4.4.22

Σφοδρή επίθεση Trump σε Biden: Ζούμε σε μία επικίνδυνη εποχή και έχουμε πρόεδρο έναν άνθρωπο που δεν ξέρει τι λέει και που βρίσκεται

Χωρίς σχόλια...
Juan
 

Να σταλεί ηχηρό μήνυμα στις ενδιάμεσες εκλογές του Νοεμβρίου ζήτησε ο Trump από τους Αμερικανούς και επιτέθηκε εκ νέου στον Biden

Συνεχίζοντας τις περιοδείες του ενόψει των ενδιάμεσων εκλογών (Νοέμβριος 2022) o Donald Trump μίλησε στο Μίσιγκαν (3/4) και εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον νυν πρόεδρο των ΗΠΑ, Joe Biden τον οποίο κατηγόρησε για ανεπάρκεια σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες.

«Το διακύβευμα των φετινών ενδιάμεσων εκλογών δεν θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο», είπε ο Trump μιλώντας σε πλήθος κόσμου.
«Δεν νομίζω ότι είχαμε ποτέ στη χώρα μας δεν νιώσαμε τόσο μικροί, τόσο απογοητευμένοι, όσο τώρα.


Αυτό που συμβαίνει είναι απολύτως απαράδεκτο. Ζούμε την πιο επικίνδυνη περίοδο της ζωής μας.
Και έχουμε έναν πρόεδρο που δεν έχει ιδέα τι συμβαίνει.
Δεν έχει ιδέα τι κάνει και δεν έχει ιδέα τι λέει ή πού βρίσκεται», σημείωσε ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ.
«Εκτός από αυτό, κάνει μια φανταστική δουλειά», σημείωσε ειρωνικά ο Trump.

Κηλίδα

«Οι ιστορικοί θα καταγράψουν αυτή την περίοδο της ιστορίας μας ως μια κηλίδα στην πάλαι ποτέ μεγάλη φήμη μας», πρόσθεσε ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ.
«Υπάρχει ένας λεκές και πρέπει να απαλλαγούμε από αυτόν.
Ποτέ η χώρα μας δεν αντιμετωπίστηκε με τόση ασέβεια και περιφρόνηση από άλλους παγκόσμιους ηγέτες», συνέχισε ανεβάζοντας ιδιαίτερα ψηλά τους τόνους.
Αναφερόμενος στις προεδρικές εκλογές του 2020 και ιδιαίτερα στο Μίσιγκαν έκανε εκ νέου λόγο για νοθεία.
«Οι προεδρικές εκλογές ήταν νοθευμένες και η χώρα μας καταστρέφεται», σημείωσε.
«Αλλά αν και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για να σταματήσουμε την ψυχική και σωματική κατάπτωση του Joe Biden, με την ψήφο σας αυτόν τον Νοέμβριο μπορούμε να σταματήσουμε την κατάπτωση της χώρας μας και μπορούμε να κάνουμε την Αμερική Μεγάλη Ξανά».

Μεγάλο τίμημα

«Θα πληρώσουμε ένα πολύ μεγάλο τίμημα στο μέλλον. Περιμένετε και δείτε.
Δυστυχώς, θα έχω δίκιο και σε αυτό», συνέχισε ο Trump.
Παρά τη ζημιά που προκάλεσε η κυβέρνηση του προέδρου Biden ο Trump υποσχέθηκε να τη διορθώσει, χαρακτηρίζοντάς την «απίστευτη αλλά όχι ανεπανόρθωτη».
Ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ αναφέρθηκε και στην Κίνα λέγοντας πως «τεράστιες επιχειρήσεις που επιτίθενται στις αξίες μας θα πρέπει να αντιμετωπίσουν έναν συντριπτικό φόρο σε όλα τα κέρδη που προέρχονται από τη χώρα τους και εγώ ετοιμαζόμουν να το κάνω αυτό».

«Θα πρέπει να χάσουν όλες τις φορολογικές ελαφρύνσεις και κάθε προνομιακή μεταχείριση βάσει της νομοθεσίας των ΗΠΑ» υπερτόνισε ο Trump χαρακτηρίζοντας την κυβέρνηση Biden ως «παρανοϊκή Αριστερά»

www.bankingnews.gr