1.6.22

Πρόσκληση στο 2ο Συνέδριο της Επιτροπής Ελληνισμού

 ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 1-6-2022

ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ.: 17


Πρόσκληση στο 2ο Συνέδριο της Επιτροπής Ελληνισμού (Καστελλόριζο 6-8 Αυγούστου 2022)

Συμπατριώτισσες – Συμπατριώτες,

Σας ανακοινώνουμε ότι το 2ο Συνέδριο της Επιτροπής Ελληνισμού θα πραγματοποιηθεί στο Καστελλόριζο στις 6-8 Αυγούστου 2022 (Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα) και θα έχει θέμα «Δράσεις για τον ελληνισμό».

Σε αυτό το Συνέδριο, πέραν των ομιλιών που θα πραγματοποιηθούν και θα είναι σχετικές με το πιο πάνω θέμα, θα υπάρξει και ένα φόρουμ με θέμα «Ελληνισμός: Ο κοινός παρονομαστής μας», στο οποίο θα κληθούν να συμμετάσχουν κόμματα, κινήματα αλλά και προσωπικότητες του πατριωτικού χώρου από όλο το πολιτικό φάσμα, πάντα με σεβασμό στη δημοκρατία. Επιδιώκουμε να προκαλέσουμε μία συζήτηση σχετικά με την πιθανότητα να προκύψουν πολιτικά σχήματα, τα οποία θα συμβάλουν ώστε στο μέλλον να δημιουργηθεί ένα εθνοκεντρικό δημοκρατικό πολιτικό σύστημα.
Βέβαια, η Επιτροπή Ελληνισμού δεν είναι πολιτικό κόμμα ούτε θα γίνει ποτέ, αυτό άλλωστε αναφέρεται ξεκάθαρα στη Διακήρυξή μας. Είναι όμως ένα σωματείο με εθνικοπατριωτικούς σκοπούς, το οποίο στην παρούσα κρίσιμη συγκυρία για την Πατρίδα μας φιλοδοξούμε να λειτουργήσει ως μία δεξαμενή σκέψης και ως ένα πατριωτικό φόρουμ, ώστε μέσα από αυτό, με γόνιμες συζητήσεις, κατάλληλες διεργασίες και πολιτικές ζυμώσεις, να διερευνηθεί η δυνατότητα συνεννόησης και κοινής εκλογικής καθόδου των πατριωτικών φορέων, με στόχο την αντιπροσώπευση του αδέσμευτου πατριωτικού τμήματος της ελληνικής κοινωνίας προς ενίσχυση της Πατρίδας μας και του Ελληνισμού.

Το ακριβές πρόγραμμα των ομιλιών θα διαμορφωθεί και θα ανακοινωθεί εγκαίρως.

Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής για τους συνέδρους παρά μόνο τα έξοδα ταξιδιού, διαμονής και διατροφής, τα οποία ο κάθε σύνεδρος θα καλύψει από μόνος του.

Παρακαλούμε ενημερώστε μας για την επιθυμία συμμετοχής σας στο Συνέδριο, την οποία ειλικρινώς ενθαρρύνουμε, όπως επίσης πείτε μας αν θέλετε να έχετε ενεργό συμμετοχή και στο φόρουμ, στο οποίο θα διερευνηθεί η δυνατότητα συνεργασίας των πατριωτικών φορέων.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Διευκρινίζεται ότι το φόρουμ με θέμα «Ελληνισμός: Ο κοινός παρονομαστής μας», στο οποίο θα συμμετάσχουν φορείς και προσωπικότητες του πατριωτικού χώρου θα διεξαχθεί την Κυριακή 7 Αυγούστου.

Όσοι ασπάζονται την έντονη αγωνία για μία σειρά θεμάτων που αφορούν την ασφάλεια, την αξιοπρέπεια, την ταυτότητα και το μέλλον της πατρίδας μας ας επικοινωνήσουν μαζί μας στο email «info@epitropiellinismou.gr» ώστε σε συνεννόηση με το Δ.Σ. της Επιτροπής Ελληνισμού να μπορέσουν να συμμετάσχουν στο Συνέδριο της Επιτροπής Ελληνισμού με θέμα «Δράσεις για τον ελληνισμό» αλλά και στο φόρουμ με θέμα «Ελληνισμός: Ο κοινός παρονομαστής μας».

Το Δ.Σ. της Επιτροπής Ελληνισμού