12.7.22

Συμπλοκή στο ΑΠΘ, ξεκαθάρισμα λογαριασμών βλέπουν οι αρχές

 

Ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών, μεταξύ ατόμων που εμπλέκονται στην διακίνηση ναρκωτικών, θεωρούν οι αστυνομικές αρχές ότι κρύβεται πίσω από την ένοπλη συμπλοκή μέσα σε χώρο του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με έναν εικοσιτριάχρονο τραυματία.

Ελάχιστα λεπτά μετά τις 10 το βράδυ της Δευτέρας μία ομάδα ατόμων, που σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ήταν περίπου 20 στον αριθμό, έφτασε στην πλατεία χημείου μέσα στο campus και εκεί έγινε συμπλοκή.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε στο πόδι ο εικοσιτριάχρονος, τον οποίο σύμφωνα με πληροφορίες μετέφεραν στο νοσοκομείο οι φίλοι του.

Ο νεαρός τραυματίας έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Είναι πιθανό λένε οι αστυνομικοί κάποια διαμάχη μεταξύ ομάδων, οι οποίες διακινούν ναρκωτικά, να κατέληξε μέσα στο αριστοτέλειο πανεπιστήμιο, όπου και είχαν δώσει απ’ ό,τι φαίνεται ραντεβού οι αντίπαλοι.

Οι αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν το campus του αριστοτέλειου ενώ προχώρησαν και σε οχτώ προσαγωγές ατόμων, για τα οποία όμως δεν προέκυψε η εμπλοκή τους στην υπόθεση και έτσι αφέθηκαν ελεύθερα.


https://www.huffingtonpost.gr/