3.4.22

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Αλλοδαπές προτιμούν για οικιακές βοηθούς! Περαστικά τους!


   Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής τιμαλφών μεγάλης αξίας 

από οικιακή βοηθό, η οποία και συνελήφθη


Εξιχνιάστηκε, έπειτα από μεθοδική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, υπόθεση κλοπής τιμαλφών ιδιαίτερα μεγάλης αξίας από οικιακή βοηθό, η οποία και συνελήφθη.


Πρόκειται για 44χρονη αλλοδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής.


Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η 44χρονη κατά το χρονικό διάστημα από τον Οκτώβριο του 2021 έως και 02-04-2022, εργαζόμενη ως οικιακή βοηθός σε οικία 55χρονης ημεδαπής στην περιοχή του Πανοράματος, αφαίρεσε τμηματικά κοσμήματα και χρηματικά ποσά συνολικής αξίας (133.000) ευρώ περίπου.


Μεσημβρινές ώρες χθες (02-04-2022) πραγματοποιήθηκε συντονισμένη επιχείρηση κατά την οποία η 44χρονη κατελήφθη, κατά την αποχώρηση της από την ανωτέρω οικία, να έχει στην κατοχή της χρηματικό ποσό και ένα ζεύγος σκουλαρίκια από λευκόχρυσο, τα οποία όπως προέκυψε είχε αφαιρέσει νωρίτερα από το εν λόγω σπίτι.


Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία της, στην περιοχή των Αμπελοκήπων βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος από τα αφαιρεθέντα κοσμήματα, τα οποία αποδόθηκαν στην παθούσα.