11.6.22

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ (ΑΠΘ)



Το σύνολο ή το ΟΛΟΝ των φοιτητών των πανεπιστημίων μας και ιδιαίτερα πιο εμφατικά στο μεγαλύτερο πανεπιστήμιο της χώρας το Αριστοτέλειο παραμένει στο Σπουδαστικό «στόχο» και ασφαλώς είναι μακράν της βαριοπούλας.. Αυτό το σύνολο θα έπρεπε να αποτελεί τη «Θετική» Μάζα προστασίας με την ευρύτερη έννοια, αυτονόητης φροντίδας γενικά του χώρου όπου σπουδάζοντας ΖΕΙ..! Πού είναι η αυτονόητη συγκολλητική ουσία που δημιουργεί τη Δύναμη εναντίον κάθε καταστρεπτικών πράξεων..; Ουσία αυτονόητη συναδελφική – συμφοιτητική αλλά και υποδεικνυόμενη από τον όποιο σύννομο φορέα. 

Όπως Ο ΦΟΡΕΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ της πανεπιστημιακής περιουσίας και του χώρου ΖΩΗΣ – ΣΠΟΥΔΩΝ. Ατυχώς αναφέρεται και προκαλεί «πανεπιστημιακή αστυνομία». Δεν είναι ΑΣΤΥ νομία..

Είναι  Δύναμη φροντίδας – προστασίας που έχουν ΟΛΑ τα πανεπιστήμια του κόσμου (SECURITY) με ενσυνείδητο απαραίτητο ΡΟΛΟ προστατευτικό κάθε οργάνου- προσωπικού της πανεπιστημιακής αυτής ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (Αυστραλίας, Αμερικής, Ευρώπης).

Η ανάγκη παραδείγματος έφερε στο νου μου (εργασιακό Μελίσσι) στο κέντρο της NASA στο GODDARD WASHINGTON. 

Περίοδο προεδρίας Κέννεντι. Ο Αμερικανός Πρόεδρος αείμνηστος JOHN KENNEDY επισκέπτεται με συμβούλους του το διαστημικό κέντρο της NASA, είναι η περίοδος προγράμματος APOLLO που προσπαθούν να πετύχουν την πρώτη ανθρώπινη αποστολή στο φεγγάρι.. Συναντά έναν υπάλληλο καθαριότητας του κέντρου και τον ρωτά απλώς κουβέντα – ερώτηση: «Εσείς καλέ μου φίλε, τί κάνετε εδώ;;» και ακούει την αυθόρμητη απάντηση: «Σ Τ Ε Λ Ν Ο Υ Μ Ε   ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ..!!». Η απάντηση αυτή έγινε  π α ρ ο ι μ ί α  διδασκόμενη στις Αμερικανικές Σχολές και όχι μόνο.. Όταν ο ελάχιστος απλός υπάλληλος (καθαριστής) ταυτίζει τον εαυτό του με τον βασικό στόχο στρατηγικής εργαζόμενος με πάθος γι΄αυτό, επιτυγχάνεται απόλυτα αποτέλεσμα μοναδικό..

ΕΜΕΙΣ; Εμείς επιτέλους επιβάλλεται να διδασκόμαστε την προστασία υλικής και άϋλης αξίας όχι μόνο της μικρής ατομικής αλλά της Δημόσιας περιουσίας μας, των πανεπιστημίων μας, του Στρατού μας (με μικρή 9μηνη θητεία) της προάσπισης της τόσο όμορφης πατρίδας μας που δε σταματά να κινδυνεύει όχι μόνο από τους εξωτερικούς μόνιμους εχθρούς (Τουρκία) αλλά και από τους Εφιάλτες προδότες (Συνθήκη Πρεσπών). Από την απαράδεκτη ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ! και τα όποια άλλα αρνητικά.

Είμαστε λαός δημιουργικός, φιλειρηνικός, τόσο άξιος που η ιστορία αιώνων μας αποθεώνει αλλά περισσότερο τα τόσα εκατομμύρια συμπατριωτών μας του εξωτερικού που δε σταματούν την Ελλάδα μας να τιμούν και Τόσο υπερήφανοι να καταξιώνουν.

Πρόσκληση – Παράκληση προς τους Ελλαδίτες ΝΕΟΥΣ: Παρακαλούμε πετάξτε την καταστροφική ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΑ. Πάρτε εργαλεία δημιουργικής αναδόμησης και «κτίστε» όχι μόνο βιβλιοθήκες (ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ) ΚΤΙΣΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ  Ε  Σ  Ε  Ι  Σ..!  




     ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Δ. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ 

       ΠΟΛ. ΕΠΙΣΤ. - ΟΙΚΟΝ. ΑΠΘ

    Δ/ΝΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ



{Αναρτήθηκε από τον Στρατηγό εα

κ. Αθανάσιο Καραντζίκο}