28.5.22

Καταδίωξη με πυροβολισμούς μεταξύ λιμενικών & "Ρομά" στη μαρίνα Γλυφάδας – Επιχείρησαν να πατήσουν τους λιμενικούς

Ως πότε το κράτος θα ανέχεται την παραβατικότητα και 
εγκληματικότητα  της πλειονότητας της φυλής αυτής;
Δεν αντιλαμβάνεται ότι έχουν αποθρασυνθεί;
Οι ποινές θα πρέπει να είναι ποινές σκοπιμότητας και εξοντωτικές
μέχρι να συμμορφωθούν ή να αλλάξουν χώρα...
Juan

 Λιμενικοί αντιλήφθηκαν ότι ομάδα ατόμων έκλεβε καταλύτες από αυτοκίνητα


Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι του Σαββάτου 28 Μαΐου στη μαρίνα Γλυφάδα, καθώς σημειώθηκε καταδίωξη με πυροβολισμούς, μεταξύ λιμενικών και ομάδας Ρομά.

Ειδικότερα, λιμενικοί, που επέβαιναν σε συμβατικό όχημα, εντόπισαν στη μαρίνα ένα περίεργο όχημα Citroen DS3 στο οποίο επέβαιναν τέσσερις Ρομά.

Το ακολούθησαν και στη Διαδόχου Παύλου το είδαν να σταματάει και τους Ρομα να κατεβαίνουν κάτω για να κλέψουν καταλύτες.

Αμέσως δυο από τους τρεις λιμενικούς κατεβαίνουν κάτω και με τα όπλα στα χέρια επιχειρούν να τους πλησιάσουν. Τότε οι Ρομά, επιβιβάζονται τρέχοντας στο όχημα, βάζουν μπροστά και κατευθύνονται προς τους λιμενικούς για να τους πατήσουν.

Μάλιστα ο ένας από τύχη γλίτωσε καθώς πήδηξε τελευταία στιγμή να σωθεί. Οι λιμενικοί πυροβόλησαν τα λάστιχα του οχήματος για να το ακινητοποιήσουν όμως το όχημα συνέχισε με σκασμένο λάστιχο να κινείται και λίγα μέτρα παρακάτω οι Ρομά, διέφυγαν εγκαταλείποντας το στη Γλυφάδα.

Όπως διαπιστώθηκε ήταν νοικιασμένο ενώ μέσα εντοπίστηκαν δυο κλεμμένοι καταλύτες. Οι έρευνες για τον εντοπισμό των επιβαινόντων συνεχίζονται.