10.5.22

ΠΟΣΟ «ΙΣΧΥΡΗ» (ΙΣΧΥΟΥΣΑ) ΕΙΝΑΙ Η «ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ» (Σ.Π.)

 


ΟΙ ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΥ (ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ, ΔΙΕΘΝΟΥΣ) ακόμη και Εθιμικού, στους οποίους στηρίζονται οι κάθε είδους Συμβάσεις -Συμφωνίες ασφαλώς και Συμβόλαια, περιέχουν ΟΡΟΥΣ – ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ κλπ. που αφορούν όχι απλώς το ΚΥΡΟΣ τους αλλά αυτής καθαυτής της εφαρμογής τους, της ΖΩΗΣ τους (ακυρωτέες ή μη) ακόμη και «εξαφανίσεώς» τους (ως μηδέποτε υπαρξάσης) ή αν έχουν συμβεί ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ, μέρους ή όλου της συγκεκριμένης συμβληθείσας ΠΡΑΞΕΩΣ (ΣΥΝΘΗΚΗΣ, ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ και ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ κλπ.).

Εν προκειμένω η περίφημη (αχαρακτήριστων ΕΦΙΑΛΤΩΝ έργο) ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ, από πολλών σημείων ακυρώσιμη, έχει μέχρι σήμερα παραβιάσεις τόσες και τέτοιες (περίπου εκατόν ογδόντα (180), από τους όπως αναμενόταν αχαρακτήριστους Σκοπιανούς κατά το όμοιο της αλησμόνητης «ΕΝΔΙΑΜΕΣΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ»..!

Παρά δε τις «πλούσιες παραχωρήσεις» εκ μέρους των Ελλήνων ΕΦΙΑΛΤΩΝ (Εθνότητα -Γλώσσα κλπ.) στη γειτονική χώρα του ετέρου συμβληθέντα της Συμφωνίας πρωθυπουργό τους κ. ΖΑΕΦ ο λαός του τον έχει καθαιρέσει με σφόδρα πιθανή την Ποινική δίωξή του..(Τί «κόλαφος» θα ήταν η τυχόν φυγοδικίας έκδοση Διεθνούς εντάλματος σύλληψης - κατά το όμοιο του φυγόδικου προκατόχου κ. Γκρουέφσκι καταφυγόντος στην Ουγγαρία- να κρατούνταν στην Ελλάδα από τη δήθεν Αριστερή Κυβέρνηση συνεργάτιδα, συνυπογραφείσα της Σ.Π. .. Αυτοσκοπός Σκοπιανών είναι η αγορά ακινήτων (παραμονή) στη Χαλκιδική, Θεσσαλονίκη, Πιερία κλπ. αποβλέποντας να δημιουργήσουν εικόνα αξιόλογης «ύπαρξης» παρουσίας στο Βορειοελλαδικό χώρο (Μακεδονία - Θράκη).

Αντίθετα στην Ελλάδα μας, τη «ΧΩΡΑ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ», οι Εφιάλτες της επαίσχυντης πράξης (Σ.Π.) (παρά τη θέληση εκατομμυρίων Ελλήνων -  (Συλλαλητήρια) ο εκ των δύο κυριότερων ενόχων υπακούοντας στην ένοχη συνείδησή του προκαλεί σε λαϊκές συγκεντρώσεις φωνάζοντας «ΠΑΝΤΕ ΜΕ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ».. επιδιώκοντας μάλιστα επανεκλογή του στις επικείμενες εκλογές ώστε να πράξει νέα προδοτική πράξη κατά τις επιθυμίες των ξένων υποστηρικτών του που ευαγγελίζονται αλλαγές συνόρων των κρατών της περιοχής (Τουρκικοί στόχοι)..  

Έτερος στόχος, της τότε δήθεν Αριστεράς, συνάλληλος προς τη Σ.Π. ήταν η «νεκροποίηση» της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (Ε.Μ.Σ.) για το ΚΥΡΟΣ της εκ των μοναδικών και επιστημονικών ΑΓΩΝΩΝ της επί ογδόντα (80) και πλέον χρόνια στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό (Συγγράμματα Συνέδρια, εκδηλώσεις μαχητικές κλπ.) ότι δήθεν συναινούσε σε τέτοιο απαράδεκτο προδοτικό «ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ»: Σ.Π...

Βασικότατος σκοπός  απόλυτη καταστροφή, η ΦΗΜΗ της ώστε να σβήσει ο «ΦΑΡΟΣ».. αυτός του «Εθνικού Φωτός» του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ που τώρα κατέστη αναγκαιότατος..!

Οι σκεπτόμενοι Έλληνες ΔΙΚΑΙΩΣ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ: ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΑΚΟΜΗ Η «ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ»;;; και εκ του μεγέθους των ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΩΝ ;.. Ο λαός των Σκοπίων απάντησε με την ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ του ετέρου συμβληθέντος συνυπογράψαντος κ. ΖΑΕΦ από την πρωθυπουργία του που εκκρεμοδικεί η ΔΙΩΞΗ του..

ΕΜΕΙΣ ;;;; 


     ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Δ. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ 

       ΠΟΛ. ΕΠΙΣΤ. - ΟΙΚΟΝ. ΑΠΘ

     Δ/ΝΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ



Αναρτήθηκε από τον Α.Κ.