26.1.22

Θεσσαλονίκη: Ακυβέρνητο λεωφορείο συγκρούστηκε με ταξί – Ένας τραυματίας και υλικές ζημιές [video-photos]


Ακυβέρνητο φαίνεται πως ήταν το αστικό λεωφορείο, που νωρίτερα το πρωί κύλησε σε κατηφορικό δρόμο στον Άγιο Ιωάννη Καλαμαριάς, παρασύροντας στο διάβα του ό,τι έβρισκε μπροστά του.

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, ο οδηγός του λεωφορείου, ο οποίος τραυματίστηκε στο πόδι και διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, είχε κατέβει από το όχημα για να ελέγξει πιθανότατα κάποια βλάβη.

Οι αρμόδιες αρχές εξετάζουν την εκδοχή ο οδηγός να μην έβαλε χειρόφρενο, με αποτέλεσμα το λεωφορείο του ΟΑΣΘ να ακολουθήσει την ανεξέλεγκτη πορεία του, κατά την οποία συγκρούστηκε αρχικά με διερχόμενο ταξί, ενώ στη συνέχεια ανέβηκε στο αριστερό πεζοδρόμιο επί της οδού Βρυούλων, όπου παρέσυρε διαδοχικά δύο δέντρα και μία πινακίδα.

Τελικά ακινητοποιήθηκε, όταν έπεσε πάνω σε μεγαλύτερο δέντρο, προκαλώντας φθορές σε σταθμευμένο αυτοκίνητο. Ευτυχώς εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχαν επιβάτες στο λεωφορείο, ούτε υπήρχαν πεζοί στο πεζοδρόμιο.

Ο οδηγός του λεωρορείου έχει διακομιστεί στο νοσοκομείο. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ μέσω ΚΥΠΕ
Αστικό λεωφορείο του ΟΑΣΘ συγκρούστηκε με ταξί και εξετράπη της πορείας του όπου και κατέληξε σε στάση λεωφορείου, αφού πρώτα παρέσυρε δέντρο. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ μέσω ΚΥΠΕ

Πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα