27.8.22

Υπουργός του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη «κατακεραυνώνει» τον Κυριάκο: «Αν δεν γνώριζες εσύ για τις υποκλοπές τότε ποιος γνώριζε;»



 Στα σχοινιά βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος βλέπει ακόμη και τα «γαλάζια» στελέχη να του γυρνούν την πλάτη και να τον αφήνουν να «πεθάνει» (πολιτικά) μόνος του. 

Η αρχή έγινε το πρωί με τους Αντώνη Σαμαρά-Κωνσταντίνο Καραμανλή να μην δίνουν το «παρών» στη Βουλή στη συζήτηση για το σκάνδαλο των υποκλοπών (απουσίαζε και ο Νίκος Δένδιας, αλλά είχε λόγο), ενώ η συνέχεια δόθηκε το απόγευμα με τον Στέφανο Μάνο, υπουργό της κυβέρνησης του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη να προχωρά σε μια άκρως αιχμηρή ανάρτηση για τον Κ.Μητσοτάκη.

Ο Σ.Μάνος αναφέρθηκε στους ισχυρισμούς του Κ.Μητσοτάκη  στη Βουλή ότι «δεν είδε, δεν ξέρει» τίποτα για τις υποκλοπές, ενώ είχε υπό την εποπτεία του την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών.

«Ο πρωθυπουργός είπε ότι δεν γνώριζε ότι η ΕΥΠ παρακολουθούσε το τηλέφωνο του κ. Ανδρουλάκη ή οποιουδήποτε άλλου, μολονότι είχε την αποκλειστική αρμοδιότητα της εποπτείας της ΕΥΠ» έγραψε αφήνοντας αιχμές και συνέχισε το «σφυροκόπημα»: «Τι την ήθελε την αρμοδιότητα; Και αν δεν γνώριζε αυτός που είχε την αρμοδιότητα, ποιος γνώριζε;».

Ακόμα και οι θερμοί υποστηρικτές του Κυριάκου Μητσοτάκη, πλέον κατακεραυνώνουν τον πρωθυπουργό μετά από τις πρακτικές του που έχουν κάνει τη χώρα μας διεθνώς ρεζίλι, με τον ίδιο να εκτίθεται περισσότερο, την ώρα που συνεχίζει να λέει ασύστολα ψέματα, ενώ αρνείται να αναλάβει την πολιτική ευθύνη.