8.7.22

Προκλητικός Τούρκος αναλυτής: Η ελληνική σημαία δεν πρέπει να κυματίζει σε μέρη που δεν είναι δικά της (Βίντεο)

Να εκκενώσετε όλες τις περιοχές που με γενοκτονίες έχετε καταλάβει, να γυρίσετε στη Μογγολία, από όπου μας "κουβαληθήκατε" και πάλι ΔΕΝ θα μιλήσουμε για φιλία. Τα εδάφη στα οποία έχετε εγκατασταθεί είναι Ελληνικά, Κουρδικά και πολλών άλλων λαών που έχετε σφάξει. Κάθε "συζήτηση" μαζί σας θα πρέπει να γίνεται με άλλο τρόπο...
Juan

 ''Οι Έλληνες να εκκενώσουν πρώτα 86 βάσεις σε νησιά και μετά θα μιλήσουμε για φιλία''

Οαναλυτής ασφαλείας Αμπντουλλάχ Αγάρ αρχικά αναφέρεται στην δήλωση Δένδια περί φιλίας με την Τουρκία και λέει τα εξής :

''Είναι μια προσέγγιση με μια σατανική φράση. Αν πραγματικά τώρα μιλά για το δίκαιο, τότε κατά προτεραιότητα πρέπει να αποσυρθούν από τα νησιά, νησάκια και βραχονησίδες στα οποία έχουν εισβάλει''. 

Πρέπει να αποσυρθούν και  να εκκενώσουν τις 86 τον αριθμό βάσεις του ΣΞ. , του ναυτικού όπως και τα τρία αεροδρόμια και τα ραντάρ από εκεί και μετά μόνο μπορούμε να μιλήσουμε για φιλία, σχέσεις γειτονίας και διμερείς σχέσεις. Από το 1821 και μετά 8 φορές επεκτάθηκε. Αυτή ποια φορά είναι; Έχει στρατιωτικοποίησει τα νησιά τα οποία βρίσκονται κάτω από τη μύτη μας και μπορούν να πλήξουν την Τουρκία καθώς βρίσκονται σε απόσταση βολής του πυροβολικού. Εμφανίζει μια δήθεν φιλική στάση ενώ είναι επιθετική και όποτε θέλει μπορεί με συμβατικά όπλα να πλήξει την Τουρκία''. 
''Η ελληνική σημαία δεν πρέπει να κυματίζει εκεί που δεν δικαιούται και σε μέρη που δεν είναι δικά της''. 

''Στο Αιγαίο υπάρχουν νησιά νησίδες και βραχονησίδες τα οποία δεν έχουν μεταβιβαστεί στην Ελλάδα με διεθνείς συνθήκες και είναι υπό κατοχή. Εξόπλισαν νησιά τα οποία σύμφωνα με τις συμφωνίες της Λωζάνης και των Παρισίων πρέπει να είναι αποστρατικοποιημένα
και τα παραχωρεί για να τα χρησιμοποιούν άλλοι Απ’ την άλλη πλευρά υπάρχουν ξέρετε κοντά στα 3.000 νησιά νησίδες και βραχονησίδες για τα οποία υπάρχει ανεπαρκής πληροφόρηση''. 

https://www.pentapostagma.gr