11.2.22

Πάτρα: Πληροφορίες ότι ζητήθηκε εκταφή για το ένα από τα τρία νεκρά παιδιά Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου τριών μικρών παιδιών μιας οικογένειας στην Πάτρα μέσα σε διάστημα τριών ετών, καθώς ζητήθηκε η εκταφή της 9χρονης Τζωρτζίνας που έφυγε από τη ζωή τελευταία.

Την εκταφή της σορού της 9χρονης Τζωρτζίνας, η οποία ήταν το τρίτο παιδί της οικογένειας από την Πάτρα που έφυγε από τη ζωή κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, φέρεται να διέταξε η Εισαγγελία Πατρών όπως αναφέρει το pelop.gr.

Μετά την Εισαγγελική παρέμβαση για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για την υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών σε διάστημα τριών ετών και την ανάληψη της υπόθεσης από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αθηνών, έντονη ηταν φημολογία που είχε αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο εκταφής της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, φαίνεται πως σχετικό αίτημα διαβιβάστηκε με τις ίδιες πληροφορίες ν΄αναφέρουν, ότι δεν αποκλείεται να ζητηθεί εκταφή και για τ’ αλλα δυο παιδιά.

https://www.news247.gr/