8.3.22

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Τρεις εγχώριοι ληστές- εντός του αυτοφώρου- στο κλουβί ! Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω τρεις ημεδαποί που ενέχονται σε πολυάριθμες περιπτώσεις ένοπλων ληστειών σε καταστήματα στην ανατολική Θεσσαλονίκη


Η επ’ αυτοφώρω σύλληψη τριών ατόμων από αστυνομικούς του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σε συνδυασμό με την επισταμένη έρευνα και την αξιολόγηση του προανακριτικού υλικού από το Τμήμα Ασφαλείας Πυλαίας-Χορτιάτη οδήγησε στην εξιχνίαση πολυάριθμων περιπτώσεων ληστειών σε καταστήματα στην ανατολική Θεσσαλονίκη.


Συνελήφθησαν τρεις 20χρονοι ημεδαποί σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστείες κατ’ εξακολούθηση, απόπειρα ληστείας και παράβαση του Νόμου περί όπλων.


Συγκεκριμένα, οι προαναφερόμενοι, ξημερώματα χθες (07-03-2022) αποπειράθηκαν να ληστέψουν με την απειλή πιστολιού κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στην περιοχή της Πυλαίας, πλην όμως έγιναν αντιληπτοί από περιπολούντες αστυνομικούς του Τ.Π.Κ.Ε. και συνελήφθησαν.


Ο..."αποκριάτικος" εξοπλισμός τω ληστών !!!


Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι οι συλληφθέντες από 26-02-2022 έως την σύλληψή τους διέπραξαν, με διαφορετική κάθε φορά σύνθεση, συνολικά εννέα ένοπλες ληστείες σε καταστήματα ψιλικών-καφέ, μίνι μάρκετ, πρατήριο υγρών καυσίμων και πρατήριο τυχερών παιχνιδιών στις περιοχές Πυλαίας, Θέρμης, Περαίας, Χαριλάου και Νέας Κερασιάς, αφαιρώντας χρηματικά ποσά και προϊόντα.