9.6.22

Κοριτσάκι πυροβόλησε και σκότωσε γυναίκα που καυγάδιζε με τη μητέρα της Ένα κορίτσι δέκα ετών από τη Φλόριντα συνελήφθη την Τρίτη (7/6) , αφού σύμφωνα με τις αρχές πυροβόλησε θανάσιμα μια γυναίκα που διαπληκτιζόταν με τη μητέρα της, σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα του Ορλάντο.

Η μικρή τέθηκε υπό κράτηση στο κέντρο κράτησης ανηλίκων της Φλόριντα, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η εισαγγελέας της κομητείας Οράντζ Μόνικ Γουάρελ δήλωσε ότι το γραφείο της έχει αρχίσει να εξετάζει την υπόθεση και «θα λάβει υπόψη όλα τα γεγονότα, συμπεριλαμβανομένης της ηλικίας του παιδιού, και όλες τις περιβάλλουσες περιστάσεις, όταν λάβει απόφαση για την απαγγελία κατηγοριών».

«Αυτή είναι μια από τις πιο τραγικές περιπτώσεις που έχω δει στην 22χρονη καριέρα μου», είπε η Γουάρελ. «Αυτή η δολοφονία είναι μια ασύλληπτη τραγωδία».

Η σύλληψη του κοριτσιού έρχεται μετά από ένα κύμα ενόπλων επιθέσεων και ένα Σαββατοκύριακο βίας που πυροδότησε εκ νέου μια εθνική συζήτηση για αυστηρότερους περιορισμούς στην κατοχή όπλων.

Μάρτυρες δήλωσαν στην αστυνομία ότι ο πυροβολισμός σημειώθηκε το βράδυ της 30ής Μαΐου, όταν η μητέρα του παιδιού και το θύμα, η Λασούν Ντενίς Ρόντερς, 41 ετών, άρχισαν να διαπληκτίζονται έξω από ένα συγκρότημα διαμερισμάτων, σύμφωνα με την έκθεση σύλληψης.

Το παιδί ήταν με τη μητέρα του την ώρα του καυγά, σύμφωνα με την έκθεση σύλληψης, η οποία επικαλείται μάρτυρες.

Η Λάκρισα Ισαάκ, 31 ετών, άρχισε να μαλώνει με τη Ρόντερς, η οποία ανταπέδωσε χτυπώντας την με μπουνιά, αναφέρει η έκθεση σύλληψης, αναφέροντας ως μάρτυρα τον φίλο της Ρόντερς.

Αφού οι δύο γυναίκες άρχισαν να χτυπάνε η μία την άλλη, η κόρη της Ισαάκ άνοιξε το σακίδιο της μητέρας της και έβγαλε ένα όπλο, σύμφωνα με μια ένορκη κατάθεση της αστυνομίας.

Πυροβόλησε δύο φορές την Ρόντερς στο κεφάλι και την σκότωσε, είπε η αστυνομία. Ενώ κρατούσε ακόμα το όπλο, το κορίτσι φώναξε, «δεν έπρεπε να χτυπήσει τη μαμά μου», είπε στην αστυνομία ο φίλος της Ρόντερς.


https://www.msn.com/