17.12.21

Έφοδος των ΕΚΑΜ στο Ζεφύρι: Βρέθηκαν ναρκωτικά, όχι όμως όπλα


13|06|
2017  Μενίδι
Πάνω από 2.000 αυτόματα και ημιαυτόματα όπλα, μεταξύ των οποίων, ΑΚ-47, επαναληπτικές καραμπίνες, πιστόλια των 9 χλστ. και των 0,45”, αλλά και 38άρια, εκατοντάδες χιλιάδες σφαίρες όπως και δεκάδες χειροβομβίδες είναι στην κατοχή των τσιγγάνων του καταυλισμού του Μενιδίου !
https://www.makeleio.gr/

Εδώ  σε θέλω κ. Μητσοτάκη. Να καθαρίσεις την "κόπρο του Αυγεία" όχι με συλλήψεις 5-10 ...Συνταγματοφυλάκων (και πράσινα άλογα) αλλά με "εκκαθαριστικές" επιχειρήσεις  κατά του παράνομου "γυφτοστρατού" που λυμαίνεται όλη την Ελλάδα. Αυτό το απόστημα πρέπει να εκλείψει.

Α. Αλεξανδρής

___________

Καλά κρυμμένα φαίνεται πως είναι τα όπλα που έκαναν την εμφάνισή τους στο Ζεφύρι, με την αστυνομική επιχείρηση να συνεχίζεται. Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 8 άτομα και έχει κατασχεθεί περισσότερο από μισό κιλό ηρωίνη, ναρκωτικά χάπια και σφαίρες διαμετρήματος πολεμικών τυφεκίων.

Στο πλαίσιο διερεύνησης, από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, εγκληματικών υποθέσεων εμπλοκής συμμοριών που κατέχουν όπλα και διακινούν ναρκωτικά στη Δυτική Αττική, χθες και σήμερα (16 και 17 Δεκεμβρίου 2021), οργανώθηκαν και πραγματοποιήθηκαν αστυνομικές επιχειρήσεις στις περιοχές του Ζεφυρίου και των Άνω Λιοσίων.

Αστυνομική επιχείρηση στο Ζεφύρι
Αστυνομική επιχείρηση στο Ζεφύρι  INTIME NEWS

Στις ανωτέρω επιχειρήσεις συμμετείχαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, της Ο.Π.Κ.Ε., του Τ.Α. Ζεφυρίου, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής και της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων.

https://www.news247.gr/