26.8.22

«Δεν παρακολουθούσε η κυβέρνηση τον Ανδρουλάκη, αλλά η ΕΥΠ»! Άδωνις Γεωργιάδης περί μυστικών υπηρεσιών

"Σοφόν το αφορισμένον".....!
Juan

 «Δεν παρακολουθούσε η κυβέρνηση τον Νίκο Ανδρουλάκη, η ΕΥΠ τον παρακολουθούσε» , υποστήριξε πρωί, πρωί στο Mega ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης και επικαλέστηκε την πολύ έξυπνη …ατάκα επιχειρηματία για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης συνέχισε με το αφήγημα που από χθες έχει υιοθετήσει η κυβέρνηση περί του απορρήτου που δεν τήρησαν δήθεν βουλευτές της αντιπολίτευσης στη χθεσινή συνεδρίαση της Βουλής!

Εκτός του ότι έχει γίνει άπειρες φορές -κι αυτό δεν είναι δικαιολογία- και ο κ. Γεωργιάδης και η κυβέρνηση στην οποία συμμετέχει έχουν παρεξηγήσει τον όρο απόρρητο!

Το να αφήνει ο διοικητής της ΕΥΠ ανοιχτό το ενδεχόμενο ότι άπαντες παρακολουθούνται και αυτό να το θεωρούν και φυσιολογικό, οι Έλληνες πολίτες πρέπει ασφαλώς να το γνωρίζουν...!!!!!!!!

Ο κ.Γεωργιάδης έκανε και τη διαπίστωση ότι ο ελληνικός λαός δεν ασχολείται ιδιαίτερα με αυτά τα θέματα. Είναι η γνωστή επιχειρηματολογία που λέει ότι οι πολίτες ενδιαφέρονται μόνο για τα επιδόματα και τη τσέπη τους και δεν τους ενδιαφέρει καθόλου αν η κυβέρνηση του παρανομεί εις βάρος του…
Τελικά στο τέλος ήρθε και η έκρηξη πατριωτισμού από τον κ. Γεωργιάδη…

https://www.militaire.gr

αναρτήθηκε από τον Μιχάλη Τσολάκη