28.1.22

Μέρες και πράξεις ανθελλήνων νυχτοβατών !

Ιδού οι μέρες και πράξεις ανθελλήνων νυχτοβατών.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΡΙΒΑΣ ΔΙΓΕΝΗΣ.

Σχετικά με τιμητικό αφιέρωμα της κ. Αλίκης Δημητρίου στην EFENPRESS.

Από απoδέκτη μας γνωστής οικογένειας αγωνιστών της Ελληνικής Κύπρου, ο οποίος ταπεινά παραμένει ανώνυμος.

ΕΥΓΕ κ. Δημητρίου, τιμάτε τον Ελληνισμό και την μικρή Ελλάδα Κύπρο και εσείς και το EFENPRESS

ΘΑΡΣΕΙ. ΛΕΓΩΝ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΟΥ ΣΦΑΛΕΙ ΠΟΤΕ….

Η αδέκαστος ιστορία κατέγραψε με χρυσά γράμματα την πορεία δόξας και τιμής, αλλά και θρησκευτικής ευλάβειας του ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΡΙΒΑ ΔΙΓΕΝΗ ... ΠΑΝΤΟΥ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΟ ΑΞΙΟ ΤΕΚΝΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...
ΧΘΕΣ... ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΆ ΟΙ ΝΥΧΤΟΒΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΚΕΛ ΕΔΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ...


Άγνωστοι βεβήλωσαν με κόκκινες μπογιές τον ανδριάντα και τον τάφο του στρατηγού Γεώργιου Γρίβα Διγενή, που βρίσκονται στον περιφραγμένο χώρο του κρησφύγετου του, στην περιοχή Αγίου Νικολάου, στη Λεμεσό.
Δεν είναι η πρώτη φορά που καταγράφεται βεβήλωση στο χώρο του κρησφύγετου μιας και τον Φεβρουάριο πέρυσι θρασύδειλοι, άγνωστοι ροζ έριξαν μαύρη και κόκκινη μπογιά στο μνημείο του Αρχηγού της ΕΟΚΑ αλλά και στη ταφόπλακά του μνήματος. Αλήθεια εσείς οι ανθέλληνες δειλοί και μοιραίοι αντάμα, αν βρισκόταν εν ζωή ο αείμνηστος Στρατηγός θα αποτολμούσατε να ρίξετε έστω και ένα φτερό εναντίο του ....;;;;
“Οι θλιβερές και συνάμα απαράδεκτες αυτές ενέργειες, δεν βεβηλώνουν μόνο τον Γεώργιο Γρίβα Διγενή, αλλά και την μνήμη των παλληκαριών της ΕΟΚΑ, που έδρασαν κάτω από τις εντολές του, ενώ προσβάλουν και την ίδια μας την κοινωνία.
Δυστυχώς είναι πασιφανές ότι κάποιοι συγκεκριμένοι πολιτικοί κουμουνιστικοί κύκλοι επιδιώκουν να υπάρχει διχόνοια ανάμεσα στον λαό, γι’ αυτό υποθάλπουν και τροφοδοτούν τον τυφλό φανατισμό.
Ο Σύνδεσμος Αγωνιστών ΕΟΚΑ 1955-59 κάνει λόγο για "διαστρέβλωση της αλήθειας" από το ΑΚΕΛ και προσπάθεια να "γκρεμίσει τα ιδανικά της πατρίδας".
Σε ανακοίνωσή του, αναφέρει ότι "το τελευταίο τους «κατόρθωμα» ήταν οι ασχημονίες κατά του ανδριάντα του αρχηγού της ΕΟΚΑ Γεωργίου Γρίβα Διγενή στη Λεμεσό" και προσθέτει ότι "τα διάδοχα σχήματα που εκκόλαψε το ΑΚΕΛ επιδιώκουν μεταξύ άλλων να γκρεμίσουν τα ιδανικά της πατρίδας, να υβρίζουν τους ήρωες και τους αγωνιστές του απελευθερωτικού μας αγώνα τους οποίους αποκαλούν «δολοφόνους του Γρίβα», να προπηλακίζουν τον ίδιο τον αρχηγό του Αγώνα, ο οποίος για τέσσερα ολόκληρα χρόνια αγωνίστηκε για να ελευθερώσει την Κύπρο από τους Άγγλους και να ρίχνουν μπογιές στον ανδριάντα του, να ασχημονούν στα ιερά και τα όσια,να "βρωμίζουν" ακόμα και την τέχνη, την οποία χρησιμοποιούν κάποιοι ασχημονώντας ακόμα και εναντίον του ίδιου του Χριστού".
Σε μια άκρως προκλητική ανακοίνωση προχώρησε το δήθεν κομμουνιστικό κόμμα της Κύπρου, ΑΚΕΛ. Το κόμμα που ο πολιτικός του ηγέτης δηλώνει ευθαρσώς ότι «Η Κύπρος δεν είναι ελληνική», παραγνωρίζοντας τρεισήμισι και πλέον χιλιάδες χρόνια ελληνικότατης ιστορίας, τόλμησε με ανακοίνωσή του στις 26 Ιανουαρίου να προσπαθήσει να σπιλώσει το όνομα του Αρχηγού της Ε.Ο.Κ.Α, Γεώργιου Γρίβα. Ο θρυλικός Διγενής με τις πράξεις του, έδωσε ελπίδα σε έναν ολόκληρο λαό και ενσάρκωσε το όνειρο του Κυπριακού Ελληνισμού για Απελευθέρωση από τον βρετανικό ζυγό και Ένωση με την Μάνα Ελλάδα.

Τόλμησαν να αναφέρουν οι ανόητοι ότι ευθύνεται ο Διγενής για την τουρκική εισβολή, αφού για να ταΐσουν προπαγάνδα τους ακολούθους τους, συνεχίζουν να βάζουν στο στόμα τους το δοξασμένο όνομά του αναφέροντας ότι ο Διγενής οργάνωσε το πραξικόπημα.

«Σύντροφοι» γνωρίζουμε το παραλήρημα με το οποίο δηλητηριάζετε τα μυαλά νέων ανθρώπων, απλά για να μπορέσετε ευκολότερα να τους «μυήσετε» στα ιδεολογήματά σας, αλλά δυστυχώς η ιστορία είναι γραμμένη και δεν μπορεί να παραχαραχτεί από εθνομηδενιστές, απλά για να εκφράσουν την αντεθνική τους ατζέντα. Ο τρανός Διγενής, δυστυχώς προδόθηκε από την μαχητική καρδιά του στις 27 Ιανουαρίου 1974. Το πραξικόπημα πραγματοποιήθηκε στις 15 Ιουλίου του 1974. Δηλαδή, έξι μήνες μετά τον θάνατο του Στρατηγού. Κάθε φορά που το ακελ αναφέρεται στον Γρίβα η λογική αυτοκτονεί, καθώς προκειμένου να προμηθεύσουν με σανό τα πρόβατα, οι γκεμπελίσκοι πυροβολούν με σφαίρες προπαγάνδας.

Οι ίδιοι που κάποτε «Αξίωναν την Ένωσιν της Κύπρου με την Ελλάδα», μερικά χρόνια μετά πρόδιδαν όσους αγωνίζονταν για τον ιερό αυτό σκοπό. Και σήμερα τολμάνε οι φαρισαίοι να μιλήσουν για «προδοσία» του Αρχηγού; Αυτοί που ανακήρυξαν την Ε.Ο.Κ.Α «τρομοκρατική οργάνωση» και οι πολιτικοί τους πατέρες πρόδιδαν τον Αρχηγό της στεγνά στους Εγγλέζους; Ψευτοαριστεροί του ΑΚΕΛ, δυστυχώς για εσάς η ιστορία του κυπριακού Ελληνισμού είναι συνυφασμένη με τον Διγενή και τα παλληκάρια του τα οποία καταδιώχτηκαν, βασανίστηκαν και δολοφονήθηκαν από τους «φίλους του άλλου πολέμου» που εσείς τροφοδοτούσατε με πληροφορίες.

Ο Αρχηγός Διγενής αγωνίστηκε και στερήθηκε τα πάντα, πολεμώντας για τα δίκαια του Ελληνισμού. Για μια ολόκληρη ζωή, φορώντας τα άρβυλά του, κατάστρωνε σχέδια για να διατηρηθεί ο Ελληνισμός ακέραιος. Με αποκορύφωμα τον υπέρλαμπρο αγώνα της Ε.Ο.Κ.Α, κατά τον οποίο ο Γεώργιος Γρίβας Διγενής κατάφερε να τυλίξει σε μια κόλλα χαρτί ολόκληρους στρατηγούς του βρετανικού στρατού, επιδείκνυε καθ’ όλο του τον στρατιωτικό και πολιτικό βίο ανιδιοτελή αγάπη για την πατρίδα.

Δεν αποτελεί μυστικό, το γεγονός ότι τον φοβάστε μετά τόσα χρόνια από τον θάνατο του. Ο βαρύς ίσκιος του όμως, θα σας σκιάζει πάντα. Εσείς που αυτοαποκαλείστε «αριστεροί», στην πιο σπουδαία στιγμή κοινωνικής και εθνικής πάλης, που αποτελεί παρακαταθήκη του ανδρός που βλαστημάτε, δηλώσατε απόντες και αυτό θα βαραίνει εσάς και το κόμμα σας. Αυτοί των οποίων θεωρείτε ότι κληρονομήσατε τους αγώνες και τα ιδανικά, εξιδανίκευαν τον Διγενή και το αντάρτικο του. Επομένως, προτείνουμε σε εσάς να αφήσετε την κομματική προπαγάνδα εναντίον του και να μας αδειάσετε τη γωνιά. Τα ανιστόρητα χειραγωγημένα πιόνια του Εζεκία Παπαϊωάννου ας αφήσουν τις ιδεολογικές φανφάρες για τα παιδομαζώματα της ΕΔΟΝ και να μας αφήσουν εμάς, τους συνεχιστές του Αγώνα του «Άξιου τέκνου της πατρίδος» να αγωνιζόμαστε για τους ιερούς σκοπούς, τους οποίους πρόδωσαν.

ΖΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ
ΚΑ ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΕΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ... ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΤΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΕΊΣΤΕ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ... ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΕΣΤΕ...;; ΑΠΟ ΣΑΡΑΚΗΝΟΥΣ, ΑΠΟ ΦΟΙΝΙΚΕΣ, ΑΠΟ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ... ΑΠΟ ΠΟΥ; ΚΑΙ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΟΔΕΥΣΑΤΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ... ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΤΟΜΗ, ΣΟΥΝΝΕΤΙ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ .. ΑΝΤΕ!!!

Ο γ.γ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού καλεσμένος στην εκπομπή του ΡΙΚ την Πέμπτη το βράδυ (19/1/20) σε συζήτηση για το Κυπριακό δήλωσε ανάμεσα σε άλλα ότι «εμείς δεν θεωρούμε ότι η Κύπρος είναι Ελληνική».
ΚΥΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ. ΟΥΤΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ. ΟΥΤΕ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΚΗ. Α.

Μετά τιμής

Γ.Π.