10.1.22

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ: ΕΙΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ

Η Σαχάρ ( και η κάθε Σαχάρ) να πάνε να αποικήσουν τη Σαχάρα!
Οι εδώ υποστηρικτές των, ας έχουν υπ όψη τους ότι η αντίστροφη μέτρηση για εκλογή ΕΘΝΙΚΗΣ  κυβέρνησης, έχει αρχίσει και σύντομα θα ολοκληρωθεί.
Juan

Σκεφθείτε οτι βλέπει αυτή τη διαφήμιση, μια φτωχή ή και πλούσια πολυμελής μουσουλμανική οικογένεια, στο Πακιστάν, τη Σομαλία, τη Νιγηρία.
Και μην έχετε ουδεμία αμφιβολία οτι θα τη δεί.
Θα φροντίσουν να τη στείλουν οι γνωστοί "λαθρέμποροι ψυχών" οι οποίοι ψάχνουν νέους "πελάτες".
Ποιό είναι το μήνυμα που στέλνει αυτή η διαφήμιση;
"Αφήστε τις πατρίδες σας και ελάτε στην Ελλάδα! Θα αποκτήστε μια δεύτερη πατρίδα και θα ζείτε ευτυχισμένοι!"
Αυτά για μια χώρα που βιώνει μια κρίση πανδημίας, μια παρατεταμένη οικονομική κρίση, έχει οξύτατο δημογραφικό πρόβλημα, ενώ παράλληλα είναι ο πρώτος προορισμός για τις μεταναστευτικές και προσφυγικές ροές.
Η καμπάνια αυτή, υποτίθεται οτι είναι εναντίον του ρατσισμού, χρηματοδοτείται από την ΕΕ.
Στην ουσία είναι μια ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ προς νέα γενιά προσφύγων και μεταναστών να έρθουν στην Ευρώπη και την Ελλάδα!
Εδώ μας την παρουσίασε το Υπουργείο Δικαιοσύνης.
Οποιος νομίζει οτι είναι ευθύνη του Υπουργείου Δικαιοσύνης φοβάται να πεί την αλήθεια.
Η αλήθεια είναι οτι αυτό είναι απόφαση, και είναι μια καθαρά πολιτική απόφαση, του Μεγάρου Μαξίμου, δηλαδή των κάθε λογής ανεκδιήγητων "σκέρτσων" που εισηγούνται τέτοια πράγματα στον πρωθυπουργό.
Αρα, ευθύνη είναι του πρωθυπουργού.
Αλλωστε ο ίδιος ο πρωθυπουργός στα μηνύματά του, δεν απευθύνεται στον Ελληνικό λαό, όπως κάνουν οι ηγέτες όλων των χωρών, απευθύνεται στους... "συμπολίτες" του.
Οι επικίνδυνοι ερασιτέχνες που σχεδιάζουν την μεταναστευτική πολιτική είναι τόσο βαθιά νυχτωμένοι (ή απλώς αλαζόνες και υπερόπτες) που δεν έχουν ιδέα απ' αυτό που λέμε πολιτικό timing.
Βγάζουν στον αέρα αυτό το βίντεο, ενώ μόλις πρίν λίγες μέρες είχε γίνει ο κακός χαμός με την κατάληψη της Πλατείας Συντάγματος από πακιστανούς (παρά την απαγόρευση των συγκεντρώσεων λόγω της πανδημίας) και το ξεσηκωμό για τη δημιουργία νέας υπερδομής από τον ανόητο Μηταράκη στη Χίο.
Οι "σκέρτσοι" που σχεδιάζουν τέτοιες επικίνδυνες ανοησίες, καλά κλεισμένοι στους "πύργους" της αλαζονείας τους, αμφιβάλω αν έχουν περπατήσει ένα βράδυ πέριξ της Πλατείας Ομονοίας. Γιατί αν είχαν περπατήσει θα έβλεπαν οτι ο Αθήνα υφίσταται μια πληθυσμιακή αλλοίωση, άνευ προηγουμένου.
Πολύ φοβούμαι οτι έχουν ξεχάσει, επίσης, τη λυσσώδη εμμονή των βασιβουζούκων που είχε στείλει ο Ερντογάν στις Καστανιές, τον Φεβρουάριο του 2020, να περάσουν τραμπουκίζοντας τον Εβρο...
Ολα αυτά θα τα βρούνε μπροστά τους.
Η ανόητη Ευρώπη, εδώ και δεκαετίες, όμηρος των "δικαιωματιστών" και των "ορθοπολιτικάκηδων" , απλώς σκάβει τον λάκκο της...
Υστερόγραφο 1: Αλήθεια θα έκανε ποτέ το Πακιστάν, η Σαουδική Αραβία, το Ιράν ή η Νιγηρία με τέτοια "διαφήμιση" για τους Χριστιανούς της Ευρώπης;
Υστερόγραφο 2 : Η Κυβέρνηση στηρίζει καμπάνιες για τα δικαιώματα των μεταναστών και διαφόρων άλλων ομάδων, σχεδόν τρία χρόνια τώρα, έχει υποστηρίξει κάποια καμπάνια για την ακριτική Θράκη ή για την στήριξη της Ελληνικής οικογένειας;
Πάσα πληροφορία, δεκτή!

Κωνσταντίνος Τριανταφυλλάκης