30.5.22

Ο ΝΕΟΣ (Γ΄) ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ: Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ



Ο ΡΩΣΟΟΥΚΡΑΝΙΚΟΣ πόλεμος (οιονεί Εμφύλιος) που συνεχίζει τραγικά να καταστρέφει την Ουκρανία, αλλά εξίσου να σκοτώνει τους στρατιώτες και πολίτες των δύο λαών, είναι γενικά αποδεκτό ότι είναι πόλεμος πολλών λαών (παγκόσμια) έστω και αν δε μάχονται όλοι επί των πεδίων των μαχών.

Η άριστα οργανωμένη προπαγάνδα της Δυτικής πλευράς (ΝΑΤΟ, ΗΠΑ κλπ.) παρουσιάζει επικυριαρχικά τη δική της πλευρά με δαιμονοποίηση του εισβολέα και μεγάλου καταστροφέα κ. Πούτιν.

Ο πραγματικός πόλεμος είναι ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ μεταξύ των δύο ανέκαθεν μαχόμενων υπερδυνάμεων (ΗΠΑ-ΡΩΣΙΑ) όπου όμως ήδη μετέχουν τόσοι πολλοί ηγέτες των πολλών λαών με τόσο πάθος ουσιαστικής συμμετοχής  ανταγωνιζόμενο φανατισμό όπως του «φωνασκούντος» πολεμοχαρή Άγγλου πρωθυπουργού που προσπερνά την ΕΕ. κατά του Ρωσικού λαού ίσως επειδή οι ολιγάρχες του κ.Πούτιν κατέθεσαν τον κλεμμένο πλούτο τους στο Ηνωμένο Βασίλειο (Λονδίνο).. Ισάξιος διάδοχος του προκατόχου του κ.Μπλέρ υπηκόου του κ.Μπους..

Ο σημερινός (Γ΄) Μεγάλος (παγκόσμιος) πόλεμος άρχισε τις οικονομικές συνέπειες πριν αρχίσουν οι εμπόλεμες μάχες.. Η παγκόσμια Οικονομία από τον συνεκτικό δεσμό της έγινε το Πρώτο Μεγάλο Θύμα με όλους τους λαούς της γης να δεχθούν τις κακές οικονομικές συνέπειες Ο Χ Ι τόσο στις ανεπτυγμένες χώρες της Δύσης που έχουν τις Πολεμικές Βιομηχανίες (ΗΠΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ, ΒΡΕΤΑΝΙΑ ακόμη και Τ ο υ ρ κ ί α..!) ευνοούμενες από την περίφημη ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ που άρχισε να πλήττει και τις ίδιες ώστε να «κινήσει» πια την «ΑΠΟΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ»..!

Η προ ολίγου χρόνου «συνάντηση» των Βρυξελών (ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, G7, ΕΕ.) που όλοι οι λαοί ήλπιζαν για ενάρξεις πράξεων ΕΙΡΗΝΗΣ δεν άκουσαν ούτε μια φορά τη λέξη  Ε Ι Ρ Η Ν Η ! Μόνο πράξεις- αποφάσεις ΦΙΛΟΠΟΛΕΜΙΚΕΣ (Πρόεδρος ΗΠΑ, ηγέτες της ΕΕ. και ασφαλώς εξ’ ορισμού του ΝΑΤΟ που έχει αποκλειστικό προνόμιο (αυτοσκοπό) τον ΠΟΛΕΜΟ.. 

Ο μονόλογος κυριαρχεί: ΟΠΛΑ, ΒΑΡΥΤΑΤΟΣ ΟΠΛΙΣΜΟΣ προς ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΤΑΝΚΣ, ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ, ΝΤΡΟΟΥΝΣ, ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ άνευ πιλότου Τουρκία κλπ. Ασφαλώς όλα αυτά υπολείπονται του ΣΚΛΗΡΟΥ ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΟΠΛΟΥ  της ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ..!! Συνεχείς ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ.. Δήθεν κατά του εισβολέα κ.Πούτιν , του ψυχοπαθή, δικτάτορα κλπ. Στόχος όμως είναι ο Ρωσικός λαός.. Η κουλτούρα του, η κλασική μουσική του (Λίμνη των κύκνων, τα μπαλέτα Μπολσόι) οι συγγραφείς του κλπ. Όλα στην ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ στην ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ (φυσικό αέριο, πετρέλαιο κλπ.) Ο Στραγγαλισμός όμως της Ρωσικής οικονομίας φέρνει και το θάνατο των οικονομιών των Ευρωπαϊκών λαών που εξαρτώνται σε μεγάλο μέγεθος από Ρωσικά προϊόντα, ενέργεια κλπ. που εδραίωσαν την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΤΟΝ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ, την κινδυνολογία όλων των λαών που πλήττονται και όχι τόσο το Κρεμλίνο και των χωρών που αρνούνται να υποστηρίξουν τις κυρώσεις και ενέργειες κλπ.

Η ΚΙΝΑ αρνήθηκε αποφασιστικά  τις κυρώσεις και είναι βέβαιο ότι θα γίνει ο μεγάλος αγοραστής των Ρωσικών προϊόντων..!

Η Δύση (ΗΠΑ, ΕΕ. κλπ.) «έριξε» τη μεγάλη αγορά στον κόσμο και ασφαλώς τη μέγιστη οικονομική δύναμη (ΚΙΝΑ) στην «αγκαλιά» της Ρωσίας με ό,τι αυτό συνεπάγεται: ΚΙΝΑ ΡΩΣΙΑ είναι πια το ΑΣΙΑΤΙΚΟ ΦΡΟΥΡΙΟ της ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.  

Την Κίνα ακολουθούν η ΒΡΑΖΙΛΙΑ, η ΙΝΔΙΑ, η ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ και έχουν γίνει ο σκληρός φορέας «BRICS» (ΤΡΙΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ). 

Η οικονομία τους είναι φοβερή σε τόσα Βιομηχανικά προϊόντα (Χαλκός, Αλουμίνιο, Νικέλιο, Χρυσός κλπ.) αυτά όλα έπονται μπροστά στην ΕΝΕΡΓΕΙΑ ιδιαίτερα για την ΕΕ…!

Το σχιστολιθικό αέριο των ΗΠΑ θα είναι η παγίδα της Ευρωπαϊκής Οικονομίας σε μια εξάρτηση χειρότερη από τη Ρωσική: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ με ασύλληπτες Συνέπειες.. Αν συνεχισθεί με ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ όχι όλου του BRICS αλλά μόνο κυριότερα της Κίνας θα κλονισθεί όχι η οικονομία των ΗΠΑ αλλά η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ..!

Η Κίνα είναι ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΚΑΤΑΘΕΤΗΣ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ και ΟΜΟΛΟΓΩΝ των ΗΠΑ και ακολουθούν άλλα μέλη του BRICS. Αυτό είναι το μέγιστο ΟΠΛΟ του ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ στο Ουκρανικό ΜΕΤΩΠΟ που οι ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΚΕΦΑΛΕΣ που αναφέρονται προπαγανδιστικά για εκφοβισμό των λαών «ΧΑΝΟΥΝ» την πολεμική τους «ΑΞΙΑ».. Ο μεγαλύτερος εξαγωγέας σε όλο τον κόσμο σήμερα είναι η Κίνα! Όλα τα μεγέθη της τρομάζουν τις ΗΠΑ που συγκέντρωσε τις δυνάμεις, και από την Ευρώπη, για να συγκροτήσει τη ΔΥΝΑΜΗ του ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ με χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας και την ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, η οποία έφερε, με εμπορικό πλοίο, ΤΑΝΚΣ στην Αλεξανδρούπολη της Ελλάδας για την Ουκρανία: Συμμετοχή ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ..

Η οικονομία των ΗΠΑ εισέρχεται σε κλυδωνισμούς. Το ΔΝΤ και άλλοι αρμόδιοι της ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ  Σ Ι Ω Π Ο Υ Ν..

Οι χώρες BRICS αυξάνουν τα αποθέματα ΧΡΥΣΟΥ οραματιζόμενες τον πάλαι ποτέ ισχύσαντα ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΝΟΝΑ..

Ο ΤΡΙΤΟΣ (Γ΄) ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ εδραιώνεται και τρομοκρατεί τη Δύση που ψάχνει λύσεις μέσω «ψηφιακών νομισμάτων» ή των «Κρυπτονομισμάτων» διότι οι περίφημες κυρώσεις είναι πυροβολισμοί και στα «πόδια» των χωρών που τις προτείνουν.

Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ αλλά κυριότερα η ΚΑΘΟΛΙΚΗ (ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ) ΣΙΩΠΑ..

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΗ «ΦΩΝΑΖΕΙ».  ΔΕΝ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ.

Κατάντησε η ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ και οι ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ να έχουν την ΤΟΥΡΚΙΑ του φιλοπόλεμου κ.ΕΡΝΤΟΓΑΝ που δήθεν παραχωρεί «αίθουσες» (ΚΩΝ/ΠΟΛΗ, ΑΤΤΑΛΕΙΑ) για Ειρηνικές συνομιλίες του «φίλου» του κ.Πούτιν με τους Ουκρανούς..! Ο Μεγάλος ΠΥΛΩΝΑΣ του ΝΑΤΟ «φόρεσε» μάσκα ΕΙΡΗΝΟΠΟΙΟΥ..!

Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΡΟΧΩΡΕΙ ΜΕ ΟΠΛΑ ΟΧΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΑΛΛΑ  Ο Ι Κ Ο Ν Ο Μ Ι Κ Α.

Η επερχόμενη ΣΙΤΟΠΕΝΙΑ ΘΑ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΩΝ (ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΤΩΧΩΝ..).





     ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Δ. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ 

       ΠΟΛ. ΕΠΙΣΤ. - ΟΙΚΟΝ. ΑΠΘ

     Δ/ΝΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ





Αναρτήθηκε από τον Στρατηγό εα κ. Αθανάσιο Καραντζίκο