2.8.22

Απίστευτο τρολάρισμα της Ρωσίας στη Δύση - «Μετακομίστε εδώ για τον χειμώνα»

 

Την ώρα που η Ρωσία απειλεί με ενεργειακό μπλακ άουτ την Ευρώπη, η πρεσβεία της χώρας στην Ισπανία «ανέβασε» ένα χιουμοριστικό βίντεο που καλεί σε διακοπές στη... ζεστή χώρα τον χειμώνα!

Η Ρωσία κλείνει τις στρόφιγγες του φυσικού αερίου και η Ευρώπη βλέπει τον χειμώνα να έρχεται και μαζί και το κρύο. Κάτι που οι Ρώσοι έσπευσαν να... χτυπήσουν με ένα χιουμοριστικό βίντεο!

«Ώρα για μετακόμιση στη Ρωσία», αναφέρει το βίντεο το οποίο αναρτήθηκε στον λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter η ρωσική πρεσβεία στην Ισπανία και μάλιστα διαφημίζει το... φυσικό αέριο!

Το βίντεο δείχνει μεταξύ άλλων εικόνες από τη Ρωσία και τρολάρει τη Δύση λέγοντας πως κάποιοι από τους λόγους που θα πρέπει να μετακομίσουμε εκεί είναι το φθηνό αέριο αλλά και «μια οικονομία που μπορεί να αντέξει χιλιάδες κυρώσεις».

Επίσης γίνεται λόγος στην ιστορία της Ρωσίας, στη λογοτεχνία, στις τέχνες, στα φημισμένα μπαλέτα στην αρχιτεκτονική και στη φιλοξενία της χώρας. Επίσης γίνεται αναφορά στον Χριστιανισμό και στις … όμορφες γυναίκες που της χώρας ενώ στο βίντεο παρελαύνουν επίσης το φθηνό ταξί, το ρεύμα και το νερό καθώς και η ρωσική βότκα.

https://www.newsbomb.gr

{Αναρτήθηκε από τον Μιχάλη Τσολάκη}