14.6.22

Πρέσβης της Τουρκίας, το παίζει ο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ 13/6/22- Σχετικά με άρθρο στην EFENPRESS. Πρόσθετο σχόλιο.


Σχετικά με άρθρο στην EFENPRESS. Πρόσθετο σχόλιο.

Πρέσβης της Τουρκίας, το παίζει ο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ 13/6/22

Ερανισμένο απόσπασμα από πρόσφατο σχετικό άρθρο του Αντώνη Αντωνά

ΠΕΡΙ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΟΥ Γ.Γ. ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΟΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ….

Ενδεικτικά ολίγα από τις φιλοτουρκικές πράξεις και ημέρες του θρασύτατου Στόλντεμπεργ..

Ο Στόλτενμπεργκ αφοσιωμένος φιλότουρκος καταλύει κάθε λογική


Στόλτενμπεργκ: Καμία χώρα του ΝΑΤΟ δεν έχει δεχθεί τόσες τρομοκρατικές επιθέσεις όσο η Τουρκία

 

Φιλοτουρκική ομιλία Στόλτενμπεργκ στο Νταβός: "Ξεχωριστός σύμμαχος, σημαντική η θέση της για το ΝΑΤΟ"

 

Ο Στόλτενμπεργκ... αναγνωρίζει τις "ανησυχίες" Ερντογάν για Σουηδία και Φινλανδία - "Η Τουρκία είναι σημαντικός σύμμαχος


ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ …. ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, ΠΟΥ ΩΣ ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ Ο ΔΟΛΙΟΣ ….

 

 

 Δεν μπορεί πλέον η Ελλάδα να εμπιστεύεται για τη συγκεκριμένη θέση, έναν άνθρωπο όπως ο Στόλτενμπεργκ, ο οποίος αντί να προσπαθεί να συνετίσει την Τουρκία η οποία έχει παραβιάσει κάθε άρθρο του καταστατικού της συμμαχίας, επιδιώκει από την Ελλάδα να κάνει υποχωρήσεις και εκπτώσεις στην εθνική της κυριαρχία! 


ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ ΠΩΣ ΤΟ ΝΑΤΟ ΕΠΕΛΕΞΕ ΕΝΑ ΔΟΛΙΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΦΑΛΗ ΚΑΙ ΑΦΕΡΕΓΥΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΣΦΟΔΡΟΣ ΠΟΛΕΜΙΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ….. ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΕ ….

Ο ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ …

Ο Γενς Στόλτενμπεργκ (Jens Stoltenberg, γεν. 16 Μαρτίου 1959) είναι Νορβηγός πολιτικός που υπηρετεί ως 13ος Γενικός Γραμματέας του N.A.T.O. από το 2014. Μέλος του Εργατικού Κόμματος, ήταν Πρωθυπουργός της Νορβηγίας από το 2000 ως το 2001 και από το 2005 ως το 2013. Γεννήθηκε στις 16 Μαρτίου 1959 και ο πατέρας του υπήρξε Υπουργός Εξωτερικών της Νορβηγίας. 

 

Τα πρώτα βήματα του Στόλτενμπεργκ στην πολιτική έγιναν στις αρχές της εφηβείας, όταν επηρεάστηκε από την αδελφή του Καμίλα, που τότε ήταν μέλος της τότε Μαρξισμός-Λενινισμός μαρξιστικής-λενινιστικής ομάδας Κόκκινη Νεολαία. Η αντίθεση στον Πόλεμο του Βιετνάμ ήταν το κίνητρο για την ενεργοποίησή του. Μετά τους σφοδρούς βομβαρδισμούς εναντίον της πόλης-λιμανιού Χάι Φονγκ του Βιετνάμ, στο τέλος του Πολέμου του Βιετνάμ, συμμετείχε σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στην Πρεσβεία των Ηνωμένων Πολιτειών στο Όσλο. Σε τουλάχιστον μία περίπτωση, τα παράθυρα της πρεσβείας είχαν σπάσει από διαδηλωτές που πετούσαν πέτρες. Αρκετοί φίλοι του Στόλτενμπεργκ συνελήφθησαν από την αστυνομία μετά από αυτά τα γεγονότα. 

 

Παρόλο που θεωρείτο σταθερός αθεϊστής στο μεγαλύτερο μέρος της ενήλικης ζωής του και αρνήθηκε να γίνει μέλος της πρώην επίσημης Εκκλησίας της Νορβηγίας, ο Στόλτενμπεργκ έχει δηλώσει ότι δεν θεωρεί τον εαυτό του αθεϊστή. Εξήγησε: «Παρόλο που δεν είμαι μέλος οποιουδήποτε δόγματος, πιστεύω ότι υπάρχει κάτι μεγαλύτερο από τον άνθρωπο, μερικοί το αποκαλούν Θεό, άλλοι το αποκαλούν κάτι άλλο, για μένα πρόκειται για την κατανόηση ότι εμείς οι άνθρωποι είμαστε μικροί σε σχέση με τη φύση, σε σχέση με τις δυνάμεις που είναι μεγαλύτερες και ισχυρότερες από ό, τι μπορεί να κατανοήσει ποτέ ο άνθρωπος. 

 

Ο Στόλτενμπεργκ είχε τακτικές επαφές με έναν πράκτορα της Κα Γκε Μπε μεταμφιεσμένο σε Σοβιετικό διπλωμάτη και συμμετείχε σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας κατά του Αμερικανικού πολέμου στο Βιετνάμ τη δεκαετία του 1970.. Το 2001 ο Στόλτενμπεργκ τράκαρε το αυτοκίνητό του, που ανήκε στο Εργατικό Κόμμα, σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο. Εφυγε από το χώρο χωρίς να αφήσει ένα σημείωμα με το όνομα ή τον αριθμό του. Η επισκευή των ζημιώ κόστισε 8000 νορβηγικές κορώνες. Το 2002 ο Στόλτενμπεργκ παραδέχθηκε ότι έκανε στα νιάτα του χρήση κάνναβης. Για το λόγο αυτό ζήτησε από το Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημόσιας Ασφάλειας να αξιολογήσει την αμεροληψία του στην επικείμενη κυβερνητική απάντηση στην έκθεση για τα ναρκωτικά της Επιτροπής Στόλτενμπεργκ, με επικεφαλής τον πατέρα του Θόρβαλντ Στόλτενμπεργκ. 

 

Το 2011 ο Στόλτενμπεργκ έλαβε βραβείο από το Ίδρυμα των Ηνωμένων Εθνών για την άριστη παγκόσμια ηγεσία και την υποστήριξη του ΟΗΕ από τη Νορβηγία. Νωρίτερα το ίδιο έτος είχε διαθέσει 150 εκατομμύρια νορβηγικές κορώνες από τον προϋπολογισμό εξωτερικής βοήθειας στο ίδιο ίδρυμα, γεγονός που οδήγησε σε επικρίσεις. Επίσης το 2011 έλαβε ένα σκάφος αξίας 380.000 κορονών ως δώρο γενεθλίων από το Νορβηγικό Εργατικό Κόμμα και τη Νορβηγική Συνομοσπονδία Συνδικάτων και οι δωρητές κατέβαλαν επίσης το φόρο για το δώρο, προκαλώντας πάλι επικρίσεις.

 

Τα διαρκή φάουλ του Στόλτενμπεργκ 

 

«Μετά από τις συζητήσεις με τον Έλληνα και τον Τούρκο ηγέτη, οι δύο σύμμαχοι συμφώνησαν να ξεκινήσουν τον διάλογο σε τεχνικό επίπεδο στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ για να καθιερωθούν μηχανισμοί αποσυμπίεσης και να μειωθεί ο κίνδυνος ατυχημάτων στην Αν. Μεσόγειο», έγραψε στο Twitter. Άμεσα σήμανε συναγερμός στην Αθήνα και έπειτα από ελάχιστα λεπτά διπλωματικές πηγές διέψευσαν τα όσα ανακοίνωσε ο αξιωματούχος του Βορειοατλαντικού Συμφώνου. «Μετά από τις συζητήσεις με τον Έλληνα και τον Τούρκο ηγέτη, οι δύο σύμμαχοι συμφώνησαν να ξεκινήσουν τον διάλογο σε τεχνικό επίπεδο στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ για να καθιερωθούν μηχανισμοί αποσυμπίεσης και να μειωθεί ο κίνδυνος ατυχημάτων στην Αν. Μεσόγειο», έγραψε στο Twitter. Άμεσα σήμανε συναγερμός στην Αθήνα και έπειτα από ελάχιστα λεπτά διπλωματικές πηγές διέψευσαν τα όσα ανακοίνωσε ο αξιωματούχος του Βορειοατλαντικού Συμφώνου. 

 

Η συγκεκριμένη κίνηση του ισχυρού άνδρα δεν είναι το μοναδικό φάουλ στο οποίο έχει υποπέσει. Η λεγόμενη τακτική των ίσων αποστάσεων αλλά ακόμα και οι έπαινοι στην Άγκυρα σε περιόδους πρωτοφανούς όξυνσης, όπως για παράδειγμα την περίοδο της πολιορκίας των ελληνικών συνόρων με προσφυγικές και μεταναστευτικές ροές, έχουν ενοχλήσει την Αθήνα, ενώ ψυχρές είναι και οι σχέσεις του ΝΑΤΟ με τη Γαλλία, μετά τη χλιαρή αντίδραση στην επιθετική ενέργεια τουρκικών πλοίων έναντι γαλλικών φρεγατών στη Μεσόγειο …Η Αθήνα ενοχλήθηκε έντονα και από τη δήλωσή του στην ιταλική «La Republica» ότι η συμμαχία είναι έτοιμη να στηρίξει την κυβέρνηση Σάρατζ στη Λιβύη. 

 

Σε μία κρίσιμη στιγμή του εμφυλίου στην Τρίπολη, με την Άγκυρα να παίζει έναν σκοτεινό ρόλο την ελληνική κυβέρνηση να επιχειρεί να κάνει σαφές πως το τουρκολιβυκό μνημόνιο δεν έχει καμία ισχύ η αναφορά του είχε θεωρηθεί πως αποτελεί λευκή επιταγή στον Ερντογάν. «Στη Λιβύη υπάρχει εμπάργκο όπλων που πρέπει να τηρείται από όλες τις πλευρές, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να βάζουμε στο ίδιο επίπεδο τις δυνάμεις με επικεφαλής τον Χαλίφα Χάφταρ και την κυβέρνηση του Σάρατζ που είναι η μόνο που αναγνωρίζεται από τον ΟΗΕ». 

 

Πολέμιος του ΝΑΤΟ σε νεαρή ηλικία 

 

O Στόλτενμπεργκ έχει διατελέσει πολλές φορές υπουργός και υφυπουργός, όχι όμως Άμυνας. Σε αυτόν τον τομέα δεν έχει ιδιαίτερη εμπειρία. Εκτός από το ότι αρχές του 1990 ήταν μέλος της επιτροπής άμυνας, το όνομά του δεν συνδέθηκε με το ΝΑΤΟ παρά μόνο αρνητικά. Σε νεαρή ηλικία είχε ταχθεί ενάντια στην ένταξη της χώρας του στο ΝΑΤΟ και στην αμερικανική πολιτική. Μάλιστα συμμετείχε στις διαμαρτυρίες για τον πόλεμο στο Βιετνάμ, έσπαγε τα τζάμια της αμερικανικής πρεσβείας στο Όσλο, ενώ αργότερα ως ενήλικας έβριζε την νατοϊκή συμμαχία. Επί της πρωθυπουργίας του άνοιξαν τα κοινά σύνορα της Νορβηγίας με τη Ρωσία και καταργήθηκε η βίζα για τους ρώσους πολίτες κλπ 

 

Πρόσφατα… Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ είχε επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, για το ζήτημα των αιτήσεων της Φινλανδίας και της Σουηδίας για ένταξη στη Συμμαχία. «Μίλησα με τον Πρόεδρο Tαγίπ Ερντογάν της πολύτιμης Συμμάχου μας Τουρκίας σχετικά με τη σημασία των Ανοιχτών Θυρών του ΝΑΤΟ και των αιτήσεων ένταξης από τη Φινλανδία και τη Σουηδία. Συμφωνούμε ότι οι ανησυχίες για την ασφάλεια όλων των Συμμάχων πρέπει να ληφθούν υπόψη και οι συνομιλίες πρέπει να συνεχιστούν για την εξεύρεση λύσης» αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο Γενς Στόλτενμπεργκ. «Η Τουρκία δεν σκοπεύει να εμποδίσει την ένταξη, επομένως είμαι βέβαιος ότι θα καταφέρουμε να ανταποκριθούμε στις ανησυχίες που έχει εκφράσει η ‘Αγκυρα κατά τρόπο ο οποίος δεν θα καθυστερήσει την διαδικασία ένταξης» των δύο χωρών, δήλωσε ο γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της άτυπης συνάντησης των υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ, στο Βερολίνο και πρόσθεσε: «Η Τουρκία είναι σημαντικός εταίρος. Έχει εκφράσει κάποιες ανησυχίες (…) Όταν ένας σύμμαχος εγείρει ανησυχίες, έχουμε αποδείξει εδώ και δεκαετίες ότι είμαστε σε θέση να καθίσουμε και να βρούμε συναινέσεις για να προχωρήσουμε. Αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε και σε αυτή την περίπτωση. Διότι όλοι αναγνωρίζουν την ιστορικότητα της στιγμής». 

 

Επίσης Είναι δυνατόν να τον αφήνουν να λέει ότι το ΝΑΤΟ δεν θα υπερασπίσει την Ελλάδα σε περίπτωση επίθεσης; Ο γενικός γραμματέας της συμμαχίας, Γενς Στόλτενμπεργκ, εξακολουθεί να προκαλεί τους Έλληνες και να μην λαμβάνει καμία απάντηση από την ελληνική κυβέρνηση. Ο Στόλτενμπεργκ επανέλαβε την αθλιότητα ότι το ΝΑΤΟ δεν μπορεί να παρέμβει μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας! Είναι δυνατόν η ελληνική κυβέρνηση να τον ανέχεται; Δηλαδή τι θέλει να μας πει ο γενικός γραμματέας; Ότι η Ελλάδα είναι ο καρπαζοεισπράκτορας του πλανήτη, η μοναδική χώρα στην ανθρώπινη ιστορία η οποία συμμετέχει σε μία συμμαχία η οποία δεν πρόκειται να διασφαλίσει τα συμφέροντα της; 

 

Αυτά φυσικά που λέει ο φιλότουρκος και ελεγχόμενος από το τουρκικό βαθύ κράτος γενικός γραμματέας του NATO, δεν έχουν καμία νομική ισχύ. Αυτό όμως θα έπρεπε να καταστεί σαφές από την κυβέρνηση, η οποία δεν μπορεί να ανέχεται έναν εφήμερο τύπο να ερμηνεύει το άρθρο 5, την πεμπτουσία δηλαδή της συμμαχίας, όπως βολεύει την Τουρκία. Αλλιώς η κυβέρνηση θα πρέπει να εξηγήσει γιατί η Ελλάδα συμμετέχει και δίνει γη και ύδωρ σε μία συμμαχία η οποία δεν πρόκειται να προστατεύσει τα σύνορα της. Επειδή φυσικά κάτι τέτοιο δεν υφίσταται, θα πρέπει τώρα με επίσημη δήλωση να διαψευστούν οι ισχυρισμοί Στόλτενμπεργκ. Αυτά δήλωσε ο Στόλτενμπεργκ για άλλη μια φορά, τα τελευταία δύο χρόνια.

 

Φυσικά, όσο ήταν ο Προκόπης Παυλόπουλος πρόεδρος της Δημοκρατίας, δεν τολμούσε να πει αυτές τις αηδίες. Γιατί τότε υπήρχε άνθρωπος να του απαντήσει. Να τι είχε πει ο Προκόπης Παυλόπουλος στο Γενς Στόλτενμπεργκ: «Η Ελλάδα έχει αποδείξει – και αποδεικνύει καθημερινά, κατά γενική ομολογία – πως αποτελεί υπόδειγμα συνεπούς και αποτελεσματικού Συμμάχου στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ, ως προς όλο το φάσμα των υποχρεώσεών της. Γι’ αυτό αξίζει την αναγνώριση και τον σεβασμό όλων των Συμμάχων της στο ΝΑΤΟ. Τούτο συνεπάγεται, μεταξύ άλλων, και τα εξής: Η Συμμαχία μας, το ΝΑΤΟ, πρέπει να υπερασπισθεί εμπράκτως την Ελλάδα έναντι οιουδήποτε θα διανοείτο να προσβάλει τα Σύνορά της, την Επικράτειά της και την Κυριαρχία της, πολλώ μάλλον όταν πρόκειται για σύνορα και επικράτεια και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σύμφωνα με το πρωτογενές Ευρωπαϊκό Δίκαιο. Και όταν λέω έναντι οιουδήποτε το εννοώ στο ακέραιο, δοθέντος ότι αφορά ακόμη και μέλη του ΝΑΤΟ. Διότι οφείλουμε να ερμηνεύουμε τις διατάξεις του Διεθνούς Δικαίου περί οργάνωσης και λειτουργίας του ΝΑΤΟ όχι μόνο κατά το γράμμα τους αλλά, κατ’ εξοχήν μάλιστα, κατά το πνεύμα τους, το οποίο αναδεικνύεται από την ίδια την αποστολή της Συμμαχίας. Και το πνεύμα αυτό δεν ανέχεται, κατ’ ουδένα τρόπο, οιασδήποτε μορφής προσβολή των συνόρων, του εδάφους και της κυριαρχίας μέλους του ΝΑΤΟ, απ’ οπουδήποτε και αν προέρχεται. Υπό διαφορετική εκδοχή αποδυναμώνεται, και δη επικίνδυνα, το ίδιο το ΝΑΤΟ.» 

 

Γενς Στόλτενμπεργκ: «Δέχομαι ότι υπάρχουν διαφορές μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας για νησιά, εδάφη, εναέριο και θαλάσσιο χώρο αλλά είναι κάτι που το ΝΑΤΟ δεν μπορεί να λύσει..»!!!!! 

ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΕ….. 

 

Και τέλος, αν μπορεί να υπάρξει τέλος για τις επαίσχυντες μέρες και πράξεις του ΓΓ του ΝΑΤΟ, ένα παλαιότερο άρθρο από ellinikosthrylos.gr 

 

Η σημερινή μας αναφορά στο πρόσωπό σου γίνεται μήπως και “κρατηθείς στον ολισθηρό κατήφορο” που έχεις πάρει, ως Διοικητής ενός “Παγκόσμιου Οργανισμού”, όπως το ΝΑΤΟ, το οποίο πάντα στην ιστορία του κρατούσε, πιστεύοντας σταθερά και μόνον στην γνωστή και καθορισμένη αποστολή του, ισορροπίες μεταξύ των μελών του, αλλά και ουδέποτε είχε κάνει “πλάτες” στην τρομοκρατία, όπως επί ημερών σου!.. 

 

Τις προάλλες, σου είχαμε γράψει εδώ “δύο λόγια”, για την Τουρκία και τις διαρκείς σχέσεις της με την διεθνή τρομοκρατία, την διεθνή μαφία, κλπ, όπως πχ παλιότερα με τους Τσετσένους τρομοκράτες, αλλά και παλιότερα,όπως και σήμερα με την Αλ Κάϊντα, με την Χαμάς, με την Χιζμπολλάχ, με τον “ISIS”, κλπ, σου είχαμε γράψει επίσης για την βρώμικη εμπλοκή της στα Βαλκάνια, στους διάφορους μετά το 1990 και την πτώση του Κομμουνισμού εκεί πολέμους, όπως και για τις σχέσεις της στην παραγωγή και διεθνή διακίνηση ναρκωτικών, στο λαθρεμπόριο όπλων, πυρομαχικών, μέχρι και πυρηνικών υλικών, τον βρώμικο ρόλο της στο λαθρεμπόριο ανθρωπίνων ψυχών, κλπ, κλπ, κλπ! 

 

Δεν μας διάβασες (δύσκολο να συνέβη κάτι τέτοιο), δεν μας έδωσες σημασία ή (όπως και τελικά φάνηκε πως συνέβη), έδωσες βάρος σε ό,τι τυχόν άλλο και μη(!) αληθές οι Επιτελείς σου, εκεί στο Στρατηγείο σου, σου ανέφεραν, προφανώς Τουρκόφιλοι και μη ουδέτεροι, όπως θα άρμοζε σε ΝΑΤΟΪΚΟΥΣ Αξκούς (στρατιωτικούς και πολιτικούς υπαλλήλους), ίσως διότι ο επικεφαλής των πληροφοριών της Συμμαχίας, ο γνωστός αυτός… Βαρώνος, απόγονος των ΝΑΖΙ, όπως έχει λεχθεί κατ’ επανάληψιν και δεν έχει αυτό… αποκρουσθεί ούτε από τον ίδιο, ούτε από εσένα (το ΝΑΤΟ δηλαδή), είναι πρώτα Τουρκόφιλος (όπως είσαι και εσύ) και κατόπιν ανώτατο στέλεχος του ΝΑΤΟ, πρόσεξε της… Συμμαχίας!.. 

 

Σήμερα δεν σου γράφω ως Έλληνας και δεν απευθύνομαι στον μισέλληνα Νορβηγό (τέτοιος είσαι και έτσι θα καταγραφείς στην Ιστορία του ΝΑΤΟ / ένα απ’ τα όσα αρκετά αρνητικά θα σου προσάψουν) Στόλτενμπεργκ, αλλά σου γράφω ως ουδέτερος και κυρίως ως ένας… πολίτης, που αγωνίστηκε για το ΝΑΤΟ, στην χώρα του, με τον δικό του τρόπο και μάλιστα σε πολύ δύσκολους καιρούς! 

 

Κε Στόλτενμπεργκ! 

 

Δήλωσες (“η Συμμαχία”), [ξέχωρα με την επιχείρηση “ΕΙΡΗΝΗ” (εγώ στην γράφω έτσι… και όχι κεκαλυμμένα, όπως την ονόμασαν οι Επιτελείς σου / “ΙΡΕΝ” και “παπαριές”), η οποία είναι “για τα μάτια του κόσμου” (για να έχεις κάτι να λες, όταν θα συνεχίσουν τις βρωμιές τους οι Τούρκοι στην Λιβύη και οι απλοί πολίτες των λαών της ΕΕ και του Κόσμου θα βλέπουν και κάποιοι εξ αυτών σίγουρα θα διαμαρτύρονται)], πως υποστηρίζεις (δηλαδή το ΝΑΤΟ) τον Σάρατς! 

 

ΟΚ! Σεβαστό, αν έτσι κρίνεις / – ετε στη Συμμαχία ότι εξυπηρετούνται τα συμφέροντά της! “Μαζί σου!” 

 

Είδες όμως πρώτα, ρώτησες να δεις ποιοί είναι αυτήν την στιγμή οι υπερασπιστές του Σάρατς στην Λιβύη; 

Είδες πχ ποιός είναι ο στρατιωτικός διοικητής της Τριπόλεως;
 

Επειδή, είτε ξέρεις τα πάντα (το ποιό πιθανό) και αν συμβαίνει αυτό, τότε είσαι… “ΦΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ”, είτε δεν σε ενημέρωσαν, που και πάλι όφειλες να ρωτήσεις, πριν μιλήσεις, πριν λάβεις θέση, κλπ, σε ενημερώνουμε εμείς σήμερα απ’ εδώ, πως πχ Στρατιωτικός Διοικητής της Τριπόλεως (και συνεπώς των… πάντων εκεί) είναι το μέλος της “ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ” ΧΑΛΙΝΤ ΕΛ ΣΕΡΙΦ (XALİD EL ŞERİF). 

 

Δηλαδή, το ΝΑΤΟ στηρίζει τρομοκράτες πλέον Κε Στόλτενμπεργκ και μάλιστα μια Οργάνωση (“Αλ Κάϊντα”), η οποία δημιούργησε την “11η Σεπ”., αιματοκυλώντας την Ν. Υόρκη, όπως και σκοτώνοντας χιλιάδες αθώους πολίτες σε Ασία, Αφρική, αλλά και στην Ευρώπη; 

 

Είναι δυνατόν οι Η.Π.Α. του… μισητού σας Α/Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ να κάνουν ολόκληρη επιχείρηση και να σκοτώνουν πχ τον Αλ Μπαγντάτι, έναν απ’ τους μεγαλύτερους σύγχρονους τρελούς σφάχτες του “ISIS” και εσείς, ως ΝΑΤΟ, να στηρίζετε τους τρομοκράτες της “Αλ Κάϊντα” στη Λιβύη, (Οργάνωση της οποίας ο Αρχηγός Μπιν ΛΑΝΤΕΝ σκοτώθηκε επίσης, με εντολή παλιότερης Α/Κ-Β, φίλης μάλιστα και των δικών σου αφεντικών, “Παγκοσμιοποιητών”… αριστερών “Διεθνών Εβραίων”), απλά και μόνον διότι εκτιμήσατε πως αυτό τάχα σας ευνοεί, και ό,τι τυχόν άλλο; 

 

ΟΚ! Μιλάς με έναν Αρχι-Τρομοκράτη, σαν τον ΡΤΕ, αλλά αυτός είναι -έστω και έτσι- Α/Κράτους και ας πούμε ότι δικαιολογείσαι, αν και πάλι όχι απολύτως! Δεν τόλμησες ποτέ (τουλάχιστον εμείς δεν μάθαμε ποτέ κάτι σχετικό) να πεις μια κουβέντα σε… υψηλούς τόνους στον ΡΤΕ, μπας -λέμε τώρα- και συνερχόταν γενικώς! Τίποτε και ποτέ! Πάντα εμφανίζεσαι στους Τούρκους δουλικός και έτοιμος να τους προσφέρεις τα πάντα… “αέρα”!.. 

 

Κανείς, ως φαίνεται, δεν σου επισήμανε ποτέ, τί σημαίνει Α/ΝΑΤΟ, ούτε σε συνεκράτησε στα συνεχή πολιτικά σου ολισθήματα ως Α/ΝΑΤΟ (μια άλλη φορά θα στα επισημάνουμε όλα), με αποτέλεσμα να απωλέσεις το “Αριστοτελικό Μέτρο” και έτσι φτάσαμε να δηλώνει “σήμερα” η Συμμαχία ότι -ουσιαστικά- υποστηρίζει την “Διεθνή Τρομοκρατία”, αντί την ίδια στιγμή να είχες διατάξει την αιφνιδιαστική και άμεση επέμβαση της “NRF”, (υπάρχει άραγε αυτή ή όχι τελικά;), με κύρια αποστολή της να αναλάβει να “γκρεμίσει” τον Σάρατς, από την πειρατική του εξουσία και να αναλάβει το (“Παγκόσμιο” πλέον, όπως δηλώνετε) ΝΑΤΟ, (προσωρινά και μέχρι να το πάτε το θέμα εκεί που εσείς θέλετε), την διοίκηση της “πειρατικής” “πυρηνικής” σύγχρονης “Πόλεως – Κράτους”, ήτοι της Τριπόλεως και της ευρύτερης περιφέρειάς της, κατά το αρχαιο-ελληνικό πρότυπο!.. 

 

Παράλληλα, και πριν να επεμβαίνατε, ήδη θα έπρεπε να είχατε βρει τον αντι-Σάρατς, ενώ θα έπρεπε και(!) να είχατε “πλευρίσει” και “κερδίσει” τον Χάφταρ, πετώντας έτσι και(!) τρομοκράτες και(!) Ρώσους έξω από την Λιβύη!.. Δεν το κάνατε και δεν το κάνετε!.. Γιατί; Δεν το σκεφτήκατε, δεν την είδατε την λύση αυτή, κλπ, κλπ, κλπ; 

 

Όχι! Τα πάντα “είδατε” ως ΝΑΤΟ, αλλά απλώς εξυπηρετείς Κε Στόλτενμπεργκ (χρησιμοποιώντας αισχρά έναν ολόκληρο Παγκόσμιο Οργανισμό, το ΝΑΤΟ, που υποτίθεται ότι… διοικείς, το οποίο, αν ζει σήμερα, ζει χάρη στις Η.Π.Α.), τα συμφέροντα της αγαπημένης σου Τουρκίας, που ξαφνικά… ανακάλυψε ότι είναι όμορος χώρα της Λιβύης (και δεν ντρέπεσαι να λέγεσαι εσύ Α/ΝΑΤΟ, όταν σιωπάς εμπρός σε τέτοια αίσχη… ), ώστε να υπογράψει το… περίφημο Τ-Λ μνημόνιο και να “κτυπήσει” έτσι, πλην των ενεργειακών κοιτασμάτων της Κύπρου και αυτά, που είναι πολυ – πολλαπλάσια αυτών της Κύπρου, Νως της Κρήτης, για την οποία Κρήτη, έβαλε -“έξυπνα”- τώρα τουρκικές -δήθεν- “ΜΚΟ” (“ΜΚΟ”, ξέρεις αυτούς τους ευφυείς πολιτικούς… μοχλούς των “Διεθνών Εβραίων”), να την διεκδικούν κατά τα 3/4 (ευχαριστούμε Τούρκοι που μας αφήνετε το 1/4 του νησιού μας), ενώ βεβαίως, χρόνια τώρα, την διεκδικούσε, κυρίως στο τ/στρατιωτικό υποσυνείδητο, δίνοντάς της συνθηματικές ονομασίες που την… εννοούσαν, σε μεγάλες της στρατιωτικές ασκήσεις και κυρίως σ’ αυτήν της “ΕΦΕΣΣΟΣ” / “EFES”!.. 

 

Τα τ/συμφέροντα τα εξυπηρετείς ΣΑΦΩΣ ως “ΣΥΜΜΑΧΙΑ”, ως μη όφειλες, διότι αυτό απαιτούν τα “Διεθνή… Αφεντικά”, δια των Οργάνων τους στην Ευρώπη… τους, με πρώτη και καλύτερη την ανανήψασα Κομμουνίστρια, αλλά δυστυχώς “πολυ – πλεγματική”, ως άτομο, “Κόρη Του Πάστορα”, Μισελληνίδα… Φράου Α. Μέρκελ, η οποία εκδικήθηκε την Ελλάδα, και(!) διότι εμείς… κάποτε, με την αντίστασή μας στον Άξονα,… χαρίσαμε ουσιαστικά, λίγο μετά, την… ήττα στους προγόνους της υπανθρώπους ΝΑΖΙ, που αρχικά ηττήθησαν στο ρ/μέτωπο και άρχισε έτσι η “αντίστροφη μέτρηση” της πτώσης τους, αλλά μας εκδικήθηκε και διότι εμείς, μεταπολεμικά, ζήσαμε στον “Ελεύθερο Κόσμο”, ενώ εκείνη έχασε τα καλύτερα χρόνια της ζωής της, ζώντας κάτω από την μπότα των άλλων, … αντι-διαμετρικών των ΝΑΖΙ, καθαρμάτων, ήτοι των κόκκινων φασιστών της “πάλι ποτέ” ΕΣΣΔ!.. 

 

Η… Κα αυτή είναι μια “μικρογραφία” του παγκόσμιου Αρχι-τοκογλύφου Σόρος, που “κάρφωνε”, στον Β’ Π.Π., τους δυστυχείς φτωχούς Εβραίους ομοφύλους του, στους ΝΑΖΙ!.. Μισεί και αυτή, αν και εβραϊκής καταγωγής, το Ισραήλ, που έχτισαν οι ΦΤΩΧΟΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ και το έκαναν σήμερα ένα Κράτος “παγκόσμιο υπόδειγμα και παράδειγμα”, για όσους φυσικά ασπάζονται τον “Δυτικό Πολιτισμό”, απλά και μόνον διότι το κυβερνάει ένας άνθρωπος (ο Κος Β. ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ), με τον οποίον δεν συμφωνεί πολιτικά! Τόσο φτηνή πολιτικός είναι!.. 

 

Τί να περιμένεις λοιπόν από έναν τέτοιο ανθρώπινο χαρακτήρα, που “στην τελική” εχθρεύεται… ηλιθίως έναν ολόκληρο λαό, όπως τον Ισραηλινό, του οποίου μάλιστα είναι συγγενής; Να περιμένεις να αγαπάει την Ελλάδα ή για να μην με παρεξηγήσεις Κε ΓΓ/ΝΑΤΟ, μπορείς να περιμένεις από ένα τέτοιον άνθρωπο να είναι τίμια Πολιτικός; 

 

Κε Στόλτενμπεργκ! 

 

Ακολουθούν παρακάτω 2, 3 ενδεικτικώς και… χονδρικώς, ερωτήματα προς εσένα!.. 

 

Δεν έλαβες “ανοικτά” θέση για το Τ-Λ σύμφωνο! Γιατί; 

(Δηλαδή η πατρίδα σου η Νορβηγία, κάτω από ένα σκεπτικό, θα μπορούσε να ανήκει στην Μεσόγειο, να βρέχεται απ’ αυτήν ή δεν ξέρω και εγώ τί άλλο; Σας την έστειλε γραπτώς την πολιτική ξεφτίλα σας, ο ΥΠΕΞ μας Δένδιας, εννοώ βεβαίως σε εσάς, σε όλα τα παγκόσμια Όργανα ασκήσεως της εξουσίας, (στον Ο.Η.Ε. την έστειλε, αλλά δεν μπορεί, όλο και κάτι θα… άκουσες και εσύ), απαντώντας προσφάτως στο τ/ΥΠΕΞ και στον Κο Σινιρλίογλου, με θέμα “Μαθήματα Γεωγραφίας”!.. Αχαχαχαχαχαχα!..
 

Δεν έλαβες θέση για τις τόσες παράνομες τ/… δράσεις (sic) στα “Χ. Υ.” της “Κυπριακής Δημοκρατίας” τον τελευταίο έναν χρόνο! Γιατί; 

 

(Δηλαδή η “Κυπριακή Δημοκρατία” δεν έχει δικά της νερά Κε ΓΓ ή επικροτείς το γεγονός ότι επειδή δεν έχει στόλο, μπορεί η Τουρκία να της κάνει ό,τι θέλει, εφαρμόζοντας το “Δίκαιο του Ισχυροτέρου”; Ποιό ΝΑΤΟ τελικά διοικείς; Τόσο πολύ είσαι σάπιος, ως άνθρωπος και ως πολιτικός ή τόσο πολύ σάπισε η “Συμμαχία”, στην οποία σε όρισαν Αρχηγό; Γνωρίζεις ή όχι, ότι το Κράτος αυτό έχει υποστεί εισβολή, κατέχεται παρανόμως έδαφός του και μάλιστα πως εκκρεμούν ακόμα ανεκτέλεστες -υπέρ της- αποφάσεις του Ο.Η.Ε. / Σ.Α.); 

 

Δεν έδειξες να ασχολείσαι με το γεγονός του ότι είσαι Νορβηγός και οι εταιρείες που συνεργάζεται, πληρώνει και χρησιμοποιεί η Τουρκία στα… “ενεργειακά” της τερτίπια είναι Νορβηγικές! Γιατί; 

 

(Κάνεις “πλάτες” στην Πατρίδα σου, εσύ ο τάχα μου… ουδέτερος στα Ε-Τ ή έχεις μπει στο “pay roll” της ΜΙΤ και του Κου Χ. ΦΙΝΤΑΝ; Γιατί οι Νορβηγοί έχετε γίνει, μετά από τους Γερμανούς και τους Ολλανδούς, οι 3οι σε Τουρκοφιλία στην Ευρώπη Κε Στόλτενμπεργκ; Σας ρίχνουν πολύ χρήμα βρε; Ενώ εμείς, οι Έλληνες, κάτι… “Άνορακ” αγοράζουμε μόνον από εσάς, για τους… αναρχικούς μας, για τους… αντι-εξουσιαστές μας και γενικώς για όλους αυτούς, που μας γέμισε ο γνωστός σου Σόρος και οι όμοιοί του και οι οποίοι σήμερα φέρουν τον ευρύτερο τίτλο “Δυτικοποιημένα Κομμούνια” ή “Κοκκινόψυχοι Διεθνιστές, με Μαύρο Δυτικό Μανδύα”!.. Οπότε, όπως λέει και κάποια μερίδα του λαού μας, “τί να… κλάσουμε μπροστά στους Τούρκους”; Οι Σκανδιναβοί όμως, μεταξύ σας, δεν έχετε πια αλληλο-υποστήριξη, όπως παλιά; Πώς είναι δυνατόν να στηρίζετε (άσε την λέξη “τρομοκράτες”) τους δολοφόνους του Όλαφ ΠΑΛΜΕ, ρε Στόλτενμπεργκ); 

 

Ήλθες “για τα μάτια του κόσμου” στην Ελλάδα, όπως φάνηκε, μετά που πήγες στην Τουρκία, και ο Ε/Π-Θ σου μίλησε ευθέως και “ανοικτά”, ως έπρεπε (ως… έδει) και ως όφειλε! Γιατί σιώπησες; 

 

(Είσαι τόσο “λίγος” πολιτικά, ώστε να καταλάβεις πως, το γεγονός ότι δεν απάντησες στην σχεδόν άμεση κατηγορία του νυν Ε/Π-Θ, άντε να γράψουμε στην μομφή του προς εσένα, για μη ύπαρξη εκ μέρους του Οργανισμού που διοικείς, όπως και εσού προσωπικώς, ουδετερότητός σας στα Ε-Τ, είναι ακριβώς αυτό που θα ήθελες ίσως να αποφύγεις, δηλαδή να μην χαρακτηριστείς ετεροβαρής, με… κλίση προς την… Τουρκία; Ο “Κεκλιμένος Πύργος της Πίζας” και εσύ ο… “Τούρκο-Κεκλιμένος” είστε πια..! Δεν σου έμαθαν πως πολλές φορές η σιωπή στην πολιτική είναι αποδοχή των λεγομένων, του όποιου άλλου συνομιλητού σου, κατηγόρου σου, κλπ, κλπ, κλπ); 

 

Νομίζεις ότι οι Έλληνες είμαστε βλάκες και δεν καταλαβαίνουμε ότι είστε πανέξυπνοι και πως άριστα και γρήγορα, θα είχατε λύσει, αν θέλατε, το στην Λιβύη σήμερα ψευδο-πρόβλημα, αλλά πως απλώς “παίζετε το παιχνίδι”, “σικέ” απολύτως, που έχει τον τίτλο “Βασικές Ενέργειες Εισόδου Της Τουρκίας Στα Ενεργειακά Κύπρου (Α. Μεσογείου), Κρήτης Και Εμμέσως Του Αιγαίου“; 

 

(Βεβαίως το “παίζετε” το “παιχνίδι” αυτό ξεφτιλιζόμενοι διεθνώς υποστηρίζοντας τρομοκράτες, αλλά αυτά πλέον για το ΝΑΤΟ είναι, όπως φαίνεται, “ψιλά γράμματα”). 

 

Αναλυτικότερα τώρα για την Λιβύη, κάποια… πραγματάκια, μήπως και δεν είσαι… ενήμερος, Κε Στόλτενμπεργκ!.. 

 

10000 τρομοκράτες έστειλαν εκεί οι Τούρκοι (ΜΙΤ) να πολεμήσουν για τον Σάρατς (υποτίθεται), όλοι μέλη παρακλαδιών της “Αλ Κάϊντα”, του “ISIS”, των “Αδελφών Μουσουλμάνων” / “Müslüman Kardeşleri” / “İhvani Müslim”, μέχρι και κάποιοι ακραίοι Σελεφιστές, εστάλησαν και αυτοί εκεί, κλπ!.. Και όλους αυτούς τους μισθοφόρους, τους έστειλαν στη Λιβύη οι Τούρκοι με συμβόλαια και μάλιστα… παχυλά, ναι σε όλους τους υπόψη συμμορίτες Κε Στόλτενμπεργκ, με συμβόλαια που κάλυπταν μέχρι και τις οικογένειές τους, σε περίπτωση θανάτου τους! Καταλαβαίνεις, φαντάζομαι!.. 

 

Παράλληλα μετέβη και μικρό τ/”εκστρατευτικό σώμα” (sic), με πολιτικο-στρατιωτικούς συμβούλους, για τον Κο Σάρατς! 

Παρ’ όλα αυτά, τα πράγματα / οι εξελίξεις δεν πήγαν όπως θα ήθελε ο ΡΤΕ! Έτσι έστειλε προσωπικά τον ΦΙΝΤΑΝ, να δει τί “παίζει” και όπου εκτιμούσε ότι επιβαλλόταν, να επενέβαινε δραστικά, κλπ, όπως και συνέβη! 

 

12 Τούρκοι στρατιωτικοί (“Δκτες”) σκοτώθηκαν, μαζί με πάρα πολλούς από τους έμμισθους εκ Συρίας, αλλά και εκ της… ευρύτερης Συρίας ορμώμενους, τρομοκράτες! (Ειδικά, όπως διάβασα, στην επιχείρηση “Tiyor Ab-bil” σκοτώθηκαν πολλοί εξ αυτών, που μόλις έγραψα!.. / Ούτε καν μ’ ενδιαφέρει να μάθω κάτι για την επιχείρηση αυτή). 

 

Ο ΦΙΝΤΑΝ λειτούργησε, ώστε να αναλάβουν τα στρατιωτικά ηνία στην Τρίπολη και στα περίχωρά της (τα ηνία των… Σαρατσικών δυνάμεων στο Πεδίο δηλαδή), όλοι αυτοί οι τρομοκράτες, κάτι που φαίνεται να συνάντησε, ως θέση, την διαφωνία από κάποιους των Λίβυων στρατιωτικών και άλλων -μέχρι πρότινος- υποστηρικτών του Σάρατς, με αποτέλεσμα, με το που έφυγε ο Φιντάν, από την πολυ – διαλυμένη αυτήν χώρα, να αναφερθεί ο θάνατος του “Διευθυντή Πληροφοριών” του Σάρατς, Abdulkadir TUHAMI! (Κάποιοι είπαν πως πέθανε από ανακοπή καρδιάς, ενώ κάποιοι άλλοι πως συνελήφθη από την τζιχαντιστική “Παραστρατιωτική Οργάνωση” “Newasi”, βασανίστηκε και πέθανε! Θα ανήκε φαίνεται στους… αντιδραστικούς της απόφασης ΦΙΝΤΑΝ)! 

 

Για προφανές “ξεκάρφωμα” (απ’ αυτά που ξέρει πολλά ο δαιμόνιος “Βαθύς Μουσουλμάνος”, για να μην ξεχνιόμαστε, ΦΙΝΤΑΝ), οι τρομοκράτες επιτέθηκαν στις Πρεσβείες της Τουρκίας, αλλά και της… Ιταλίας! (Για όσους ξέρουν γενικώς, και κυρίως για όσους ξέρουν Ιστορία, “βρωμάει” από μακρυά ο τ/”δάκτυλος”)

 

Και “για να μην το κουράζουμε” άλλο Κε Στόλτενμπεργκ! Η επίσημη, “τύποις”, Κ-Β της Λιβύης του Σάρατς, ελέγχεται σήμερα από τους τρομοκράτες της “ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ” και εσύ, ως ΝΑΤΟ, “βγαίνεις” και λες ότι υποστηρίζεις τον Σάρατς, δηλαδή την τρομοκρατία και μάλιστα, έτσι όπως τα κανόνισαν οι Τούρκοι φίλοι σου, την “Αλ Κάϊντα”!. 

 

Έχεις να πεις κάτι σχετικά; Ίσως, σκέφτομαι, να νοιώθεις τώρα την ανάγκη να υποστηρίξεις την θέση ότι δεν άρχεις ενός Οργανισμού, ο οποίος πλέον υποστηρίζει τρομοκράτες! Τί λες; 

 

Τις προάλλες είχες δώσει, σου θυμίζω, συγχαρητήρια στην Τουρκία, διότι τάχα πολεμάει τον… “ISIS”! Σήμερα μήπως πιστεύεις πως θα πρέπει να ανασκευάσεις, τα όσα ΠΡΟΤΟΦΑΝΩΣ και ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΓΝΩΣΗ σου ΨΕΥΔΗ… είχες δηλώσει επαινώντας την Τουρκία; Γελάει ο κόσμος μαζί σου, όπως και με το ΝΑΤΟ… σου Κε Στόλτενμπεργκ! 

 

Στα ελληνικά, για να το γνωρίζεις, το όνομά σου πια μεταφράζεται ως… “ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ”!.. Μ’ αρέσει που είχες… αντιδράσει, ενοχλημένος τάχα, όταν σ’ είχε “περιλάβει” (σχετικά όχι πολύ πίσω χρονικά), ο απόστρατος Στρατηγός και τέως ΥΠΑΜ μας Φράγκος Φραγκούλης! Είναι γεγονός πως έσφαλε αποκαλώντας σε “ΑΔΕΛΦΗ”, διότι τελικά είσαι κάτι περισσότερο … 

 

“Gratulerer Herr Stoltenberg“ 

 

“ΕΛΛΗΝΑΣ“ 

 

Α.Α.