΤ, STAR, MEGA..)  στην  

Τ Ο Υ Ρ Κ Ι Κ Η   Γ Λ Ω Σ Σ Α  σε χρόνο σταθερό, πάντα με το τεκμήριο της λελογισμένης  Α Λ Η Θ Ε Ι Α Σ(!) για τη δημιουργία της αξιοπιστίας

ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΟΒΑΡΗ - ΕΝΤΙΜΗ (μακράν της προπαγάνδας κάποιας άλλης αρνητικής σκοπιμότητας). Που θα εκτιμήσει όχι μόνο ο εξαπατημένος Τουρκικός λαός, αλλά και πέραν της ΕΕ, της ΑΡΑΒΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ, και της μη λησμονημένης των Μουσουλμανικής Θρησκείας ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ της ΘΡΑΚΗΣ μας και όχι μόνο».




     ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Δ. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ 

       ΠΟΛ. ΕΠΙΣΤ. - ΟΙΚΟΝ. ΑΠΘ

    Δ/ΝΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ


Αναρτήθηκε από τον Στρατηγό εα κ. Αθαν. Καραντζίκο