22.7.22

Το να βαπτίζουμε το ψέμμα ως αλήθεια δεν είναι ελπιδοφόρο νέο.

 Το να βαπτίζουμε το ψέμμα ως αλήθεια δεν είναι ελπιδοφόρο νέο.

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα «ΝΙΚΗ», με αφορμή τον σάλο που προκάλεσε η παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αμερικής στο Μυστήριο της Βαπτίσεως τέκνων που μεγαλώνουν με κηδεμόνες του ιδίου φύλου, δηλώνει ανεπιφύλακτα ότι οικογένεια αποτελούν τα ζεύγη αντίθετου φύλου και τα φυσικά ή νομίμως υιοθετημένα τέκνα τουςκαθώς και οι μονογονεϊκές οικογένειες. Οποιαδήποτε άλλη μορφή «οικογένειας», όπως εκείνες που διάφοροι κύκλοι στην Ελλάδα και στο εξωτερικό θέλουν να μας επιβάλουν, μας βρίσκει κάθετα αντίθετους.

Σε μία χώρα που αιμορραγεί δημογραφικά και υποφέρει από τη διαρκώς αυξανόμενη σεξουαλική εγκληματικότητα, έχουμε ηθική υποχρέωση ως πολίτες και ως Ορθόδοξοι Έλληνες πιστοί να στηρίξουμε τον παραδοσιακό θεσμό της οικογένειας, το κύτταρο της κοινωνίας, και όχι να διεξάγουμε πειράματα πάνω στον ευαίσθητο ψυχικό κόσμο των παιδιών. 

Αυτή η θέση δεν αντανακλά μόνο την πεποίθηση των μελών της ΝΙΚΗΣ, αλλά βρίσκεται και σε απόλυτη σύμπνοια τόσο με το πνεύμα του Συντάγματος της Ελλάδος όσο και με την πίστη της Ορθόδοξης Ανατολικής Εκκλησίας και την Παράδοσή μας. 

  • Αναρωτιόμαστε αν οι διοργανωτές είχαν σε πρώτη προτεραιότητα την πνευματική ωφέλεια του βαπτιζομένου προσώπου, ή μάλλον την προκλητική προβολή, με τεράστια δημοσιότητα, μίας «διαφορετικότητας» που περιφρονεί την τρέχουσα νομοθεσία αλλά και τα δόγματα της Ορθοδόξου πίστης.
  • Θεωρούμε ότι αποτελούν χλευασμό της Ορθόδοξης Εκκλησίας τα διαδραματισθέντα, δεδομένου ότι οι θετοί θεωρούμενοι «γονείς» έχουν αποπτύσει με τον πλέον προκλητικό τρόπο τα δόγματα της Ορθόδοξης Εκκλησίας. 
  • Όσον αφορά στη συμμετοχή του Αρχιεπισκόπου Αμερικής στα διαδραματισθέντα, αναμένουμε όπως επιληφθεί του θέματος η Προϊσταμένη του Εκκλησιαστική Αρχή, για γεγονός το οποίο σκανδάλισε τα μέγιστα το πλήρωμα της Εκκλησίας.
  • Τέλος, δεν αισθανόμαστε έκπληξη για την υποκριτική σημερινή σιωπή της αριστεροδεξιάς κομματοκρατίας. Είναι αυτή η πολιτική εξουσία, η οποία επί δεκαετίες νομοθετεί με ασέβεια απέναντι στο ιερό δικαίωμα της ζωής, με περιφρόνηση και απαξία απέναντι στη Μητρότητα και στην Τεκνογονία, ενώ επιπρόσθετα, με περισσό ενδιαφέρον, μεθοδεύει και διαφημίζει την αποδόμηση των αξιών του Έθνους μας και την απαξίωση της ανθρώπινης προσωπικότητας.

Η ΝΙΚΗ θα διεξάγει μέχρι τέλους τον αγώνα για την ηθική και νομοθετική αποκατάσταση του ιερού θεσμού της Οικογένειας.

*Πηγή φωτογραφίας: wikipedia

https://www.nikh.gr/

Φ.Μ