2.5.22

Αρπαγή 17χρονης στο κέντρο της Αθήνας: Πώς κατάφερε να ξεφύγει

 

Kαι στη Θεσσαλονίκη, λίγα μέτρα από τη πλατεία Δημοκρατίας προς τα δυτικά, κυκλοφορούν
ανεξέλεγκτοι Πακιστανοί λαθρομετανάστες (έχουν στέκι σε καφετέρια), που παρενοχλούν και κυνηγούν- κυριολεκτικά-νεαρές Ελληνίδες, οι οποίες καταφεύγουν στις εισόδους ξενοδοχείων προκειμένου να διασωθούν, αφού η παρουσία της Αστυνομίας στη συγκεκριμένη περιοχή  περιορίζεται σε απλή τυχαία διέλευση !!!
Juan

Σοβαρή καταγγελία για απαγωγή 17χρονης στην περιοχή του Κολωνού ερευνά η Αστυνομία, η οποία έχει σχηματίσει δικογραφία σε βάρος δύο αντρών πακιστανικής καταγωγής.


Σύμφωνα με την ανήλικη, κατάφερε να ξεφύγει κλωτσώντας τον έναν από τους δύο δράστες, βγαίνοντας έξω στο δρόμο και τρέχοντας.

Για το συμβάν ενημερώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου άντρες της ομάδας «Ζ» που έκαναν περιπολία στο κέντρο της Αθήνας, οι οποίοι κατάφεραν να εντοπίσουν τους δύο Πακιστανούς σε δρόμο στον Κολωνό.

Στη θέα των αστυνομικών οι ύποπτοι αντιστάθηκαν. Ο ένας ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη στο σημείο, ενώ ο άλλος κατάφερε να διαφύγει. Ο έμπειρος και ψύχραιμος αστυνομικός, ωστόσο, που πάλεψε μαζί του κατάφερε να του αποσπάσει το κινητό τηλέφωνο, μέσα στο οποίο υπήρχαν αποθηκευμένα έγγραφα με τα στοιχεία ταυτότητάς του. Έτσι, η ΕΛ.ΑΣ. ταυτοποίησε και τον δεύτερο δράστη, ο οποίος αναζητείται για να συλληφθεί.

Ο συνεργός του που δεν απέφυγε τη σύλληψη οδηγήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Τμήμα Ασφαλείας Κολωνού, όπου αναγνωρίστηκε από το θύμα που είναι Ελληνίδα με καταγωγή από τη Λάρισα. Σε βάρος των δύο Πακιστανών σχηματίστηκε δικογραφία για αρπαγή ανήλικης, αντίσταση και απείθεια. Παράλληλα, έχει παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση για να διαπιστωθεί εάν η 17χρονη εκτός από ψυχικά κακοποιήθηκε και σωματικά.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η ανήλικη παραμένει σε κατάσταση σοκ. Οι αστυνομικοί περιμένουν να ηρεμήσει για να της μιλήσουν περισσότερο και να αντλήσουν περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση.

https://www.newsbomb.gr/