24.2.22

Οι Ρώσοι εξολόθρευσαν και τα 6 τουρκικά UAV ΒΑΥRΑΚΤΑR της Ουκρανίας! Ποιος είναι ο στόχος των επιχειρήσεων


Ο ρωσικός Αντικειμενικός Σκοπός (ΑΝΣΚ) είναι η κατάληψη του συνόλου της επικράτειας των 2 επαρχιών DONETSK και LUHANSK και η πόλη ΧΑΡΚΟΒΟ που αποτελεί τον βιομηχανικό πνεύμονα (στο Χάρκοβο βρίσκονται τα μεγαλύτερα εργοστάσια της ουκρανικής αμυντικής βιομηχανίας, τα οποία θα έφτιαχναν κινητήρες για τουρκικά UAV).

Δεν αποκλείεται επίσης η προώθηση κατά μήκος του συνόλου της Νότιας Ουκρανίας, μέχρι και την Οδησσό και η συνένωση όλης της περιοχής αυτής με την χερσόνησο της Κριμαίας.
Χαρακτηριστική η δήλωση αξιωματούχου της Διοίκησης της Κριμαίας, που είπε ότι σε λίγο θα πίνουμε νερό από τον Δνείπερο ποταμό.
Εάν η εκτίμηση επαληθευτεί η Ουκρανία θα αποτελεί μια νεκρή χώρα χωρίς βιομηχανική παραγωγή, χωρίς πρόσβαση στη θάλασσα, έρμαιο στα χέρια Πούτιν.
Όσον αφορά τα “πανίσχυρα” τουρκικά BAYRAKTAR που έχει πουλήσει η Τουρκία στην Ουκρανία (είχε πουλήσει 6) πλέον δεν υπάρχουν καθόσον κάποια από αυτά καταστράφηκαν στο έδαφος αφού προσβλήθηκε η βάση τους στην Μαριούπολη και κάποια καταρρίφθηκαν με ευκολία από την ρωσική αεράμυνα, γεγονός που δείχνει ότι είναι αποτελεσματικά μόνο σε χώρες με ισχνή αεράμυνα και σε χώρες που δεν επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν την αεράμυνά τους……

___
Αναρτήθηκε στην Efenpress, από τον Μιχάλη Τσολάκη