24.12.21

Συνεχίζεται η έρευνα της αστυνομίας για την εύρεση «οπλοστασίου» στο Ζεφύρι

Απαίτηση της κοινής γνώμη η εξουδετέρωση των κακοποιών στοιχείων και ο αφοπλισμός τους από κάθε είδους όπλου (και κυνηγετικών με αφαίρεση τυχόν αδειών κατοχής) Η εφαρμογή του νόμου περί παραμέλησης εποπτείας ανηλίκων, η περισυλλογή των περιφερομένων μικρών παιδιών που τα  στέλνουν  οι γονεις τους για επετεία και κλοπές και η διάλυση  του άβατου των "συνοικισμών" που 
διαμένουν οι συγκεκριμένοι, η διακοπή όλων των επιδομάτων που λαμβάνουν σαν  "πολύτεκνοι" αφού η συστηματική " παραγωγική" τεκνοποίηση αποβλέπει στην απόκτηση τόσο των επιδομάτων όσο και η αύξηση της δυναμικότητος των επαιτών, κλεπτών κ.λ.π .
"ὅπου γὰρ μὴ νόμοι ἄρχουσιν, οὐκ ἔστι πολιτεία"
  
                                                                                                   ΑΛΕΞ


«Να γιορτάσουν το τέλος των… γυρισμάτων με τις κάμερες και τα φώτα…». Αυτό περίπου έλεγε η πληροφορία που έφτασε πριν από λίγες ημέρες στα γραφεία της Δίωξης Ναρκωτικών και αφορούσε το περίφημο βίντεο με τους εκατοντάδες πυροβολισμούς έξω από σπίτι στο Ζεφύρι.

Φαίνεται λοιπόν ότι η «μάχη» που έγινε στην οδό Θερίσου ήταν μετά «από κάποιο γύρισμα βιντεοκλίπ για κάποιο Ρομά καλλιτέχνη το οποίο παρακολουθούσαν ή συμμετείχαν κάτοικοι». 

Οι αστυνομικοί στην αρχή ήταν διστακτικοί αλλά αυτό που τους ενδιέφερε ήταν να βρουν το… οπλοστάσιο που είχε αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τους είχε ανησυχήσει με το παραπάνω.

«Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι ενώ έπεσαν εκατοντάδες πυροβολισμοί, εκείνο το βράδυ δεν υπήρξε ούτε ένα τηλεφώνημα στην Άμεση Δράση που να ενημερώνει για τον… «πόλεμο» που γινόταν σε κατοικημένη περιοχή. Λες και κανέναν δεν τον φόβισε ή ξένισε το γεγονός ότι γέμισε ο δρόμος κάλυκες», λέει αστυνομικός της Ασφάλειας.  

Την περασμένη Τετάρτη οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών κατέληξαν σε ένα συγκεκριμένο σπίτι στην οδό Φαβιέρου και έκαναν την έρευνα τους. «Το σπίτι είχε μια περίεργη διαρρύθμιση και στο σημείο όπου βρέθηκαν τα δυο όπλα θα μπορούσαν να είχαν πρόσβαση διάφορα άτομα, είτε ένοικοι, είτε και κάποιος που δεν έμενε εκεί. Εμάς αυτό που μας ενδιέφερε ήταν να βρούμε έστω και ένα όπλο», λέει αστυνομικός που γνωρίζει λεπτομέρειες της υπόθεσης.

Τελικά, βρέθηκαν δύο όπλα και το ένα μάλιστα ήταν αστυνομικού που του το είχαν κλέψει τον περασμένο Αύγουστο από την περιοχή της Καλλιθέας. Όπως φάνηκε και στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία, ήταν τυλιγμένα με μονωτική ταινία θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τα προστατέψουν, να μην διαβρωθούν και να είναι λειτουργικά. Ήταν κρυμμένα πίσω από ένα πλυντήριο που μάλιστα εκείνη την ώρα έπλενε ρούχα, αλλά αυτό που ενδιέφερε τις Aρχές ήταν να σταλεί ένα μήνυμα. «Βρήκαμε έστω δυο από τα πολλά όπλα, τα "αποσύραμε" από την κυκλοφορία και συνεχίζουμε». Το ερώτημα όμως είναι, αν θα καταφέρουν να βρουν και το υπόλοιπο «οπλοστάσιο» καθώς όπως δείχνουν τα πράγματα, στη Δυτική Αττική όποια πέτρα και αν σηκώσεις, θα βρεις ένα 9αρι.

Zougla Newsroom