10.8.22

Άρειος Πάγος / Πρωτοφανής αντιπερισπασμός – Εξετάζουν αναφορά για παρακολούθηση Μητσοτάκη

Συνταρακτικά στοιχεία!!! Όταν ο Μητσοτάκης ήταν μωρό, τον...παρακολουθούσε η νταντά του!!!

Juan

 Ο δημοσιογράφος Τάσος Τέλλογλου μετά από σχετική ανάρτηση που είχε κάνει προ ημερών καταθέτει στον Ισίδωρο Ντογιάκο

Τη στιγμή που οι αποκαλύψεις για το σκάνδαλο υποκλοπών από την ΕΥΠ κάνουν τον γύρο του κόσμου, φέρνοντας σε δεινή θέση τον πρωθυπουργό, ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος αποφάσισε να κάνει έρευνα για τυχόν παρακολούθηση του Κυριάκου Μητσοτάκη όταν ήταν στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Αφορμή αποτέλεσε σχετική αναφορά στο Twitter του δημοσιογράφου Τάσου Τέλλογλου ο οποίος έγραψε στις 6 Αυγούστου το εξής: «Ο ιδιώτης που δραστηριοποιείτο επί της προηγούμενης κυβέρνησης στο να "ακούει" τον αρχηγό της αντιπολίτευσης στις πιο προσωπικές του στιγμές όταν μιλάει με την σύζυγο ή την κόρη του κάνει τώρα το ίδιο με άλλους, μερικοί ανήκουν και στο ίδιο κόμμα με τους παραιτηθέντες».

Ο Ισίδωρος Ντογιάκος καλεί την Πέμπτη τον δημοσιογράφο ως μάρτυρα στην υπόθεση, προκειμένου να ερωτηθεί για τη συγκεκριμένη ανάρτηση. Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου δεν εξετάζει την ουσία της υπόθεσης παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη και του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη αλλά το πώς διέρρευσαν τα στοιχεία.

Ο Θανάσης Κουκάκης ο οποίος έπεσε θύμα παρακολούθησης από την ΕΥΠ αλλά και από το κακόβουλο λογισμικό Predator έχει κληθεί να καταθέσει ενώπιον του κ. Ντογιάκου στις 16 Αυγούστου.

Για την ώρα, δεν έχει κληθεί ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος έχει ήδη υποβάλλει αναφορά για την απόπειρα «παγίδευσης» του τηλεφώνου του στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

https://www.avgi.gr/

________

Αναρτήθηκε από τον Μιχάλη Τσολάκη