4.4.22

Βίντεο-ντοκουμέντο από την προβοκάτσια των Ουκρανών στην Μπούκα: «Νεκρός» ξαφνικά αναστήθηκε!Μόσχα: «Ήταν "παραγγελιά" των ΗΠΑ για να κατηγορηθεί η Ρωσία»

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τις τελευταίες ώρες εικόνες από την πόλη Μπούκα, η οποία βρίσκεται κοντά στο Κίεβο, και στην οποία υποτίθεται ότι πραγματοποιήθηκαν «θηριωδίες» από τους Ρώσους, παρόλα αυτά η πραγματικότητα μάλλον είναι διαφορετική. 

Αρχικά θα πρέπει να τονιστεί ότι τα ουκρανικά στρατεύματα μπήκαν στην Μπούκα στις 31 Μαρτίου, ενώ τα συγκεκριμένα πλάνα μεταδόθηκαν στις 3 Απριλίου, τρεις μέρες μετά.

Η Μόσχα από την πρώτη στιγμή τόνισε ότι τα συγκεκριμένα πλάνα είναι προϊόν μοντάζ και όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο επιβεβαιώνεται.

Στο βίντεο βλέπουμε έναν «νεκρό» να σηκώνεται ξαφνικά! Κάτι το οποίο φαίνεται αν κοιτάξει κάποιος στον καθρέπτη του αυτοκινήτου.

Δείτε το βίντεο: 

 

Μ.Ζαχάροβα:  «Παραγγελιά» των ΗΠΑ τα πλάνα στην Μπούκα

Το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι το οπτικό υλικό με νεκρούς αμάχους στην πόλη Μπούκα της Ουκρανίας «παραγγέλθηκε» από τις ΗΠΑ στο πλαίσιο σχεδίου για να κατηγορηθεί η Ρωσία.

«Ποιοί είναι αυθεντία στην προβοκάτσια; Φυσικά οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ», σημείωσε χθες Κυριακή σε συνέντευξή της στην κρατική τηλεόραση η εκπρόσωπος του υπουργείου Μαρία Ζαχάροβα.

Όπως είπε η Ζαχάροβα, η άμεση κατακραυγή της Δύσης για τις εικόνες αυτές με τους νεκρούς αμάχους υποδηλώνει ότι το θέμα εντάσσεται σε ένα σχέδιο με στόχο να αμαυρωθεί η φήμη της Ρωσίας.

«Στην περίπτωση αυτή μου φαίνεται ότι το γεγονός πως οι δηλώσεις αυτές (για τη Ρωσία) έγιναν κατά τα πρώτα λεπτά μετά την εμφάνιση αυτού του υλικού δεν αφήνει καμία αμφιβολία για το ποιός “παρήγγειλε” αυτό το θέμα».

Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ ζητά η Ρωσία

Η Ρωσία ζήτησε να συγκληθεί τη Δευτέρα το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών για να συζητηθεί η «προβοκάτσια της Ουκρανίας» στην Μπούτσα.