18.2.22

ΕΠΙΣΤΟΛΗ Προς κ. Πρωθυπουργό του καθηγητού κ. Τσόκα.



κ. Πρωθυπουργέ,

Αποχωρήστε από το τιμόνι της χώρας μας!. Κυριολεκτικά, αδυνατείτε να προστατεύσετε τον Ελληνικό λαό, από την πανδημία του κορωνοϊού και από την πανδημία της ακρίβειας!


Γράφει : Ο Αθανάσιος Τσόκας
Μαθηματικός-Ερευνητής

Κύριε Πρωθυπουργέ!
Και εις το παρελθόν σε δημόσιες παρεμβάσεις μου, σας είχα ασκήσει κριτική, πάνω στην αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού!.
Επιτροχάδην θα σας αναφέρω βασικά στοιχεία, αυτής της κριτικής μου!.
Στο 1ο κύμα του κορωνοϊού και συγκεκριμένα στο πρώτο εξάμηνο του 2020, ορθώς μας είχατε σε καθολική καραντίνα, μιας και οι Επιστήμονες δεν γνώριζαν πολλά πράγματα για τον ιό και δεν είχαν ευρεθεί ακόμη φάρμακα και εμβόλια κατά του ιού.
Και μέχρι εκεί, τα είχατε πάει, πολύ καλά!.
Από εκεί και πέρα όμως και μέχρι σήμερα, στο τρόπο αντιμετώπισης της πανδημίας, έχετε κυριολεκτικά αποτύχει!
Και αυτό το θεμελιώνω και το τεκμηριώνω με τα παρακάτω επιχειρήματα και στοιχεία!.
Σας δόθηκε, κ. Πρωθυπουργέ, η χρυσή ευκαιρία, να σώσετε τον Ελληνικό λαό απ' αυτό τον παράξενο φονικό ιό και δεν το πράξατε!.
Συγκεκριμένα τον ΟΚΤΩΒΡΗ του 2020 (πριν ακόμη κατασκευαστούν τα mRNA εμβόλια κατά του κορωνοϊού), η Αμερικάνικη Φαρμακοβιομηχανία REGENERON του Έλληνα Ιατρού Κυρίου Γιανκόπουλου (από την Κοζάνη), ήταν η πρώτη Φαρμακοβιομηχανία στον κόσμο, που έφτιαξε φάρμακο κατά του κορωνοϊού και το ονόμασε regeneron (το οποίο είναι ένα κοκτέιλ μονοκλωνικών αντισωμάτων).
Τον ΟΚΤΩΒΡΗ του 2020, ο πρώτος άνθρωπος στην Υφήλιο, που πήρε το φάρμακο regeneron (έγκαιρα) και μέσα σε μερικές μέρες έγινε καλά, ήταν ο τότε Πρόεδρος της Αμερικής κος Τραμπ (ο οποίος ασθένησε από κορωνοϊό).
Το ΔΕΚΕΜΒΡΗ του 2020, κ. Πρωθυπουργέ, εντελώς κρυφά (χωρίς να αναφερθεί τίποτα από το Υπουργείο Υγείας), το φάρμακο regeneron των μονοκλωνικών αντισωμάτων κάποιοι το έφεραν στο Νοσοκομείο "ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ", όπου δόθηκε σε μερικά Υψηλά Ιστάμενα Πρόσωπα, που είχαν νοσήσει από κορωνοϊό και έγιναν όλοι καλά!.
Ένα απ' αυτά τα Υψηλά Ιστάμενα Πρόσωπα, που νοσηλεύτηκαν με κορωνοϊό, το ΔΕΚΕΜΒΡΗ του 2020, στο Νοσοκομείο "ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ", ήταν και η Κυρία ΄Άννα Ροκοφύλλου, Αντιδήμαρχος Ισότητας των δύο Φύλων, του Δήμου Αθηναίων, η οποία σε εκπομπή της κας Τατιάνας Στεφανίδου, δήλωσε ότι, της δόθηκαν μονοκλωνικα και έγινε καλά!!!.
Το ΓΕΝΑΡΗ του 2021, το φάρμακο regeneron, δοκιμάστηκε πειραματικά σε 174 Νοσοκομεία της Αγγλίας!.
Στα Νοσοκομεία αυτά, δόθηκε ενδοφλεβίως μια μόνο δόση regeneron έγκαιρα (στις πρώτες ημέρες της ασθενείας τους), σε 2.000 άτομα που είχαν νοσήσει από κορωνοϊό και είχαν και υποκείμενα νοσήματα!.
Τα άτομα αυτά μετά την ενδοφλέβια δόση regeneron, δεν παρέμειναν στα Νοσοκομεία, αλλά αποχώρησαν στα σπίτια τους, όπου πέρασαν τον κορωνοϊο σαν μια απλή γρίπη και δεν πέθανε κανένας!!!
Έτσι, κ. Πρωθυπουργέ, το φάρμακό regeneron (των μονοκλωνικών αντισωμάτων), του Έλληνα Ιατρού κ. Γιανκόπουλου (από την Κοζάνη) και στα 174 Νοσοκομεία της Αγγλίας όπου δοκιμάστηκε, είχε επιτυχία 100%.
Αυτό δε, το θαυματουργό φάρμακο regeneron, κατά του κορωνοϊού, (επειδή αποτελείται από ένα κοκτέιλ μονοκλωνικών αντισωμάτων), σκοτώνει όλες τις μεταλλάξεις του ιού και ιδιαιτέρως σκοτώνει τη μετάλλαξη ΔΕΛΤΑ, η οποία έχει προκαλέσει τους περισσότερους θανάτους στη χώρα μας!!!.
Το ελπιδοφόρο δε και πολύ σημαντικό για εμάς τους Έλληνες, ήταν η συνέντευξη που έδωσε ο Έλληνοαμερικάνος Ιατρός και Πρόεδρος της Φαρμακοβιομηχανίας REGENERON, Κύριος Γεώργιος Γιανκόπουλος, τον ΟΚτΩΒΡΗ του 2020, σε Ελληνικό κανάλι, όπου δήλωσε (μιλώντας στα Ελληνικά), τα εξής : " για τους συμπατριώτες μου, θα εξασφαλίσω τις επαρκείς δόσεις regeneron, εάν θα μου ζητηθούν από τη Κυβέρνηση της Ελλάδας, ώστε, να μην πεθάνει κανένας Έλληνας πολίτης, εξαιτίας επιπλοκών από κορωνοϊο!".
Αυτή όμως τη χρυσή ευκαιρία, κ. Πρωθυπουργέ, να εξασφαλίζατε εγκαίρως επαρκείς δόσεις regeneron, ερχόμενος σε επικοινωνία με τον κ. Γιανκόπουλο, δεν την εκμεταλλευτήκατε!!!.
Φέρατε μόνο 2.000 δόσεις regeneron μέσω της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που εξαντλήθηκαν μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα και η εκατόμβη θανάτων εξαιτίας της μετάλλαξης ΔΕΛΤΑ, συνεχίζεται με αμείωτη ένταση μέχρι και σήμερα!.
Στη φαρέτρα σας κατά του κορωνοΪού, κ. Πρωθυπουργέ, δεν πρέπει να είχατε μόνο τα εμβόλια!.
Γιατί σένα εμβολιασμό ενός πληθυσμού πάντα υπάρχουν οι εμβολιασμένοι και οι ανεμβολίαστοι (είτε ο εμβολιασμός είναι προαιρετικός είτε είναι υποχρεωτικός).
Και τους εμβολιασμένους τους προστατεύουμε από τον ιό με τα εμβόλια και τους ανεμβολίαστους (εάν αρρωστήσουν από τον ιό), τους κάνουμε καλά με τα φάρμακα, που έχουν φτιαχτεί για να σκοτώνουν τον ιό!.
Και το πρώτο φάρμακο που σκοτώνει τον κορωνοϊό και όλες τις μεταλλάξεις του, ήταν έτοιμο, κ. Πρωθυπουργέ από τον ΟΚΤΩΒΡΗ του 2020 (όπως παραπάνω σας ανέφερα) και αυτό είναι το θαυματουργό φάρμακο regeneron, το οποίο δεν φέρατε σε επαρκείς δόσεις της τάξεως των 50.000 έως 100.000.
Εσείς, δυστυχώς είπατε (όπως είπε και ο Αντιπρόεδρος της Ε.Ε κ. Σχοινάς) : Πρώτα τα εμβόλια!. Και μετά τα φάρμακα!!!.
Και με αυτή την επιλογή σας (πρώτα τα εμβόλια και μετά τα φάρμακα), θρηνούμε σήμερα από την αρχή της πανδημίας πάνω από 25.000 θανάτους εξαιτίας του κορωνοϊού και δεν ξέρουμε πόσες άλλες χιλιάδες θανάτους, θα θρηνήσουμε!.
Εάν όμως, κ. Πρωθυπουργέ από το ΓΕΝΑΡΗ του 2021 που ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί, είχατε πει : Τα εμβόλια ΜΑΖΙ με το θαυματουργό φάρμακο regeneron, τότε από τους 25000 και πλέον συμπατριώτες μας που έχουν πεθάνει εξαιτίας του ιού, η συντριπτική πλειοψηφία απ' αυτούς θα ζούσε και θα βρίσκονταν ανάμεσα μας!.
Γι' αυτό με ρητό και κατηγορηματικό τρόπο σας λέγω τούτο
κ. Πρωθυπουργέ :
Μπορεί ο κ. Τσίπρας να ευθύνεται για τους 101 θανάτους συμπατριωτών μας, από την πυρκαγιά στο ΜΑΤΙ, εσείς ευθύνεστε για τις δεκάδες χιλιάδες απώλειες συμπατριωτών μας, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού!.
Ως εκ τούτου έχετε αποτύχει πλήρως στην διαχείριση της πανδημίας και δεν μπορείτε έτσι, να προστατεύσετε τον Ελληνικό λαό και το μόνο που σας απομένει είναι : Να παραιτηθείτε!. Και να πάμε σε εκλογές!.
Όχι βέβαια, για να έλθει ο κ. Τσίπρας!. Αυτός είναι χειρότερος απ' εσάς!. Ξεπούλησε το όνομα της λατρευτής Μακεδονίας μας!. Μας έφερε και ένα άλλο επαχθές μνημόνιο!. Και έκοψε το ΕΚΑΣ σε 360.000 χαμηλοσυνταξιούχους και τους άφησε να ζουν με σύνταξη 400 ευρώ το μήνα, μέσα σε αυτή την πανδημία της ακρίβειας!!!.
Θα κλείσω κ. Πρωθυπουργέ, με την πανδημία της ακριβείας, που είναι πιο φοβερή από την πανδημία του κορωνοϊού!.
Μας λέτε συνεχώς, ότι η ακρίβεια είναι εισαγόμενη!
Μα αυτό, κ. Πρωθυπουργέ, το ξέρει και ο τελευταίος Έλληνες Πολίτης!.
Σημασία έχει, τι κάνετε εσείς, για να μας προστατεύσετε από την εισαγόμενη πανδημία της ακρίβειας?
Αυτό που κάνετε μέχρι τώρα είναι ψιλοπράγματα!.
Επιδοτείτε π.χ το ρεύμα, μέχρι 300 κιλοβατώρες, που είναι μια σταγόνα στον ωκεανό της ακρίβειας του ρεύματος!.
Ανοίξτε όλα τα Εργοστάσια της ΔΕΗ που λειτουργούν με λιγνίτη, (όσο διάστημα κρατάει η κρίση) και δώστε φθηνό ρεύμα στο λαό και στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις!
Μειώστε το ειδικό φόρο κατανάλωσης στη βενζίνη και στο πετρέλαιο!.
Είναι απαράδεκτο και εξόχως ληστρικό, στα 20 ευρώ αγοράς βενζίνης, μόνο τα 4 ευρώ είναι το κόστος της βενζίνης και το κέρδος του βενζινοπώλη και τα υπόλοιπα είναι φόροι, φόροι, φόροι του κράτους!.
Γιατί κ. Πρωθυπουργέ, οι αδελφοί μας οι Κύπριοι, αγοράζουν την απλή αμόλυβδη, 1,30 έως 1,40 ευρώ το λίτρο και εμείς το ένα λίτρο απλής αμόλυβδης βενζίνης το αγοράζουμε κοντά στα 2 ευρώ?.
Δεν βλέπετε, κ. Πρωθυπουργέ, ότι οι τιμές : του ρεύματος, του φυσικού αερίου, της βενζίνης, του πετρελαίου, των τροφίμων είναι στο ΖΕΝΙΘ, ενώ οι μισθοί και οι συντάξεις είναι στο ΝΑΔΙΡ?.
Δεν βλέπετε, κ. Πρωθυπουργέ, ότι η μεσαία τάξη δεν υπάρχει πιά?.
Αφού την καταλήστεψαν με τα μνημόνια (που και εσείς τα ψηφίσατε) και την αποτελείωσαν, η πανδημία του κορωνοϊού και η πανδημία της ακρίβειας?.
Και οι ανήκοντες στη μεσαία τάξη, ανήκουν πλέον στις ευπαθείς ομάδες?
Δεν βλέπετε, κ. Πρωθυπουργέ, ότι ο πληθωρισμός το Δεκέμβρη του 2021 σκαρφάλωσε στο 5,1% και το Γενάρη του 2022 ανέβηκε ακόμη πιο ψηλά στο 6,2%?
Δεν πρέπει αυτές τις απώλειες της αγοραστικής δύναμης του μισθού του κάθε εργαζομένου και της σύνταξης του κάθε συνταξιούχου να τις αναπληρώσετε, δίνοντας αντίστοιχες αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις?.
Για μια αξιοπρεπή διαβίωση των Ελλήνων Πολιτών?.
Το ανέχεστε κ. Πρωθυπουργέ, εσείς και όλοι οι Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου να παίρνουν παχουλές αποζημιώσεις μηνιαίως και να έχουν ένα σωρό διευκολύνσεις και από κάτω ο λαός να πεινάει και η μεσαία τάξη να έχει εξαφανιστεί?.
Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ!
Επειδή είμαι βέβαιος, ότι όλα αυτά που σας πρότεινα παραπάνω, δεν πρόκειται να τα κάνετε, γιατί έχετε βαθιά νεοφιλελεύθερες αντιλήψεις και είστε υπέρ του κεφαλαίου και συνεπώς δεν προστατεύετε τον Ελληνικό λαό!.
Ως εκ τούτου, σας λέγω για μια άλλη φορά :
Παραιτηθείτε κ. Πρωθυπουργέ!
Εάν παρά ταύτα, συνεχίζετε να κυβερνάτε αυτή την ευλογημένη χώρα και η πανδημία της ακρίβειας να βασιλεύει, η Ιστορία θα γράψει :
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΣ= Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ!
Καθηγητής Τσόκας
Υστερόγραφο :
Θα μου απαντήσετε, κ. Πρωθυπουργέ ότι, δεν μπορώ να δώσω αυξήσεις στους μισθούς και τις συντάξεις γιατί δεν μου το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά οικονομικά του κράτους και από την άλλη μεριά θα αυξηθούν τα επιτόκια δανεισμού μας, γιατί οι διεθνείς αγορές δεν θα δουν με καλό μάτι αυτές τις αυξήσεις!
Σας ερωτώ όμως κ. Πρωθυπουργέ!
Για τον εξοπλισμό των ενόπλων δυνάμεων μας, με πολλά δισεκατομμύρια ευρώ που πρόσφατα ψηφίσατε στη Βουλή (και πολύ καλά κάνατε), τα δημοσιονομικά μας, σας το επιτρέπουν?.
Και οι διεθνείς αγορές με τέτοια μαμούθ εξοπλιστικά προγράμματα (που εγώ τα χειροκροτώ με πολύ ενθουσιασμό), δεν θα "θυμώσουν"?. Και δεν θα αυξήσουν, τα επιτόκια δανεισμού μας?

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΣΟΚΑΣ