20.2.22

«Ευχαριστεί» ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος

 


 Euroferry - OLYMPIA - Το BBC ΔΙΟΡΘΩΣΕ το λάθος του

                    


     Από χθές απόγευμα Σαββάτου 19 Φεβρουαρίου το BBC τελικά ΔΙΟΡΘΩΣΕ (στα έντυπα και ραδιο-τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων του) το λάθος των πολύωρων ανακριβών αναφορών του στo φλεγόμενο βόρεια της Κέρκυρας Euroferry-Olympia ταυτοποιώντας το ως ΕΛΛΗΝΙΚΟ ενώ πρόκειται για σκάφος της Ιταλικής Ναυτιλιακής Εταιρείας GRIMALDI το οποίο ταξιδεύει με Ιταλική Σημαία εξηυπηρετώντας την γραμμή Ηγουμενίτσα-Πρίντεζι. 

     Μπορείτε να δείτε την αλλαγή στον παρακάτω σύνδεσμο:


https://www.bbc.com/news/world-europe-60443517

     Τα δελτία του BBC αναφέρονται πλέον σε σκάφος ΙΤΑΛΙΚΗΣ ιδιοκτησίας της Ιταλικής Ναυτιλιακής Εταιρείας GRIMALDI το οποίο ταξιδεύει με ΙΤΑΛΙΚΗ Σημαία.

     Φυσικά ΟΛΟΙ ευχόμαστε να εντοπισθούν οι αγνοούμενοι επιβάτες και ΟΛΟΙ εκφράζουν τα συγχαρητήρια στους άνδρες της ΕΜΑΚ και τα πληρώματα της Ελληνικής Ακτοφυλακής και στο πλήρωμα του Ιταλικού σκάφους για τις προσπάθειές τους στη διάσωση επιβατών.

     Εκφράζω δημόσια ένα πελώριο ειλικρινές, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από «πάτο» καρδιάς (πιό κάτω απλά ΔΕΝ πάει) σε εσάς που αναδείξατε τις προσπάθειές μου να ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ οι «λανθασμένες» (και περίεργες) αναφορές του BBC ότι πρόκειται για ΕΛΛΗΝΙΚΟ σκάφος σχετικά με το τραγικό συμβάν σε Ελληνικά χωρικά ύδατα. 

     Όπως έγινε γνωστό είναι το τέταρτο σκάφος της Εταιρείας που παραδίδεται σε φλόγες.

https://www.ot.gr/2022/02/18/epikairothta/euroferry-olympia-to-tetarto-ploio-tis-etaireias-pou-paradidetai-stis-floges


     Καθώς περιμένουμε τώρα αφίξεις τουριστών ΔΕΝ χρειαζόμαστε άδικη...Δυσφήμιση!..