27.3.22

ΟΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ (ΣΠ)


Είναι απόλυτα βέβαιο ότι το, από πάλαι αναξιόπιστο, κράτος των Σκοπιανών δεν έχει καμία σχέση με την όποια συνέπεια στις ανειλημμένες διεθνείς και διμερείς (μεταξύ χωρών) υποχρεώσεις  του και ειδικά με την Ελλάδα ήτοι, οι παραβιάσεις της «Ενδιάμεσης Συμφωνίας». 

Στην περίφημη «Συμφωνία των Πρεσπών» (ΣΠ) θα γίνουν οι παραχωρήσεις των αχαρακτήριστων δύο (2) Ελλήανων ΕΦΙΑΛΤΩΝ, προδοτικά παραχωρησιούχων, πέραν πάσης προσδοκίας ακόμη και των Σκοπιανών!: «ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ», «ΕΘΝΟΤΗΤΑ» κλπ. Δε θα τηρήσουν ούτε τις στοιχειώδεις υποχρεώσεις - θέσεις τους ώστε να έχουν φθάσει σήμερα στις διακόσιες (200) παραβιάσεις! Περίπου όπως τις καταγράφουν αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες, επιστήμονες, ιδιώτες, η εταιρία Μακεδονικών Σπουδών (ΕΜΣ), επιμελητήρια, συνδικάτα (ποτοποιών) και τόσοι άλλοι..  

Έρχεται το εύλογο ερώτημα - απορία και πικρία των σκεπτόμενων Ελλήνων γιατί δεν προβάλλεται - δημοσιοποιείται συνεχώς, με όποιο τρόπο, η σχετική ΛΙΣΤΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΩΝ  να ενημερώνονται οι πιο άμεσα βλαπτόμενοι, οι ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ, ΝΟΜΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ, Στατιστική Υπηρεσία, Φοιτητές, Σπουδαστές για τις μελέτες τους..

Τόση ΑΠΟΥΣΙΑ ΓΙΑΤΙ; Όταν μάλιστα ο έτερος συμβληθείς κ. ΖΑΕΦ (προδότης, κατά μια άποψη των συμπατριωτών Σκοπιανών) απεπέμφθη από Πρωθυπουργός τους.. Ενώ ο «ημέτερος» πανηγυρίζει και φωνασκεί: «ΝΑ ΜΕ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ» ασφαλώς βεβαιότατος από τη θριαμβεύουσα στην Ελλάδα ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ..!

Ο δε «δεύτερος» ηθικός και φυσικός αυτουργός των «ΕΦΙΑΛΤΩΝ» ΣΠ «αρθρογραφεί και βιβλιογραφεί με ώθηση της εκ των υστέρων ένοχης συνειδήσεώς του». Η διπλωματία πιεζόμενη  ιδεοληπτικά για τη «ΛΥΣΗ» ενός δύσκολου Εθνικών διαστάσεων προβλήματος απέχει της πραγματικότητας.

Οι κανόνες Διπλωματικού Δικαίου μένουν στα «χαρτιά» (βιβλία) εφόσον υπάρχουν ρητές εντολές εν δυνάμει Εφαρμοστέες (κ. Μέρκελ και κ. Κλίντον) που πάντα κατισχύουν πολύ μακράν του Ιδιωτικού και Δημοσίου Διεθνούς Δικαίου.

Προσπαθούν οι «Εφιάλτες» να πείσουν το εκλογικό σώμα, ενόψει εκλογών, ότι οι ενέργειές τους και η τελική πράξη ΣΠ ήταν επωφελείς για τη χώρα, αδιαφορώντας τελείως ότι τότε οι Σκοπιανοί είχαν παρελθόν και παρόν τελείως ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ που θα οδηγούσε στις παραβιάσεις της ΣΠ. Γνώριζαν ότι ο Ελληνικός λαός διέθεται από τις καταθέσεις του (Ελληνικές Τράπεζες) αξιόλογα ποσά που είχαν δημιουργήσει τριάντα χιλιάδες (30.000) θέσεις εργασίας των Σκοπιανών και από τις Ελληνικές επιχειρήσεις που είχαν από χρόνια παρουσία στο κράτος των Σκοπίων..


Οι παραβιάσεις της Συνθήκης των Πρεσπών από τους Σκοπιανούς θα συνεχίζονται μέχρι πότε και αριθμητικά πόσες ώστε να κινηθούν οι επιβεβλημένες αντιδράσεις των συμβληθέντων μερών ;






     ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Δ. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ 

       ΠΟΛ. ΕΠΙΣΤ. - ΟΙΚΟΝ. ΑΠΘ

     Δ/ΝΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ



Α.Κ.