28.3.22

ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ: Φθορές ή πλιάτσικο από τη γνωστή θρασύτατη "φυλή" ;

   



 Που θα πάει αυτή η ιστορία με τους..."Ρομά" κ. Υπουργέ "Προστασίας του Πολίτη" ; Έχουν ρημάξει όλη την Ελλάδα και χρησιμοποιούν τους κατ ευφημισμόν ¨οικισμούς" τους για λημέρια, όπου κάθε έννοια κράτους καταλύεται, αφού για να επέμβει η Αστυνομία πρέπει να πάρει "ειδική" εντολή!!!

Ληστείες, απάτες, κλοπές, διαρρήξεις, οπλοχρησίες, ναρκωτικά και ό,τι αδίκημα μπορεί να φανταστεί κανείς διαπράττεται καθ έξιν και κατ επάγγελμα από το μεγαλύτερο μέρος αυτών!

Οι ποινικές κυρώσεις; Αστείες έως ανύπαρκτες! Διπλώματα οδηγήσεως @@@@@, άδειες κυκλοφορίας αυτοκινήτων συζητήσιμες, ΚΤΕΟ, ανύπαρκτα έως "υπαρκτά" τέλη κυκλοφορίας "μη τα είδατε", Ασφάλειες αυτοκινήτων : Ο θεός να σας φυλάει... Επιδοτήσεις από το "έξυπνο" κράτος, συνεχείς για χαμηλά έως μηδενικά εισοδήματα ( οι κλοπές οι ζητιανιές κ.λ.π .... δεν δηλώνονται στην Εφορία )

Δείτε μια πολύ μικρή δειγματική περίληψη των δραστηριοτήτων τους:

Χθεσινή:

  Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκηδόνας, στο πλαίσιο συνεχιζόμενων ερευνών, εξιχνίασαν επτά (7) περιπτώσεις κλοπής και φθορών σε φωτοβολταϊκά πάρκα 

Σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος τριών συνολικά ατόμων. (....)

Κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκηδόνας εξιχνίασαν επτά (7) περιπτώσεις κλοπής καλωδίων και μετατροπέων τάσης, αλλά και φθορές οι οποίες διαπράχθηκαν σε φωτοβολταϊκά πάρκα που βρίσκονται σε περιοχές αρμοδιότητάς τους, κατά το χρονικό διάστημα 15 Νοεμβρίου – 15 Δεκεμβρίου 2021. Η συνολική ζημία, σύμφωνα με δηλώσεις των παθόντων, ξεπερνάει τις (66.000) ευρώ.

προηγούμενες:


Εύβοια: Μάστιγα οι κλοπές φωτοβολταϊκών – Εξιχνιάσθηκαν 5 κλοπές, πάνω από 55.000 ευρώ το κόστος των φθορών



Είχαν ρημάξει τα φωτοβολταϊκά πάρκα στην Πελοπόννησο - Προκάλεσαν ζημιά €300.000!


Εξαρθρώθηκε σπείρα που διέπραττε κλοπές σε μεγάλα φωτοβολταϊκά πάρκα


Θήβα: Δύο συλλήψεις για κλοπή χαλκού από φωτοβολταϊκά


Ηλεία: Εξαρθρώθηκε σπείρα που είχε διαπράξει μεγάλες κλοπές σε φωτοβολταϊκά πάρκα

Εξιχνιάσεις κλοπών σε μονάδες φωτοβολταϊκών στην Αργολίδα


Σητεία: Βανδαλισμοί και κλοπές σε φωτοβολταϊκά

 

(κάντε  "κλικ" πάνω στα χρωματιστά  γράμματα (link) να απολαύσετε τις δραστηριότητες των 
συγκεκριμένων ....)


Α. ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ