29.6.22

Σάλος με την ανυπαρξία ελληνικής αντίδρασης στο turkaegean από το 2021! Τι ζητά ο Κοτζιάς και άρθρο βόμβα της ΕΣΤΙΑΣ Σάλος έχει προκληθεί -κι ας μη βγάζουν τσιμουδιά οι τηλεοράσεις- από τη διαπίστωση ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν έκανε απολύτως τίποτα για να εμποδίσει την επιθετική κατά της Ελλάδας τουρκική καμπάνια με τίτλο …turkaegean! Απολύτως τίποτα από το 2021 ,όταν η Άγκυρα ξεκίνηε να «στήνει» την καμπάνια.

Η ελληνική κυβέρνηση παριστάνει από χθες ότι…τρέχει ! Τρέχει και δε φθάνει! Μόνο που τα επικοινωνιακά…τρεξίματα δεν μπορούν να προσφέρουν απολύτως τίποτα.
Επιτέλους κάποιοι θα πρέπει να δώσουν εξηγήσεις στους Έλληνες πολίτες για το τι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η καχυποψία κυριαρχεί και δεν είναι αδικαιολόγητη.
Ο πρώην ΥΠΕΞ Νίκος Κοτζιάς είναι απολύτως σαφής στο τι πρέπει να γίνει για να μάθουμε γιατί η ελληνική κυβέρνηση δεν έκανε απολύτως τίποτα για να αντιμετωπίσει το turkaegean

Θέμα υπάρχει και για τον Έλληνα επίτροπο και αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτη Σχοινά που κάποια σενάρια τον θέλουν μέχρι και πρωθυπουργό σε κυβέρνηση συνεργασίας! Που ήταν; Τι έκανε; Ο Μανώλης Κοττάκης στο κεντρικό άρθρο της εφημερίδας ΕΣΤΙΑ θέτει ζητήματα σοβαρά:

Όλα αυτά την ώρα έχοντας μπροστά μας τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στην οποία όπως μας πληροφορούν από τηλεοράσεως ο Έλληνας πρωθυπουργός έχει πάει προετοιμασμένος για να απαντήσει σε όσα πιθανόν πει ο Ερντογάν για τα ελληνικά νησιά. Θα ήταν πιο φυσιολογικό να είναι προετοιμασμένος για να ξεμπροστιάσει τον Ερντογάν πριν καν μιλήσει.

https://www.militaire.gr