27.2.22

Τρομαχτικές ρωσικές απώλειες: Καταρρίψεις & βομβαρδισμοί δυνάμεων - Kαντίροφ σε Πούτιν: "Δεν πάει άλλο - Δώσε εντολή να καθαρίσουμε!

 

Τρομαχτικές ρωσικές στρατιωτικές απώλειες καταγράφονται σε όλα τα πεδία των μαχών στην Ουκρανία κυρίως όμως σε Κίεβο-Χάρκοβο και Χερσώνα όπως έχει ήδη αναφέρει το WarNews247.

Οι Ρώσοι προχωρούν αργά και σταθερά αλλά με πολλές απώλειες τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε μέσα. Οι Αμερικανοί παραδέχτηκαν πως  βρίσκονται 30 χλμ έξω από το κέντρο του Κιέβου και 50 χλμ από την πόλη της Μαριούπολης ενώ ελέγχουν πλήρως την πόλη Μπερντιάνσκ.

Βαριές ρωσικές απώλειες

Τις τελευταίες 24 ώρες οι ρωσικές δυνάμεις έχουν υποστεί βαριές απώλειες. Έχουν καταρριφθεί ελικόπτερα και μαχητικά και συγκεκριμένα τουλάχιστον ένα Su-25 και ένα Mi-24.

Drone τουρκικής κατασκευής Bayraktar TB2 εξουδετέρωσαν τουλάχιστον δύο μηχανοκίνητες φάλαγγες αποτελούμενες από 4x 152mm 2A65 Msta-B, 1x Tor-M2 SAM, 4x KamAZ-6350, φορτηγά 8×8 φορτηγά. Το συγκεκριμένο κτύπημα το δέχτηκαν οι Ρώσοι στην Χερσώνα λίγο πριν περικυκλωθεί η πόλη.

Βαριές απώλειες καταγράφουν οι ρωσικές δυνάμεις και στην πόλη Sumy όπου απώλεσαν αριθμό αρμάτων μάχης T-90, Τ-80, Τ72 καθώς και 2S3 Akatsiya.

Τις πιο σοβαρές απώλειες όμως υπέστησαν στην προάστιο Bucha όπου το ουκρανικό πυροβολικό κατέστρεψε μια ολόκληρη φάλαγγα των Ρώσων αλεξιπτωτιστών αποτελούμενη BTR-82A, BMD-2, R-419MA1, BTR-D και άλλα οχήματα.

Στο τέλος της μάχης οι Ουκρανικές δυνάμεις συνέλεξαν μεγάλες ποσότητες ρωσικού οπλισμού από τα κατεστραμμένα (ρωσικά) οχήματα.

Δείτε εδώ το βίντεο. Οι ρωσικές δυνάμεις δέχτηκαν δεύτερο πλήγμα από Bayraktar TB2. Αυτή τη φορά στην περιοχή Zhytomyr

Καντίροφ σε Πούτιν: Δώσε μας την κατάλληλη διαταγή να καθαρίσουμε!

Ο ηγέτης της Τσετσενίας, Ραμζάν Καντίροφ, παραδέχτηκε ότι οι τακτικές της Ρωσίας στην Ουκρανία δεν λειτουργούν.

«Είναι οπλισμένοι μέχρι τα δόντια με νέα όπλα και πυρομαχικά, βαρύ πυροβολικό νέας γενιάς και εξακολουθούμε να εναποθέτουμε τις ελπίδες μας στο να συνέλθουν οι Ουκρανοί.

Αυτό ακούγεται σαν προετοιμασία για μια πολύ άσχημη μάχη.

Αν έχουν αρνηθεί δύο φορές συνομιλίες, τότε πρέπει να αλλάξουμε τακτική μας. Αυτό θα είναι πιο πειστικό γι’ αυτούς.

Δεν καταλαβαίνω γιατί συνεχίζουμε να χαϊδεύουμε τον Μπαντέρα. Οι ναζιστές άλλης γλώσσας πλην της βίας δεν καταλαβαίνουν.

Ήρθε η ώρα να λάβουμε μια συγκεκριμένη απόφαση και να ξεκινήσουμε απόφαση μεγάλης κλίμακας στο έδαφος της Ουκρανίας.

Οι τακτικές στην Ουκρανία δεν αποδίδουν. Πρέπει να απελευθερώσουμε μεγάλες πόλεις, το Κίεβο, το Χάρκοβο και την Μαριούπολη από τους Ναζί.

Πρέπει να ολοκληρώσουμε αυτό που ξεκινήσαμε. 

Ζητώ από τον Ανώτατο Διοικητή των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας Βλαντιμίρ Πούτιν να δώσει την κατάλληλη εντολή ώστε να τελειώνουμε με τους Ναζί και τους τρομοκράτες”.

Δείτε βίντεο