4.4.22

Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια: Απάντηση στη Βρετανία για τη νέα επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας




Σταθερά ταγμένος νονός της συνωμοσίας για διάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας η Βρετανία δημοσίευσε πρόσφατα κολοβό χάρτη της Κύπρου, με αφαιρεμένα από αυτόν τα κατεχόμενα μέρη μας και τα τελευταία αποικιακά απομεινάρια των βάσεων.


Αντί άλλης δικής μας αντίδρασης η Αδούλωτη Κερύνεια υιοθετεί και προωθεί την σχετική ανακοίνωση του Δήμου Κερύνειας, με την οποία συμφωνεί απόλυτα.


Είναι υποχρέωσή μας όμως ταυτόχρονα, να σημειώσουμε ότι ο ίδιος κολοβός χάρτης της Κύπρου συζητείται εδώ και 48 χρόνια και διαμορφώνεται στις δικοινοτικές συνομιλίες για λύση ΔΔΟ. Θα πρέπει λοιπόν η φωνή διαμαρτυρίας μας να στραφεί μαζικά από όλους και ενάντια και στις Δικοινοτικές συνομιλίες για λύση ΔΔΟ, διότι αν επιτρέψουμε στη διαδικασία να ολοκληρωθεί, το τελικό αποτέλεσμα θα είναι ο νέος αυτός Βρετανικός Χάρτης, τον οποίο καταγγέλλουμε. Με λύση ΔΔΟ η Κυπριακή Δημοκρατία θα διαλυθεί και κατάληξη της Κύπρου θα είναι αυτός ο τριχοτομημένος Χάρτης. Θα απομείνει ένα τριχοτομημένο ακυβέρνητο «κιτρινισμένο φύλλο» ριγμένο στην Ανατολική Μεσόγειο.

Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια

Πηγή: i-epikaira.blogspot.com