11.1.22

Η επικίνδυνη απάτη του Ερντογάν: Ο Ιατρικός Σύλλογος της Τουρκίας καταγγέλει ότι το Turkovac είναι σκετό… νερό [video]

File Photo Ο Ερντογάν από την πλευρά του αποκάλεσε τους γιατρούς «απατεώνες και ψεύτες» και τόνισε ότι το εμβόλιο είναι αποτελεσματικό και «δική μας εφεύρεση». Screenshot via YouTube video

 Αμφιβολίες για την αποτελεσματικότητα του τουρκικού εμβολίου εξέφρασε ο Ιατρικός Σύλλογος Τουρκίας, αναφέροντας ότι το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού που κατασκευάστηκε σε πανεπιστήμιο στην Ανατολική Τουρκία ότι δεν έχει «καμία επιστημονική βάση».

Συγκεκριμένα, ο Ιατρικός Σύλλογος υποστηρίζει πως δεν έχουν δημοσιευτεί δεδομένα για το εν λόγω εμβόλιο σε κανένα επιστημονικό περιοδικό και ότι «το Turkovac είναι ένα απλό διάλυμα».

To...Τurko-vLac !!!
ΑΛΕΞ

«Να πούμε πως δεν υπάρχει κάποιο εμβόλιο. Υπάρχει ένα διάλυμα που ισχυρίζονται πως είναι εμβόλιο. Μέχρι στιγμής δεν έχουν δημοσιοποιηθεί, ούτε έχουν δημοσιευτεί τα δεδομένα και τα συμπεράσματα από τις φάσεις Α᾽ και Β᾽ των πειραμάτων του εμβολίου, όπως και της Γ᾽ φάσης. Ούτε οι ιατρικοί σύλλογοι, ούτε επιστημονικές κοινότητες αλλά ούτε επιστημονικά περιοδικά δεν έχουν τα δεδομένα.»/ 

Επίσης, δεν αναγνωρίζεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ώστε να μπορεί κάποιος να αποκτήσει και το πιστοποιητικό

Ο Ερντογάν από την πλευρά του αποκάλεσε τους γιατρούς «απατεώνες και ψεύτες» και τόνισε ότι το εμβόλιο είναι αποτελεσματικό και «δική μας εφεύρεση».

«Το πανεπιστήμιο Ερτζιγιές με μεγάλο αριθμό προσωπικού παράγει, εφευρίσκει το εμβόλιο Turkovac, οι άλλοι λένε πως δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Μα πόσο απατεώνες είστε. Πόσο ψεύτες είστε! Αφού ως Ιατρικός Σύλλογος ξέρετε τόσα πολλά, έχετε αφήσει ένα έργο; Όμως και σε αυτούς που έκαναν έργο τους βάλατε εμπόδια.»

Mε πληροφορίες από skai.gr/https://hellasjournal.com/