17.1.22

Have you been to Petralona? Μαζική διαδήλωση Πακιστανών και αλληλέγγυων και επανεμφάνιση της Ολλανδής δημοσιογράφου (Εικόνες & Βίντεο)

 

Μπροστά κάποιοι πακιστανοί- με την κοκκινοσκουφίτσα -που δεν έχουν λόγοι παρουσίας στη χώρα μας και πίσω αριστερόστροφος συρφετός αλληλ-εγγύων!!!
Juan

Η Ινγκεμποργκ Μπέγκελ κατήγγειλε νέο pushback με την επιστροφή στην Τουρκία ξεγυμνωμένων παιδιών.

"ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ/ΡΑΤΣΙΣΜΟ/ΦΑΣΙΣΜΟ! Παρακαλώ ελάτε και πείτε το στην οικογένεια και τους φίλους σας. Θα υπάρχουν πολλοί ομιλητές. Και εγώ ΜΕ Το Κόκκινο Καπέλο"....

Με αυτό το κάλεσμα επανεμφανίστηκε η γνωστή πλέον από το επεισόδιο με τον πρωθυπουργό Ολλανδή δημοσιογράφος Ingeborg Beugel σε διαδήλωση Πακιστανών και αλληλέγγυων στα Πετράλωνα χθες. 

Επρόκειτο για εκδήλωση μνήμης για τον δολοφονημένο, από χρυσαυγίτες, Πακιστανό εργάτη Σαχζάτ Λουκμάν.

Στην συγκέντρωση στη Πλατεία Μερκούρη έφθασαν μετανάστες εργάτες από το Μπαγκλαντές που ξεκίνησαν με προσυγκέντρωση από την Ομόνοια και ενώθηκαν με τους μετανάστες της Πακιστανικής κοινότητας Ελλάδος «η Ενότητα» και με τον κόσμο που συμμετείχε με τα πανό του. Παρουσία είχαν με πανό η ΚΕΕΡΦΑ, εργαζόμενοι του Υπουργείου Πολιτισμού και του νοσοκομείου Δρομοκαΐτειου, φοιτητές του Συλλόγου Μεταλλειολόγων ΕΜΠ και άλλων σχολών της Αθήνας, ο Σύλλογος Γονέων 3ου διαμερίσματος Αθήνας, το Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα, η Αριστερή Συσπείρωση.

Στο στόχαστρο της κινητοποίησης ήταν η κυβερνητική πολιτική "του ρατσισμού, των πνιγμών προσφύγων στα ναυάγια, των στρατοπέδων συγκέντρωσης των επαναπροωθήσεων"....

Η Ινγκεμποργκ Μπέγκελ κατήγγειλε νέο pushback με την επιστροφή στην Τουρκία... ξεγυμνωμένων παιδιών. ( Όταν μας ήλθαν, φορούσαν κοστούμια!)


 Βασική πηγη:https://www.pentapostagma.gr/